Терміново
зателефонувати?

Ефект Зима-Літо в матраці

Зміст:

  • Як визначити ефект Зима-Літо
  • Система Climat Control
  • Односторонні термостійкі матраци
  • Система Thermo Balance
  • Система Top Comfort
  • Як визначити ефект Зима-Літо

Принцип дії і різновиди

Якщо ви хочете однаково міцно спати в будь-який час року, не залежно від погодних умов і температури в приміщенні, тоді ця стаття спеціально для вас! Кожен, хто хоч раз стикався з вибором матраца, напевно чув про ефект Зима-Літо. У цій опції є безліч варіацій, назв і принципів дії. Хочете дізнатися більше? Тоді почнемо!

 


Для початку поговоримо про найпростішої різновиди такої опції. Купити матрац Зима-Літо, на сьогоднішній день, може дозволити собі кожен, ціна вас порадує. Використовується вона виключно у виробах двостороннього типу, не залежно від рівня жорсткості поверхні спального місця. Комфортний мікроклімат холодною зимою і жарким літом досягається завдяки специфічній прошивці чохла. З якою б тканини він не виготовлявся, всередині буде або спеціальна простежка, або додатковий шар. З літнього боку використовується бавовна. Це натуральний матеріал, який складається з волокон рослинного походження. Полотно гігроскопічна, дуже щільне на дотик, не електризується і відмінно пропускає вологу. Воно міцне, зносостійке і довговічне.

Бавовняне волокно

Чому саме бавовняні волокна?

  • Відмінно пропускають повітря
  • Швидко випаровують зайву вологу
  • Запобігають парниковий ефект
  • Приємно освіжають шкіру
  • Не викликає алергічних реакцій

Саме тому в літній період, навіть в самий жаркий час, ваш сон ніщо не потурбує. Поверхня буде залишатися прохолодною і сухий.

Для зимової сторони виробники використовують натуральну шерсть, переважно овечу. Це натуральний матеріал, аналогів якому ви не знайдете серед синтетичної продукції. Особлива структура волокна зберігає тепло, зігріваючи вас холодними зимовими ночами. Поверхня ворсу луската, другий шар ворсистий, а третій відрізняється заповненими повітрям порами. Саме завдяки такій будові шерсть здатна вбирати до 40% вологи від власної ваги, при цьому, залишаючись абсолютно сухою. І саме тому, що волокно містить в собі велику кількість бульбашок повітря, воно здатне підтримувати оптимальну для людського тіла температуру.

Овеча вовна

Чому саме овеча шерсть?

  • Зігріває завдяки особливій структурі
  • Відсутність парникового ефекту
  • Хороша вентилируемость
  • Гіпоалергенний властивості
  • Швидко вбирає і випаровує вологу

Більш того, в овчині міститься ланолін, це природний антисептичний компонент, які починає працювати при високих температурах. Він підвищує імунітет і сприяє швидкому одужанню.

Як зрозуміти, де яка сторона?

Не переживайте, зрозуміти на яку сторону класти матрац дуже просто. Вони будуть позначені спеціальними етикетками. Найчастіше це емблема сонця і сніжинки. Ви відразу розберетеся, як тільки їх побачите. Відгуки на матраци Зима-Літо свідчать про доцільність такої опції і її ефективності.

Система Climat Control - комфорт без зайвих рухів

Це більш вдосконалений варіант класичного ефекту Зима-Літо. Принцип дії і мета залишається та ж: зробити ваш сон якомога комфортнішим в будь-який час року, не залежно від ого мінус за вікном або плюс.

Чохол прошитий спеціальним клімаволокном. Основна його особливість полягає в наявність особливих волокон, всередині яких високий вміст кисню. Саме завдяки вмісту еластичних пустотілих компонентів така прошарок зберігає тепло взимку і не допускає, перегрів спального місця влітку.

Чому саме Climat Control?

  • Не потрібно перевертати матрац в залежності від сезону
  • Стабілізує перепади температури під час сну
  • Регулює мікроклімат в будь-який час року

Односторонні термостійкі матраци - доступно і практично

70% користувачів не перевертають свій матрац, навіть якщо так того вимагає правила експлуатації. Тому виробники вирішили розробити лінійку односторонніх виробів, в які вшиті особливе термозберігаючих волокно. Тепер не потрібно перевертати ортопедичні матраци Зима-Літо ні в залежності від сезону, ні з практичних міркувань. Він буде залишатися довговічним, зносостійким (завдяки більшій технологічної наповненості верхніх шарів) і термостійким.

Система Thermo Balance - ідеальний температурний режим

Ще одна система, яка зробить сон міцніше і здоровіше. Принцип її дії схожий з попередніми двома варіантами. Щільний знімний чохол з внутрішньої сторони прошитий однією з різновидів клімаволокна. Вірніше буде сказати, що його виворіт повністю з нього складається. Еластичні пустотілі волокна зберігають тепло в холодний період і віддають його тілу. У спекотну пору волокна будуть забезпечувати максимальну вентилируемость, не дозволяючи вбиратися всередину волозі. Ви навіть не помітите, зима за вікном або літо, адже нічний відпочинок буде якісним на всі 100% в будь-якому випадку.

Система Top Comfort - унікальна американська розробка

Цю систему ви зустрінете всього однієї лінійці матраців. Ексклюзивна розробка робить поверхню для сну не тільки анатомічної, а й термозберігаючих. Пориста пружна піна і спеціальні щільні, але легкі, волокна чохла створюють оптимальний температурний режим для сну. І в цьому випадку вам теж не доведеться перевертати матрац з боку на бік, що є незаперечною перевагою. Ще один різновид такої опції називається Top Comfort Plus. У цьому випадку використовується не суцільний шар піни, а спеціальний, з ортопедичними прорізами. Lux Comfort означає, що чохол з термоволокно і піна доповнені міні-пружинами. Але суть цих систем залишається колишньою - забезпечити максимальний ортопедичний і анатомічний ефект і оптимальний температурний режим для сну.

Ми розглянули всі найпопулярніші варіанти ефекту Зима-Літо, в тому числі і класичний. Тепер вам буде набагато простіше зорієнтуватися в такому різноманітність і підібрати дійсно якісний матрац. Якщо ви дбаєте про своє здоров'я, цінуєте комфорт і хочете спати міцно в будь-який час року - вибирайте підставу для сну саме з таким ефектом або системою. Матраци Зима-Літо - це затишок і здоров'я для всієї родини!

2017-02-24 11:27:03
^ Наверх