Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

6 популярних різновидів журнальних столів

Журнальний стіл - відмінне доповнення для вітальні, спальні або навіть вітальні. Найчастіше його встановлюють біля дивана. На стільницю можна поставити посуд, використовувати її як підставку для пультів, гаджетів або декоративних прикрас. Розберімось, які бувають журнальні столики і який підійде саме Вам.

Невеликий обідній стіл

Кращий варіант для тих, хто любить приймати їжу в вітальні перед телевізором - міні обідній столик. Від стандартного кухонного столу таку модель відрізнятимуть компактні розміри. Опора може бути одна або їх може бути відразу декілька, тут все буде залежати від дизайну обраної моделі. Такі столики - найпопулярніший варіант серед користувачів. Вони відмінно вписуються в кімнати з будь-яким інтер'єрним оформленням і несуть в собі як практичну, так і естетичну функції.

Придиванний столик

Його теж можна використовувати для перекусів сидячи на дивані. Від попереднього варіанту його відрізняє нестандартна модифікація. Такі вироби продумані до дрібниць і зараз Ви зрозумієте чому. Журнальний столик потрібно посунути впритул до дивану. При цьому, його нижня частина опиниться під диваном, а стільниця - над ним. За формою такі меблі нагадує перевернуту на бік букву «П». Ви присунули столик - він став органічним продовженням дивана. Це дуже зручно!

Модульний журнальний стіл

Така модель сподобається всім, хто любить незвичайні меблі. Вироби нагадую матрьошку. Вони складаються з декількох частин, який цілком можуть взаємодоповнювати або замінювати один одного. По суті, Ви купуєте один столик, який складається з декількох таких же виробів. Ви можете ставити їх поруч або розміщувати в різні кімнати. Чим ще хороший цей варіант? Якщо Ви приймаєте гостей саме у вітальні, можна розібрати виріб на кілька частин і знайти місце для всіх напоїв і закусок. А після, просто зібрати ці модулі в одні столик.

Класичний варіант

Спочатку, журнальні столики купували в якості підставки для преси. Для неї потрібно було спеціальне місце біля дивана, і такі меблі стала відмінним рішенням. Зараз на зміну журналам і газетам прийшли телефони, планшети, ноутбуки та інші гаджети, але класичний журнальний столик залишився таким же актуальним, як і був раніше. На нього можна класти різні пульти, зарядки і іншу дрібну техніку. Плюс, він допомагає впорядкувати простір і зробити приміщення затишніше. Такі вироби часто доповнюються полками (додатковою стільницею, яка знаходиться під основний) або висувними ящиками. Як опори використовуються 4 ніжки.

Отоманка

Простіше кажучи, це журнальний столик в м'якій оббивці. Такі моделі можуть продаватися в комплекті з модульними диванами або окремо. Колір оббивки підбирається в тон до вже наявної м'яких меблів. Існує велика кількість різноманітних варіантів оттоманок, в тому числі і з твердою стільницею. Але частіше її використовують в якості підставки для ніг. Ставити їжу або напої на таку поверхню загрожує, адже доведеться виводити плямуючи з м'якої оббивки в разі, якщо вона буде забруднена.

Столик-трнасформер

Це відмінний варіант для тих, хто шукає невеликий акуратний журнальний столик, але при цьому хоче, щоб на його поверхні розміщувалося досить багато предметів. Мініатюрна модель відмінно доповнить собою інтер'єр, а при необхідності трансформується в просторий столик, за яким можна прийняти гостей або влаштувати сімейне чаювання.

Підбираючи відповідну модифікацію потрібно враховувати те, для чого Ви плануєте використовувати журнальний столик і де саме він буде стояти. Як ми вже писали, вітальня - далеко не єдина кімната, де він буде доречний. При виборі звертайте увагу на колір. Меблі повинні доповнювати інтер'єр і створювати всі необхідні умови для приємного сімейного або дружнього відпочинку.

2018-02-21 19:26:01
^ Наверх