Терміново
зателефонувати?

5 причин купити тумбочку для ліжка

Саме тумбочка допоможе зробити Вашу спальню більш функціональною і зручною. Наша спальня повинна бути красивою, затишною і практичною. Остання властивість теж треба враховувати, особливо в тому випадку, якщо вона не відрізняється великими розмірами. Про те, навіщо потрібна тумбочка і як можна її ефективно використовувати ми і поговоримо в даній статті.

Зробіть спальню красивіше!

Перший привід купити тумбочку біля ліжка - для прикраси. Вона цілком може виступити в якості повноцінного декору для Вашого інтер'єру. Такі меблі вже сама по собі виглядає досить естетично і акуратно. Вона невеликих розмірів, з цікавими фасадами і красивою фурнітурою. Це відмінно доповнення до будь-якого інтер'єру. Дизайнери здорово попрацювали для того, щоб створити приліжкові тумбочки в самих різних стилях. Ви можете зустріти навіть моделі в м'якій оббивці, які точно будуть приковувати до себе погляд. Але пам'ятайте, що тумба - доповнення до ліжка, а не навпаки.

Використовуйте тумбочку для зберігання речей

І вона підійде для зберігання абсолютно будь-яких речей, головне, щоб усередині було достатньо місця. А вже місткість буде залежати від розмірів тієї чи іншої моделі. Більш габаритні вироби можуть вмістити в себе навіть окремі елементи постільної білизни. А більш компактні відмінно підійдуть для зберігання різних косметичних засобів. Якщо Ви любите читати перед сном, то в тумбі можна зберігати книгу. Причому як звичайну, паперову, так і електронну. Тумба - відмінне місце для зберігання зарядних пристрщїв і різних гаджетів, якими Ви рідко користуєтеся. Там вони завжди будуть перебувати під рукою і на своєму місці.

Додайте більше світла за допомогою тумби

Поверхню приліжкової тумбочки можна використовувати в якості підставки під світильник. Причому, це може бути, як невеликий каганець, так і цілком повноцінна настільна лампа. Все залежить від того, як Ви плануєте використовувати цей освітлювальний прилад. Якщо для того, щоб заснути, Вам необхідно хоч якусь кількість світла, тоді підбирайте компактну тумбочку біля ліжка для нічника. А якщо вважаєте, що у Вашій спальні недостатньо світла, тоді купуйте тумбочку і використовуйте її в якості підставки під додаткові джерела штучного освітлення.

Зручна підставка

Тумбочки можна використовувати в якості журнального столика або підставка для всього, чого тільки побажаєте. Щоб взяти з її поверхню що-небудь, досить буде просто дотягнутися рукою і все! Це дуже зручно, адже можна поставити чашку чаю, стакан води, тарілочку з сніданком і багато іншого. Вночі на тумбочку можна ставити склянку води, щоб не ходити за нею на кухню і не псувати сон. Для молодих батьків, які використовують радіо-няню, тумбочка теж може стати незамінним меблевим атрибутом. Таким чином, вдасться знайти найбільш вдале місце розташування для приладу, і він завжди буде знаходитися близько вас під час відпочинку.

Покращуємо ергономіку приміщення

Такі меблі має ще одним необхідним для затишного житла якістю - вона структурує і упорядковує простір. Ергономіка інтер'єру - ціла наука, яка займається розробкою оптимального розташування меблів, освітлення та функціональних зон в будинку. Одне із завдань ергономіки - розробка форми та дизайну меблів. А її основні принципи:

  • Безпека
  • комфорт
  • Зручність користування

Тумбочки сміливо можна віднести саме до ергономічних меблевих атрибутів. Якщо грамотно підійти до її вибору, то вона не буде заважати Вашому вільному пересуванню по спальні, забезпечить додаткові місця для зберігання різних речей і їй буде дуже зручно користуватися. Словом, Ви отримуєте одні суцільні плюси від такої покупки.

2017-09-25 14:42:34
^ Наверх