Терміново
зателефонувати?

Різновиди пружинних блоків

Хочете дізнатися який матрац краще? Тоді ця стаття - саме те, що вам потрібно! Ми розповімо вам в чому різниця між пружинними блоками, розглянемо особливості кожного з них і розберемося, який же краще. Почнемо!

Матраци на пружинному блоці - класика і надійність

Найчастіше, користувачі звертають увагу саме на такі моделі тільки тому, що вони давно всім відомі. У їх розумінні матрац неодмінно повинен бути з пружинами, інакше це не матрац зовсім. Такі вироби представляють собою досить складну конструкцію, і зараз ви зрозумієте чому.

Пружинний блок Bonnel - доступна ціна і довговічність

Залежному пружинному блоку вже понад 100 років. Тільки уявіть, скільки змін йому довелося перенести, щоб залишатися конкурентоспроможними! Конструкція складається з пружин, які з'єднані між собою на першому і останньому витках. По периметру вони скріплені сталевим дротом, яка забезпечує цілісність всій підставі.

Принцип дії

При навантаженні, пружини починають скорочуватися. Але завдяки тому, що вони з'єднані, тиск починає розподілятися по всій поверхні спального місця. Таким чином, знімається зайва напруга з опорно-рухового апарату і забезпечується хороший ортопедичний ефект. Ви відчуваєте себе набагато комфортніше і сон стає міцнішим.

Залежний блок Multy Bonnel - прогресивна підтримка спини

Одна з найбільш популярних різновидів класичних пружин. Завдяки особливій будові вони забезпечують прогресивну підтримку для вашої спини. Пояснюється це просто: чим більше навантаження на пружину - тим більше її протидія. У таких матрацах на 1 кв.м припадає більша кількість пружин (150 шт. Замість 130), що якісно підвищує рівень комфорту і ступінь підтримки.

Принцип дії

Збільшене в кілька разів кількість пружин робить матрац більш жорстким, підвищуючи його ортопедичні властивості. Навантаження більш точно розподіляється по поверхні спального місця. Знімається зайве навантаження з усіх ділянок хребта, і він може прийняти природне, природне, положення.

Duplex Spring System - новітня розробка американських вчених

Унікальний блок залежних пружин ви можете зустріти в лінійці матрацом, яка була розроблені спеціально для використання в готелях або хостелах. Це не просто класичне Боннельное підставу. Пружини розташовані в два ряди. Таким чином, вдалося модернізувати класичну різновид високих матраців.

Принцип дії

Два ряду пружин забезпечують ортопедичну підтримку для тіла, і довгий термін служби для матраца. Перший блок відповідає за здоровий і міцний сон. Він рівномірно розподіляє вагу тіла сплячої людини, тим самим, дозволяючи спині прийняти анатомічно правильне положення. Другий ярус відповідає за амортизуючі якості. Саме така особливість робить матрац довговічним, надійним і здатним витримати найвищі постійні навантаження.

Незалежний пружинний блок Pocket Spring - універсальна підтримка для тіла

Цей різновид для сну коштує трохи дорожче, але ціна виправдана дійсно вражаючими властивостями. Всі елементи в таких блоках поміщені в окремі тканинні мішечки (кишені), які зроблені з спанбонду або флізеліну. Це нетканий матеріал, щільний і дуже тонкий. Пружини циліндричної форми між собою не скріплені, зшиті тільки чохли.

Принцип дії

Чому саме незалежний блок? Все дуже просто. Коли одна з пружин відчуває навантаження - інші елементи при цьому ніяк не задіюються. Забезпечується точкова підтримка для всіх зон хребта. Правильніше буде сказати, що вона забезпечується там, де це необхідно, і знімається там, де вона ні до чого. Але скажемо відразу, що користувачам з вагою менше 50 кг толку від такого блоку буде мало. Пружини просто не відчують навантаження і не будуть підлаштовуватися під вигини вашого тіла.

Пружинний блок IQ Spring - комфорт і індивідуальна підтримка

Перед вами вдосконалена версія попереднього варіанту пружинного блоку. Часто, такі елементи називають розумними, і це не просто так. Пружини виконані у формі пісочного годинника. Така особливість дозволяє їм максимально точно і максимально швидко реагувати на навантаження і зміну положення тіла. В одному такому елементі концентрується відразу кілька рівнів жорсткості. Пружина сама підбере саме той, який вам необхідний.

Принцип дії

Саме завдяки особливій формі елементи точно реагують на зміну положення тіла і навантаження. Широкий низ і верх, в поєднанні з вузькою серединою дозволяють регулювати рівень жорсткості, підтримуючи строго певні ділянки тіла і знімаючи навантаження з зони ніг. Оскільки IQ Spring відрізняється підвищеною чутливістю, їх можна використовувати користувачам з вагою до 50 кг.

Пружинний блок IQ Double - нестандартний підхід до здорового сну

Ми представляємо вам ще один різновид незалежного ортопедичної підстави. Зроблена вона за принципом попередніх двох, але в більш досконалому виконанні. У звичайному блоці IQ Spring пружини йдуть в один ряд, а в IQ Double - в цілих два! Особлива конструкція має вражаючими властивостями, які допоможуть вам ранок відчувати себе бадьорим і відпочив.

Принцип дії

Два рівні пружин принципово відрізняються між собою виходячи з функціональних особливостей. Перший рівень необхідний для забезпечення точкової ортопедичної підтримки. Причому підтримка забезпечується суворо індивідуально, залежно від фізіологічних особливостей сплячої людини. Другий рівень необхідний для забезпечення надійності базової конструкції. Цей шар пружин робить матрац більш довговічним і стійким до високих щоденним навантаженням.

Anatomic Multy Zone - інноваційна система пружин в вашому матраці

Ще одна популярний різновид незалежних пружин, яку часто можна зустріти в матрацах. Спеціальна конструкція забезпечувати 5 або 7 особливих зон підтримки для опорно-рухового апарату. Пружини в формі циліндра в різних зонах підстави для сну мають різний рівень жорсткості. В цьому і є основна особливість такого блоку.

Принцип дії

Блок умовно розділений на кілька зон. Їх кількість вказується в характеристиках до товару. Відповідно, чим більше ділянок тіла задіяно - тим краще буде підтримка. Зональний розподіл навантаження і різний ступінь жорсткості забезпечує і ортопедичний, і анатомічний ефект для всього тіла. Підійде користувачам, які багато перевертаються уві сні, і не відразу можуть знайти зручну для відпочинку позу.

Lux Comfort - ексклюзивна система підвищеного комфорту

Як було сказано, це система. Вона складається з багатьох чинників, але відзначити її в пружинних блоках теж потрібно. Виняткова ортопедична підтримка досягається завдяки міні-пружинам незалежного типу. За своїм конструктивним особливостям вона нічим не відрізняється від звичайного блоку Pocket Spring. Розмір - ось головна відмітна риса.

Принцип дії

У матраці міні-пружини використовуються поряд з двоярусним блоком залежного типу. До цієї комбінації додаються ще м'які настилочні матеріали і спеціальний чохол. Незалежні елементи зменшеного розміру забезпечують точну анатомічну підтримку і повне розслаблення м'язів під час нічного відпочинку.

Smart Spring Multizone - інноваційний блок незалежних пружин

Нехай вас не лякає складну назву ортопедичного блоку матраца. Насправді, це ще один різновид зонованого підстави для сну. Система розділена на 7 зон, які орієнтовані на підтримку голови, шиї, плечей, попереку, колін, гомілок, ступнів.

Принцип дії

Перша зона називається MediumZone. Вона має середній рівень жорсткості і потрібна для ортопедичної підтримки голови, шиї і ступень. SoftZone - м'яка поверхня. Вона потрібна для природної підтримки плечей, колін і гомілок. HardZone і ExtraZone - дві зони з жорсткою і посилено твердою поверхнею. Вони потрібні для забезпечення правильного положення і підтримки для попереку і стегон.

Навіщо потрібен посилений пружинний блок? У характеристиках до багатьох моделей матраців ви можете побачити, що крім основної назви, буде вказано, що він посиленого типу. Що це означає? Найчастіше, така опція передбачає наявність додаткової сталевої рамки по периметру блоку. Така особливість доведеться до речі користувачам, чия вага перевищує норму. Виріб з посиленим блоком значно витривалішими і довговічніше звичайних. Тепер ви знаєте абсолютно все про пружинних блоках матраців. Вдалих покупок і нехай щоранку буде добрим і бадьорим!

2017-02-01 12:10:33
^ Наверх