Правила публікації відгуків і фотографій:

Поділіться своїм досвідом покупки на Sofino.ua! Ваші відгуки допомагають клієнтам визначитися з доцільністю покупки, а нам - зробити сервіс краще. У коментарях Ви зможете обговорити товар з іншими користувачами, виявити його особливості, переваги і недоліки. Відгуки, які порушують правила публікації, будуть видалені адміністрацією сайту.

Заборонено публікувати:

Рекламу. Не залишайте рекламні відгуки про інші компанії, їх послуги або товари. Посилання, номери телефонів, назви будуть відразу ж вилучені модераторами сайту.

Спам. Не публікуйте один і той самий відгук на декілька товарів і не використовуйте комерційні матеріали, збиваючи інших користувачів з пантелику. Ваш коментар повинен нести користь і конкретний досвід.

Занадто емоційні відгуки. Критичні коментарі без конкретної аргументації, введеного Вами номера замовлення, номеру телефону або електронної пошти, на яку було зроблено замовлення, модерацію не пройдуть.

Інформацію, яка не стосується товару. Ми публікуємо відгуки, які стосуються конкретного товару, його якості та відповідності характеристик, які були вказані на сайті.

Інформацію, яка не стосується нашого сервісу. Ми не публікуємо коментарі, в яких буде обговорюватися сервіс в інших магазинах. Якщо у Вас будуть заперечення з приводу нашої роботи - потрібно описувати їх максимально зрозуміло і змістовно.

Посилання на сторонні ресурси. Якщо Ви спробуєте опублікувати посилання, що не перебуває всередині сайту Sofino.ua - система автоматично заблокує Вашу IP-адресу.

Образи, як на адресу конкретних особистостей, так і на адресу інтернет-магазину. Всі відгуки образливого, непристойного і зневажливого змісту будуть видалені. Не використовуйте ненормативну лексику, лайливі слова і не зловживайте сленгом.

Конфіденційну інформацію. Забороняється публікувати конфіденційну інформацію, як свою, так і інших осіб.

Дискримінаційні висловлювання. Провокаційні висловлювання будуть видалятися. Заборона дискримінації за расовою або статевою ознакою. Відгуки про релігійні переконання теж не пройдуть модерацію.

Правила публікації фотографій:

Ви можете доповнити свій відгук фотографіями. Зробіть свій відгук ще цікавіше і змістовніше!

1. На фотографії повинно бути добре видно товар. Постарайтеся зробити так, щоб в кадр потрапляло якомога менше сторонніх речей.

2. Розміщуйте якісні знімки. Ми залишаємо за собою право видаляти фотографії з поганою якістю. Не публікуйте розмиті, занадто темні або світлі знімки. Фото з великим відсотком цифрового шуму теж можуть бути видалені.

3. Якщо Ви хочете наочно поділитися конкретної особливістю товару - знімок повинен побут зрозумілий користувачеві, а не тільки Вам. Фото, на яких буде складно розгледіти об'єкт, якому присвячена публікація, будуть видалені.

Як написати відгук, який допоможе іншим користувачам?

Оцінюйте товар і послуги об'єктивно. Не керуйтеся чужою думкою.

Висловіть свою думку максимально зрозуміло і грамотно. Розгорнутий детальний огляд завжди приємно читати.

Опишіть, чи сподобалося Вам користуватися придбаним товаром. Наскільки він добрий в експлуатації.

Розкажіть Ваші враження про наш сервіс. Ми завжди готові не тільки до похвал, а й до конструктивної обгрунтованної критики.

У коментарях можна розміщувати будь-які питання, що стосуються товару або послуги. Вам обов'язково дадуть відповідь!

Будьте ввічливі і тактовні.

Приємних покупок і гарного настрою!