Терміново
зателефонувати?

5 причин купити модульну стінку

Якщо Ви доглядаєте нові меблі для дому або квартири, рекомендуємо звернути увагу на модульні меблеві стінки. Це функціональний і практичний тип меблів, який одним рухом може облаштувати цілу кімнату! Давайте поговоримо про переваги модульних стінок і про те, як вибрати відповідну.

Чому варто звернути увагу на модульні стінки?

У такі системи входить вся, необхідна для облаштування затишної вітальні. Єдине чого в них не вистачає - дивана.

У комплекті є тільки те, що необхідно Вам

Модульні меблі дозволяє зібрати набір тільки з тих елементів, який в даний момент Вам потрібні. А якщо з часом виникне потреба в додаткових атрибутах - їх завжди можна докупити. Якщо Вам треба більше місця для зберігання одягу, сервант для зберігання дорогого сервізу, полки для улюблених рослин, нова ТВ-тумба - все це Ви знайдете в стінках.

Ви витрачаєте мінімум часу і грошей на вибір меблів

Все, що потрібно - вже перед Вами! Шафа, тумба, пенал, полки - всі ці атрибути вже зібрані в єдину композицію. Вони ідеально поєднуються між собою, оскільки виконані в єдиній стилістичній спрямованості. Вам не доведеться шукати кожен з цих елементів окремо, намагаючись підібрати тон, розмір і дизайн. Якщо Ви захочете доповнити модульну стінку ще якими-небудь виробами, Вам теж не доведеться витрачати свій час на пошуки. Ви вже будете знати і виробника, і назва модульну системи.

Практичність і багатофункціональність

Такі моделі корпусних меблів продумуються до дрібниць, перед тим, як піти в масове виробництво. У них є секції і модулі для самих різних речей. Починаючи від одягу і закінчуючи рамками з фото - для всього знайдеться своє, чітко відведене, місце. Ви зможете органічно розташувати все, що тільки побажаєте. Плюс, Ви самостійно вибираєте розташування цих секцій. Не подобається, що шафа знаходиться праворуч від ТБ-тумби? Ніяких проблем! Ви можете переставити його в будь-яку іншу вільну точку кімнати! Потрібно знайти нову полку майже під стелею? Розміщуйте! Головне, щоб Вам було зручно.

Місце для телевізора

У сучасних системах обов'язково передбачається спеціальне місце для того, щоб Ви могли розмістити телевізор навіть з найширшою діагоналлю. Саме тому, що елементи набору взаємозамінні, Ви можете відсунути їх на необхідно відстань. Таким чином, ТВ буде розташований максимально комфортно для всіх членів сім'ї.

Як підібрати якісну модульну стінку?

Щоб вибрати схожий варіант системи, Вам необхідно зрозуміти, чого Ви від неї хочете. Якщо Вам цікавить додаткове місце для зберігання чого-небудь, тоді неодмінно звертайте увагу на місткість. Якщо Ви просто хочете оновити інтер'єр - на дизайн. А якщо шукайте додаток до вже наявного рішення - ретельно підбирайте ті самі модулі.

На що звертати увагу при виборі?

Розмір. Завжди робіть попередні виміри. Особливо глибину і висоту. І не бійтеся, стінка пройде в дверний отвір, адже вона приїде до Вас в розібраному вигляді і зібрати її можна прямо в кімнаті.

Матеріали. Ви можете вибрати виріб з дерева, ДСП або МДФ. Головне - забезпечити йому правильний догляд надалі і не порушувати експлуатаційні характеристики.

Секції. Ви підбираєте модель з такою кількістю меблів, яке Вам потрібно. Якщо шафа для речей Вам ні до чого, тоді звертайте увагу на системи без нього і т.д.

Які бувають модульні стінки?

Ви можете вибрати корпусні меблі такого типу для будь-якого приміщення. Виробники не перестають радувати нас новими стильними моделями, які відмінно доповнять собою будь-яку кімнату. Ви зможете знайти:

  • Стінку у вітальню
  • Стінку в передпокій
  • Стінку в дитячу кімнату

І вже виходячи з місця її призначення, підбирати тип, колір, дизайн і розмір. Ми сподіваємося, що наша стаття допомогла розібратися Вам у всіх перевагах модульних стінок і тепер зробити вибір буде набагато простіше!

2017-07-17 10:25:30
^ Наверх