Терміново
зателефонувати?

ТОП 7 питань: обираємо шафу-купе

Виробники не перестають радіти своїх користувачів новими і новими меблевим атрибутами. Шафа-купе можна зустріти в кожному 3-му житло, чи це не ознака популярності?

Що потрібно знати про таких меблів? Ми зібрали 7 найчастіших питань, що від наших клієнтів в одній статті і зараз дамо на них докладні відповіді.

ДСП якої марки використовується в шафах-купе?

У корпусних меблів використовується ДСП класу Е1 Kronospan. Австрійська компанія була заснована в 1897 році. За такий солідний термін існування вона пройшла великий і шлях від маленької лісопильні до великого холдингу, який відомий на всю Європу. Потужності компанії є не тільки в Україні. Філії розташовані в Іспанії, Італії, Словаччини, Великобританії і цей список можна продовжувати і продовжувати (24 країни Європи).

Переваги ДСП Kronospan:

  • Доступна ціна
  • Екологічна чистота
  • Безпек
  • надійність
  • Міцність
  • Європейська якість
  • Наявність всіх санітарно-гігієнічних висновків
  • Функціональні можливості шаф-купе

Яка товщина плити?

ДСП буває різної товщини, і питання цілком резонне. Від цього буде залежати міцність і надійність шафи, його експлуатаційні характеристики. Товщина плити, використовуваної в шафах-купе - 18 мм. Саме така цифра вважається оптимальною для виготовлення корпусних меблів високої якості. Причому 18 мм становить не тільки фасадна частина, але і полки з боковинами. Більш високий показник цього параметра застосовується виключно для плит, які використовуються в меблевій промисловості для виготовлення стільниць і інших, більш масивних, елементів.

Що таке антискачковий механізм і як він працює?

Дві найпоширеніші розсувні системи:

  • Rolla
  • Deco

Виконані вони на основі алюмінію. Витримую максимальна вага дверного полотна в 100 кг. Плавне і безшумне переміщення дверей забезпечується завдяки роликам з антискачковим механізмом. Зо два не буде з'їжджати зі своєї осі і буде надійно триматися на профілях. Така система не тільки надійна, але і довговічна. Анодоване покриття не піддається корозії, не тьмяніє, не втрачає своїх зовнішніх характеристик і довгий час буде зберігати свій чудовий зовнішній вигляд.

Що таке «безпечні двері»?

Переживаєте з приводу безпеки своїх близьких? Боїтеся, що дитина може ненароком ударити дзеркальний (скляний) фасад шафа і він впаде на нього? Виробники передбачали такий розворот подій і створили «безпечні двері». Якщо дитина ненароком їх розіб'є, то осколки не поранять його. Вони навіть не зможуть розсипатися по кімнаті. Полотно просто піде дрібної павутиною. Якщо для вас і вашої родини безпека понад усе - замовляйте саме такі двері для свого нового шафи-купе!

Чи регулюється висота шафи?

Є два варіанти регулювання висоти шафи-купе:

  • Замовити максимальну висоту (240 см)
  • Замовити регульовані ніжки (5 см)

Якщо висота стелі дозволяє, ви можете замовити максимальну висоту і регульовані ніжки. В такому випадку, висота готового виробу буде становити цілих 245 см. Чим зумовлене таке обмеження? Вся річ у тому, що висота ДСП не може перевищувати ці самі, 240 см. Стало бути, і шафа ще більше зробити не вийде, тільки за допомогою додаткової опції (регульованих ніжок).

Чи можна змінювати внутрішнє наповнення на свій розсуд?

Так. Виготовлення нестандарта можливо. Питання частий, адже не всіх влаштовує розташування полиць і штанги в стандартній моделі. У такому випадку, ви можете накидати на папері саме те положення секцій, яке хочете. Потім просто сказати менеджеру про те, як ви все це бачите і все. Штанги, полки, ящики самих різних габаритних розмірів і в найрізноманітнішої комбінації будуть розташовані всередині, і забезпечать комфортне зберігання всіх необхідних речей. Шафа-купе, який буде відповідати всім вашим побажанням приїде до вас прямо з фабрики!

Наповнення шафи купе

Цей різновид меблевих атрибутів відноситься до корпусних моделей. Шафа-купе буде доставлений в розібраному вигляді, а це значить, що встановлювати ви можете його на свій розсуд. Можете зібрати його повноцінним корпусом, або поставити до стіни. Найчастіше, другий варіант вбудовується в нішу або встановлює без задньої панелі прямо до стіни. Можливий варіант монтажу без боковин і цоколя. Ви можете проявити фантазію і всі свої дизайнерські навички, щоб зручно і ергономічно розташувати нові меблі.

Тепер вам буде набагато простіше підібрати саме ту шафу-купе, який ідеально впишеться в ваше житло, буде максимально функціональним і зручним у використанні!

2017-01-23 16:42:13
^ Наверх