Терміново
зателефонувати?

Шафи-купе з алюмінієвим профілем

Основа будь-якої шафи-купе - це корпус, двері і розсувні система, яка в загальному-то і є тим фактором, який відрізняє шафи-купе від решти меблів. Завдяки наявності якісної розсувної системи, площа навколо шафи залишається зовсім не залучений. Таким чином, меблевий елемент набуває настільки важливі для малогабаритних приміщень властивості - поєднання функціональності і місткості.

Сучасні шафи-купе - це не тільки зручність і можливість заощадити корисний простір кімнати, це ще й неймовірний дизайн, а також неповторний зовнішній вигляд. Так, ви можете вибрати один з варіантів оформлення фасадів дверцят - дзеркало, піскоструминні візерунки, фотодрук, а також оформлення ідентичне з корпусом моделі.
Кожен тип дверей по-своєму привабливий, тому визначитися настільки складно. Це послужило приводом для створення комбінованих моделей, фасади яких представлені відразу в двох варіаціях. Важливим фактором, що впливає на зовнішній вигляд меблів, є також тип і колір профілю. Шафи-купе нашого інтернет-магазину виготовлені з використанням алюмінієвого профілю, що є складовою розсувної системи Rolla.

Крім алюмінієвого профілю, в її склад входять якісні напрямні, прогумовані ролики, доповнені підшипниковий антискачковим механізмом і «Шлегель». Алюмінієвий профіль є надійним, довговічним, а також він чудово доповнює собою як сучасний інтер'єр, так і класичний. Іншими словами, алюміній відрізняється високим рівнем щільності, а сам профіль великою товщиною, внаслідок чого він повільніше зношується і відмінно переносить будь-які механічні дії. Для з'єднання вертикального і горизонтального профілів системи Rolla використовують надійні кріплення, завдяки чому двері наділяються максимальною жорсткістю. Двері-купе такого плану безшумні і плавно працюють. Доповнення профілю якісним Шлегель, забезпечує ударостійкість двері, яка навіть в разі сильного поштовху залишиться цілою і неушкодженою, а також не створить шуму. Крім цього, Шлегель виконує роль захисту вмісту шафи від попадання і осідання на речах пилу. Його наявність також гарантує відсутність зазорів між дверима і коробом, який, прямо кажучи, виглядає досить неестетично.

До основних параметрів, притаманним профілем з алюмінію, можна віднести форму і товщину матеріалу. Товщина профілю системи Rolla становить 1,5 мм. Завдяки цьому і його замкнутій формі, забезпечується хороша жорсткість. А це дуже важливо, адже двері, доповнені занадто тонким профілем, відрізняються «хисткістю» і по закінченню деякого терміну експлуатації можуть деформуватися. Завдяки анодування алюмінієвого профілю, він є стійкою до корозій і інших пошкоджень.

Що стосується роликів, входять до складу розсувної системи Rolla, то саме завдяки їм забезпечується плавне і безшумне ковзання дверей по напрямних. Це досягається завдяки наявності підшипників, а також прогумованій поверхні самі роликів. До того ж, особливістю системи є те, що вони абсолютно невидимі. Вони встановлюються всередину направляючої, не створюючи зовнішнього дисонансу. Таке розміщення роликів також забезпечує легкість регулювання висоти дверей, що дуже до душі збирачам і регулювальникам таких меблів. І навіть якщо ви вирішили встановити шафу самостійно проблем у вас гарантовано не виникне.
Крім цього, дуже важливим є використання таких «дрібниць», як силіконовий ущільнювач (в разі, коли двері вашої шафи мають дзеркальний фасад), а також Шлегель. Використання силіконового ущільнювача гарантує надійну і безпечну фіксацію скел. Роль скляних фасадів - прикрашати інтер'єр і надавати власникам таких шаф найбільш комфортні умови експлуатації. Тому краще подбати про те, щоб силіконовий ущільнювач був присутній серед матеріалів виготовлення вашої шафи.

Отже, завдяки тому, що профіль системи Rolla має відмінну жорсткістю, представлений в широкій палітрі кольорів, ролики є надійними і зручними в установці і регулюванню, система досить проста в збірці і доповнена безліччю корисних «дрібниць», ви маєте можливість придбати шафу-купе, який прослужить вам вірою і правдою упродовж довгих років. Крім того, він буде гармонійно поєднуватися з інтер'єром і привнесе в нього нових свіжих ноток.
Дуже важливо врахувати той фактор, що для того, щоб двері шафи-купе не деформувалися і працювали справно протягом тривалого часу, їх розмір повинен бути не більше 60-80 см. Внаслідок правильного розподілу навантаження такі варіанти функціонують значно довше більш тонких або широких.

Маючи в своєму розпорядженні якісний і довговічна шафа-купе, можна створити оригінальний і, головне, функціональний інтер'єр. Будь-яке приміщення будинку - будь то спальня, вітальня або коридор, заграє яскравими фарбами і придбає нові можливості. За допомогою таких меблів можна організувати відмінну гардеробну, завдяки чому всі ваші речі будуть знаходитися в одному місці і міститися в повному порядку. Ви зможете максимально розвантажити корисну площу кімнат від гнітючої захаращеності. Двері звичайних шаф відкриваються «на себе» і тим самим відбирають дорогоцінні сантиметри приміщення.
Для того, щоб придбати такі меблі, потрібно або грамотно продумати тип меблювання, або володіти досить великою площею. Шафи-купе не вимагають ні першого, ні другого варіанту, вони підходять для квартир і будинків будь-якого метражу. Тому є універсальним придбанням, яке, крім усього іншого, завдяки різноманіттю оформлення фасадів, ще й стане чудовою прикрасою інтер'єру. Візуально розширити простір допоможуть дзеркальні двері, а двері з фотодруком додадуть більшої оригінальністю. Для класичного інтер'єру, рекомендуємо підібрати шафи з дверми, виконаними з того ж матеріалу, що і корпус. Приклавши деякі зусилля до вибору шафи-купе, надалі вас чекають роки зручного користування.

2017-01-26 11:29:35
^ Наверх