Терміново
зателефонувати?

5 причин купити крісло-мішок

Крісло-мішок - універсальні меблі. Вони подобаються навіть самим виборчим користувачам. Чому? Про це ми і поговоримо в цій статті!

Що собою являє крісло-мішок?

Крісло-груша, крісло-мішок, крісло-м'яч, бінбег - все це саме про цю м'яких меблів. Такі крісла виготовляються без характерного жорсткого каркаса. Їх основу складає м'який пружний наповнювач. Завдяки такій особливості, воно ідеально повторює вигини тіла відпочиваючого людини, дозволяючи повністю розслабитися і гарненько відпочити.

Основні переваги:

  • Оригінальний дизайн
  • Зручність і комфорт
  • Безпека
  • Простота в переміщенні
  • Великий вибір кольорів

Давайте почнемо по порядку. Чому варто звернути увагу саме крісла-мішки? В першу чергу, вони звертають на себе увагу саме завдяки своєму дизайну. Такі меблі можуть бути виконані у формі футбольного м'яча, так званої «груші» або імітувати стандартне крісло. Забарвлення Ви підбираєте самі.

Зручність і комфорт забезпечує саме оригінальна форма і нестандартне наповнення. Такі крісла виготовляються без каркаса. Тому вони володіють яскраво вираженим анатомічним ефектом. М'які наповнювачі підлаштовуються навіть під найменші вигини Вашого тіла, приємно огортаючи його і забезпечуючи повне розслаблення м'язів.

Абсолютна безпека - ось ще одна особливість крісла-груші. У ньому немає виступаючих або гострих кутів, дрібної фурнітури або тендітних декоративних елементів. Як правило, такі крісла випускаються обтічної форми. Саме завдяки їй, забезпечується безпека у використанні. Крісло-мішок або м'яч можна встановити в дитячій кімнаті і не переживати, що Ваша дитина може бігти і випадково зачепити крісло, травмувався про нього. Плюс, всі використовувані матеріали є екологічно чистим продуктом. Вони безпечні і для здоров'я людини, і для навколишнього середовища.

Простота в переміщенні або транспортабельність, дозволить без особливих зусиль переміщати таке крісло по кімнаті в будь-яку зручну її точку. Якщо крісло невеликих габаритів, то перемістити його зможе навіть маленька дитина. Річ у тому, що під підставу немає ніжок, тому крісло можна просто тягти по підлозі. Ні крісло, ні підлогове покриття від таких дій ніяк не постраждають.

Широка палітра кольорів дозволить підібрати саме ту модель, яка відмінно доповнить собою Ваш інтер'єр. І не важливо, підбираєте Ви крісло-м'яч для дитячої або хочете купити крісло-мішок для вітальні, спальні. У Вас завжди буде можливість вибрати саме те колірне рішення, яке Вам необхідно. Тип тканини теж може бути дуже різним. Все буде залежати від того, для якої кімнати Ви підбираєте меблі. Для дитячої краще звернути увагу на м'які ворсисті тканини. Веллюр відмінно підійде! Для вітальні можна придбати крісло-мішок у еко шкірі або флоці. Якщо у Вас вдома є тварини, які люблять точити свої кігті об м'які меблі, тоді підбирайте оббивку з ефектом анти-кіготь, її називають антивандальним. Така тканина відрізняється гладкою щільно поверхнею. Вашій кішці, при всьому її бажанні, не вдасться підточити про таку свої кігті.

Якщо Ви все ще сумніваєтеся, чи варто купувати крісло-мішок - не сумнівайтеся. Купуйте! Як тільки воно з'явиться у Вашому домі, на нього буквально вишикуватися черга. Гості теж оцінять таку оригінальну, а головне - зручні меблі.

2017-09-11 08:38:58
^ Наверх