Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

5 важливих правил вибору меблевої стінки

У цій статті ми поговоримо про найпоширеніші помилки, які роблять наші покупці при виборі меблевої стінки. Ми розглянемо кожну з них окремо і поговоримо про те, як їх уникнути. Погодьтеся, що краще вчитися на чужих помилках, ніж на своїх. Давайте почнемо!

Тільки обдумана покупка

Щоб уникнути невідповідності Ваших запитів і можливостей Вашої житлоплощі Не робіть спонтанних великих покупок. Подумайте, куди поставити ці меблі, чи вистачить для неї місця і чи дійсно вона Вам потрібна, може залишити стару?

Але раз Ви вже почали шукати нову меблеву стінку, значить потреба є! Залишилося тільки з'ясувати для себе кілька важливих моментів: розмір, комплектація, вартість. Не забудьте підібрати заздалегідь колір. Якщо в приміщенні вже є якась корпусні меблі - дізнайтеся назву її забарвлення (вільха, венге, горіх і т.д.). І вже виходячи з отриманої інформації вибирайте колір для майбутньої стінки.

Зробіть попередні виміри

Це ще одна поширена помилка. Коли Ви подзвоніть робити замовлення, продавець насамперед поцікавиться, який потрібен розмір. І вже відштовхуючись від отриманих даних він буде допомагати вибирати меблі. Обчислити відповідні габарити можна і за приблизними даними. Досить взяти лінійку або рулетку і виміряти довжину, ширину і глибину того місця, куди плануєте встановлювати гарнітур. Можна піти найпростішим шляхом і виміряти старий меблевий елемент. Новий Ви зможете підбирати виходячи з його габаритів.

Купуйте з урахуванням особливостей меблевої стінки

Ви подивилися на фото, оцінили габарити, підібрали колір - Вам все сподобалося. Але! Можливо, це стаціонарна стінка, і встановити Ви її зможете тільки таким чином, яким це показано на фото. Цей варіант не завжди доречний. А ось модульні набори дозволяють розставляє його складові елементи так, як це буде зручно саме Вам. Якщо не підходять заявлені в характеристиках габарити, поцікавтеся, може бути цей виробник виготовляє меблі за індивідуальними параметрами.

Цікавтеся якістю фурнітури

Якісна фурнітура - запорука довгої служби для корпусних меблів. Поцікавтеся, які направляють використовуються в висувних елементах і з якого матеріалу зроблені ручки. Їх відсутність на фасаді не повинно Вас лякати. Багато користувачів давно гідно оцінили переваги таких моделей. І головне - якщо в будинку є дитина, він ніколи не травмується про таку стінку, оскільки виступаючі елементи в ній просто будуть відсутні.

Типи напрямних:

  • Роликові: відрізняються простотою монтажу і доступною ціною.
  • Телескопічні: коштують дорожче, вважаються найнадійнішим і довговічним варіантом.

Задавайте питання менеджеру

Завжди ставте Ваші запитання менеджеру. Не бійтеся питати! Вам дадуть відповідь абсолютно на все, що стосується якості товару, його особливостей, доставки і оплати. Хочете побачити сертифікати якості? Вам їх нададуть, це не проблема. Хвилюють питання, що стосується нюансів складання? Ви теж можете ними поцікавитися у Вашого персонального менеджера.

Якщо Ви врахуєте всі ці 5 моментів при виборі стінки у вітальню, передпокій або дитячу, то покупка буде радувати Вас своєю красою і практичністю довгі роки. І пам'ятайте, що меблі повинні Вам подобається. Не варто поступатися якістю на користь краси, або функціональності на користь дизайну. Знайти модель, яка ідеально буде поєднувати в собі всі ці властивості дуже легко!

2017-07-17 09:47:00
^ Наверх