Терміново
зателефонувати?

Функціональні можливості сучасних шаф-купе

Подейкують, що перші шафи-купе з'явилися в іспанських квартирах, габарити яких не відрізнялися великими розмірами. Друга легенда говорить, що ідея такого зберігання речей спасти на думку солдатам армії самого Наполеона Бонапарта, який мав велику нелюбов до «холостяцькі» відношенню до своїх речей. Французькі солдати складали своє спорядження і інший реквізит за ширмою для того, щоб ті не впадали в очі полководцю.

По закінченню деякого часу американські виробники меблів представили світу шафа, в якому так звана ширма була замінена дверима на роликах, пересуватися її по напрямних рейках. З того часу пройшло чимало часу і функціональні можливості шаф-купе виключно удосконалювалися, набуваючи нових можливостей. Сьогодні, купуючи таку меблі, ви отримуєте не просто шафа, чиї дверцята відкриваються не на себе, а в сторону, що допомагає економити корисний простір. Ви маєте можливість придбати по істині шикарними меблями для реорганізації обстановки.

Підвищена функціональність

Отже, ми пропонуємо вашій увазі переваги, якими володіє сучасна інтерпретація таких меблевих елементів. Все більшої популярності сьогодні набувають шафи, доповнені оригінальною консоллю. Таке дизайнерське рішення здатне кардинально змінити наявний інтер'єр, а також заощадити корисну площу кімнати. На відкритих поличках можна помістити різні види декору, книги або підручні речі. І «Voi la» - місця задіяно мінімум, а користі отримано дуже і дуже багато. Блок з двох висувних ящиків також є одним з функціональних доповнень до шафи. Помістивши їх в конструкцію таких меблів, можна з ще більшим комфортом зберігати білизну або інші необхідні речі. Багато з наших дорогих клієнтів у своїх відгуках жартома називають таке пристосування «сейфом», де можна зберігати «заначки». У будь-якому випадку, вони мають високий рівень функціональності і корисності.

Якісна розсувна система

Двері шаф-купе, які представлені на просторах нашого інтернет-магазину, обладнані якісною розсувною системою Rolla з покриттям роликовим антискачковим механізмом. Для її виготовлення використовують анодований алюмінієвий профіль, який відрізняється стійкістю до корозії і має тривалим терміном експлуатації. Крім цього, даний профіль є ударостійким, завдяки чому експлуатація дверей абсолютно не виробляє шуму.

Таким чином, ви ніколи не потривожите своїх близьких, скажімо, під час зборів на роботу рано вранці. Для плавності ходу, безшумність роботи і більшого комфорту користування, вбудовані нижні ролики доповнені підшипниковий механізмом. Їх надійність і підвищена міцність доведені на практиці. А система Rolla сьогодні по праву вважається однією з кращих у своєму роді. Виробники системи пропонують одне з колірних оформлень на вибір, що дозволяє прикрасити інтер'єр і зробити його більш гармонійним.

Зріз під плінтус - ергономічно і практично

Ідеальним варіантом є шафи-купе, задня стінка яких має спеціальний зріз під плінтус. Такі моделі можна розташовувати впритул до стіни, економлячи при цьому корисний простір кімнати. Все, представлені в нашому каталозі варіанти шаф можна умовно розділити на моделі з ніжками і моделі на суцільний опорі. Перший тип шаф-купе доповнено міцними опорами із пластику, які можуть бути як регульованими, так і стандартними. Вони міцні, надійні і не пошкоджують поверхню підлоги при експлуатації. Другий варіант може мати таку властивість тільки в разі, якщо підстава буде доповнено по периметру захисними накладками.

Оригінальний або класичний фасад?

Не варто забувати про те, що таке придбання, як шафа-купе, ви робите на довгі роки, і то, який у нього буде зовнішній вигляд, є дуже важливим показником. На нашому сайті ви знайдете моделі з глухими фасадами, скляними, з декором у вигляді піскоструминних малюнків і фотодруком. І так, якщо ви віддаєте перевагу обставляти свою квартиру меблями в стилі мінімалізм і вам не до душі через чур декоровані речі, виберіть для себе шафа-купе, двері якого виконані в одній колірній палітрі з корпусом. Найчастіше, і каркас, і фасади таких моделей виготовляють в натуральних відтінках деревини з властивим останній витонченим візерунком.

Якщо ви все ж зважилися на оригінальний крок і вважали за краще скляні фасади дверей-купе, зверніть увагу на різноманіття можливих малюнків в технології пескоструй. При такій обробці скла, поверхня дверей зберігає свої відображають можливості, при цьому набуваючи неповторного зовнішнього вигляду.


Що стосується фотодруку, для кожної моделі можна вибрати один з більш, ніж ста варіантів зображень. Міські пейзажі та краєвиди природи, елементи флори і фауни, абстрактні візерунки - все це може знайти своє місце на поверхні дверцят вашої шафи. Бажаючи зберегти баланс лаконічності і оригінальності, можна придбати модель, одні з дверцят якої виготовлені

2017-01-23 15:41:04
^ Наверх