Терміново
зателефонувати?

Яку подушку вибрати: пухову або антиалергенну?

Щоб вибрати зручну подушку, потрібно знати основні характеристики її наповнювачів. Важливо розуміти, що в цьому аксесуарі для сну повинні поєднуватися два важливих властивості: комфорт і користь. Давайте разом розберемося, яка подушка підійде саме Вам: пухова або з гіпоалергенного волокна.

Все про пухо-пір'яні подушки

Згадайте, ще 10 років тому ці вироби були поза конкуренцією. Абсолютно в кожному будинку була саме пухо-пір'яна подушка. Спали на них все: і діти, і дорослі, і люди похилого віку. Моделі з 100% пуху могли дозволити собі далеко не всі. Коштували вони пристойно, але і по зручності їм не було рівних.

Переваги пухо-пір'яних подушок:

• Натуральний наповнювач. Зараз користувачі особливо пильну увагу приділяють походженням матеріалів. Це не просто так. В сучасних умовах, проблема екологічної чистоти стоїть дуже гостро. Натуральний наповнювач - свідчить саме про неї.
• Буквально неперевершене відчуття комфорту. Вироби з пуху, навіть з домішкою пера, дуже м'які і зручні. Вони пишні, швидко приймають температуру тіла і сон на них дійсно міцний.
• Повітропроникність - ще одна важлива якість. Завдяки йому, з подушки швидко випаровується волога і не затримується пил. Неприємні запахи теж Вас не потурбують.
• Довгий термін служби для постільних аксесуарів - це теж добре. Адже не кожен з нас може дозволити купувати собі нові подушки кожен сезон. При правильному догляді і дотриманні експлуатаційних показників, такі моделі можуть служити до 5 років.

А тепер про недоліки:
Можуть викликати алергічні реакції. І справа не в самому наповнювачі, а в пилових кліщів, які можуть завестися всередині. Якщо Ви не впевнені, що зможете регулярно чистити подушку, або Ви страждаєте частими алергічними реакціями - зверніть увагу на вироби з антиалергенного волокна.

Все про антиалергенні подушки

Такі вироби можна використовувати абсолютно всім. Вони однаково добре підійдуть дорослим, дітям та людям похилого віку. Справа в тому, що в синтетичних наповнювачах пилові кліщі або інші шкідливі бактерії просто не заведуться. І нехай Вас не лякає використання штучного, а не натурального матеріалу. Як ми вже говорили, найважливіші якості - комфорт і екологічна чистота. А гіпоалергенні волокна саме такими і володіють.

Антиалергенне волокно - будь-який синтетичний наповнювач, який не викликає алергічних реакцій і повністю безпечний для здоров'я людини.

Воно може бути представлено наступними матеріалами:
• Холлофайбер
• Силікон / Силіконові кульки
• Штучний пух
• SpringFoam
• Memory Foam
• Visco Memory
• Quadroair

Холлофайбер - найпопулярніший і найдоступніший за ціною серед них. Виробники використовують його найчастіше для своєї продукції. Він м'який на дотик і мало важить. Найголовніше - його можна прати в домашніх умовах. А то, що він не викликає алергічних реакцій - очевидно.

Окремо виділимо подушки зі штучного пуху. Виготовляється він із спеціального поліефірного волокна. За своєю структурою, воно набагато тонше за людську волосину. При цьому, дуже м'яке. В результаті, виходить дуже м'яка, наближена за своїми властивостями до натурального пуху, подушка. Вона відмінно підтримує голову і плечі.

Відзначимо подушки з ефектом «пам'яті» (MemoryFoam, ViscoMemory). Спеціальна піна розроблялася спеціально для космонавтів. Потім вона перейшла в широкий ужиток. У чому її унікальність? Вона ідеально точно підлаштовується під шийний відділ хребта. Жорсткість подушки залежить від температури тіла і приміщення. Тільки уявіть, у Вас буде подушка, яка буде індивідуально підлаштовуватися під Ваші потреби!

Quadroair - запатентований продукт. Порожні волокна забезпечать хорошу підтримку голові і шиї. Завдяки еластичній структурі, матеріал швидко відновлюється. Подушка буде пишною і повітряної, не залежно від того, які навантаження на неї будуть припадати. Quadroair відмінно пропускає повітря і відводить вологу. Такі вироби - ідеальний варіант для дитячого спального місця.
Отже, якщо Ви впевнені, що у Вас буде вистачати часу на чистку пухо-пір'яних подушок - тоді купуйте саме їх! По комфорту, терміну служби і підтримку ним рівних немає.

А якщо Ви підбираєте подушку для людини зі слабким імунітетом, алергією, астмою, тоді звертайте увагу на гіпоалергенні моделі. Вони відмінно підходять для дорослих і дітей.

Нехай Ваш сон завжди буде і міцним, і комфортним і здоровим!

2017-06-05 14:07:23
^ Наверх