Терміново
зателефонувати?
Товари з уцінкою

Магазин меблів

Шукаєте меблі для дому? У нашому меблів можна знайти все необхідне для облаштування: кухні, передпокою, вітальні, спальні, дитячої та офісу. На сторінках каталогу вас чекає великий вибір моделей від відомих українських виробників, які вже давно заслужили довіру споживачів. У нас найвигідніші ціни і умови доставки. Оплатити товар можна будь-яким зручним способом: оформити кредит або розстрочку, або навіть оформити оплату частинами.

Склад меблів

У нас великий склад меблів. Ви можете оформити самовивезення з м Дніпро або оформити доставку в будь-яку точку України. Якщо ви хочете, щоб меблі занесли на поверх, повідомте про це менеджеру на етапі оформлення замовлення.

Салон меблів

Ви можете обрати будь-які меблі з різних розділів каталогу. Всі вони структуровані для вашої зручності. Можна впорядкувати товари за ціною або популярності. У нашому салоні меблів ви знайдете новинки від провідних виробників України за найдоступнішими цінами. І обов'язково загляньте в розділ з акціями. Вас чекає багато максимально вигідних пропозицій від нас.

Інтернет-магазин Софіно

Ми вже більше 10 років успішно продаємо меблі по всій території України з доставкою прямо до будинку або воріт. У нас лояльні умови оплати. Якщо у вас є питання - просто зв'яжіться з нами і менеджер на все відповість. Потрібна допомога у виборі? Хочете дізнатися більше про акції та вигідні пропозиції? Залишайте заявку і ми вам передзвонимо у зручний для вас час! Приємних покупок!

^ Наверх