Терміново
зателефонувати?

5 аргументів на користь комода-пеленатора

У будинку з'явився малюк, але сповивати його на ліжку не зручно? Це вірний знак про те, що пора задуматися про покупку пеленального столика. Але обов'язковий чи це атрибут для новонароджених? Чи можна обійтися без такої покупки? А якщо ні, то який краще вибрати? На всі ці питання ми з радістю вам відповімо.
Почнемо по порядку. На перші два питання однозначної відповіді немає. Тут все залежить від того, наскільки ви цінуєте власний комфорт і порядок в будинку.

Ніякого навантаження на спину
Вся справа в тому, що над столиком Вам практично не доведеться нахилятися. Ви не будете зайвий раз навантажувати свою спину. Погодьтеся, що трохи нахилятися до комода простіше, ніж тягнутися до дивану. При цьому, дитина буде відчувати себе набагато комфортніше, адже Ви постійно у нього на очах. Всі необхідні речі і предмети гігієни будуть перебувати під рукою і Вам не доведеться робити ніяких зайвих рухів.
Дотримуємося порядку і гігієни
Відносно порядку, тут взагалі окрема тема. Чим більше всіляких відділень, і краще закриваються, в пеленальному комоді - тим краще. Всі ми знаємо, що зберігати дитячі речі потрібно окремо від дорослих. Все необхідне буде завжди під рукою і надійно сховано і завжди в чистоті. Наявність бортів в моделях для малюків вітається. Але і їх відсутність проблемою не стане. Тут вже справа в ваших перевагах. Дитині буде однаково комфортно і з бортиками, і без.
Два в одному
Так, поки дитина зовсім маленький він не буде ходити по кімнаті і збирати все, що бачить з полиць. Однак, коли він підросте, дістатися до вмісту закритих ящиків йому буде складніше. Тому, купуючи пеленатор, ви отримуєте ще і повноцінний дитячий комод.
• Багатофункціональність
Це меблевий атрибут підійде не тільки для зміни підгузок. Якщо в будинок прийде лікар, огляд пройде набагато комфортніше, якщо Ваш малюк буде лежати на зручному пеленальном столику. Це ж стосується і соборів на прогулянку. Одягти його буде простіше, якщо він буде лежати якомога вище і вам не доведеться нахилятися занадто низько.
Комфорт для дитини і батьків
Виробники піклуються про те, щоб меблі не завдавала малюкові незручностей, і він не міг травмуватися про неї. Збирати чадо на прогулянку буде просто, адже одяг буде під рукою. Пам'ятайте, що сповивати дитини в непризначених для цього місцях неприпустимо, адже порушуються всі стандарти гігієни. Тому педіатри настійно рекомендують використовувати для цих цілей дитячий пеленальний столик.

Пару слів про матеріали

Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена ​​вподобана модель. Він повинен відповідати всім санітарно-гігієнічним нормам і бути абсолютно безпечним для здоров'я дітей. Особливо дітей, адже їх несформований імунітет дуже сприйнятливий до всякого роду подразників.
Моделі даного типу найчастіше роблять з ДСП і МДФ. І нехай вас не лякають ці назви. Уже давно канули в лету ті часи, коли ці матеріали були кришиться, непривабливий пласт, просочений клеєм. Зараз справи йдуть зовсім інакше. ДСП, з якого виробляють комоди для сповивання, є одним з найпопулярніших матеріалів для виробництва меблів, і дитячої, в тому числі.
ДСП проходить 13 етапів обробки, щоб на виході порадувати вас своєю неймовірною міцністю, привабливим зовнішнім виглядом і головне - безпекою.

Який колір краще?

З перших місяців свого життя дитина розрізняє жовтий, синій, червоний і зелений. Але ще не розрізняє їх за відтінками. Перші два місяці життя він розрізняє жовтий і червоний, а вже потім синій і зелений. Тому почуття краси можна і потрібно прищеплювати дитині з дитячого віку. Відносно кольору пеленального комода ясно одне, колір однозначно важливий. При цьому він важливий і для вас, і для вашого малюка. Яскраві кольори, барвисті строкаті малюнки - все це викликає інтерес навіть у самих маленьких, піднімаючи їм настрій, викликаючи посмішку і спонукаючи до активних дій.

5 популярних кольорів:

• Червоний - самий неоднозначний колір в цьому плані, з ним краще не ризикувати і не переборщувати.
• Помаранчевий - колір радості, взаєморозуміння, гармонії. Пеленальний столик такого кольору неодмінно позитивно позначиться не тільки на психіці вашої дитини, але і буде піднімати вам настрій, підтримуючи його в потрібному тонусі.
• Синій - колір спокою й умиротворення, це ідеальний варіант для спальні. Фасади комода з синіми елементами будуть розвивати уяву і фантазію малюка.
• Зелений - колір, який викликає бажання розвиватися (щодо більш дорослого віку), цей колір заспокоює і одночасно відновлює сили.
• Рожевий - колір ніжності і легкості. Він заспокоює і створюють відчуття затишку.

Підведемо підсумок

Пеленальний столик зніме зайву напругу зі спини, допоможе організувати місця для зберігання одягу та засобів гігієни малюка, спростить візити лікаря, допоможе краще дотримуватися гігієни і з часом зможе перетворитися на повноцінний дитячий комод для іграшок!

2017-04-05 12:12:53
^ Наверх