Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

7 корисних порад: обираємо тумбу під умивальник

Ванна кімната - одне з найважливіших приміщень в будь-якому будинку. Само собою, нам хочеться зробити його затишним і красивим. Саме тому, ми рекомендуємо купити тумбу під умивальник. А про те, як вибрати якісну і довговічну модель, ми розповімо далі.

Для чого потрібна тумба під раковину?

Існує маса причин, за якими ми вирішуємо придбати тумбу під умивальник для ванної кімнати. Як правило, ми керуємося двома причинами:

• Естетична. Завдяки цій меблів, інтер'єр ванної кімнати здорово перетворюється, стає більш затишним і набуває завершеного зовнішній вигляд. Вдало підібраний колір може трохи поміняти геометрію приміщення в необхідну Вам сторону.
• Практична. Ця сторона полягає зручність використання тумби. Всередині знаходиться відразу кілька полиць. Вони відмінно підійдуть для зберігання різних речей, в тому числі і миючих засобів для ванної кімнати. Ще одна важлива якість, яке можна віднести і до естетичної, і до практичної сторони - такі меблі вдало маскує всі комунікації, які так часто псують зовнішній вигляд санвузла. Труби будуть надійно сховані за орними дверцями.

Яку тумбу вибрати: підлогову або підвісну?

Всі тумби під умивальник для ванної кімнати діляться на два варіанти:
• Підлога
• Підвісні

У першому випадку, ми маємо справу зі стандартними меблями, яка розміщується на невисоких хромованих ніжках. Відзначимо, що таке покриття захищає ніжки від корозійних процесів, появи грибків або цвілі. Хром - несприятливе середовище для утворення і розмноження шкідливих бактерій. Як результат, Ви отримаєте цілком звичну тумбу, тільки розміщуватися вона буде безпосередньо в санвузлі.

На другий тип слід звернути свою увагу, якщо Ви надалі плануєте ремонт у ванній або Ви вже зробили ремонт і поклали плитку з підігрівом. У такому випадку, краще купити навісну тумбу під раковину. Вона не буде стикатися з підлогою, а значить, вона не втратить свою новизну навіть якщо підлога постійно буде випромінювати тепло. До того ж, Ви в будь-який момент зможете затіяти ремонт, і ці меблі не стане вагомою перепоною на шляху до зміни підлогового покриття.

Тільки водостійкі матеріали!

Коли ми підбираємо меблі для ванної, перше, що повинно нас цікавити - матеріал, з якого вона виготовляється. Всім ми знаємо, що саме від нього будуть залежати основні експлуатаційні характеристики обраного Вами вироби. Тумби під умивальник виготовляються з:
• Дерева
• ДСП
• МДФ

Часто, виробники використовують шпон. Завдяки успішній комбінації з МДФ і шпону, вдається досягти максимальної міцності вироби і його стійкості до різного роду механічних пошкоджень.

Пам'ятайте, що всі матеріали, будь вони повністю натуральні або змішаного типу, які використовуються для виготовлення меблів для ванної, відрізняються водовідштовхувальними властивостями.

Спеціальне покриття захищає матеріал від проникнення вологи всередину. Воно ж - відштовхує воду. Її краплі просто будуть стікати вниз. Якісна тумба під умивальник витримає навіть різкі зміни температурного режиму. Навіть потоки гарячого пара не зможуть деформувати покриття.

Вибираємо бренд

Від розмаїття виробників і їх лінійок продукції можна розгубитися і залишитися без зручною корисної тумби. Але не поспішайте підбирати модель від першого-ліпшого бренду. Для початку, поцікавтеся, як давно він на ринку і які технології використовується при виробництві своєї продукції. Відзначимо, що країна-виробник теж має значення. Польська і німецька меблі для ванної завжди цінувалася за її якість і добротність.

Задавайте питання

Завжди ставте додаткові питання! Ви завжди можете поцікавитися у менеджера, яка тумба краще і чим вони все відрізняються між собою. Ви можете дізнатися будь-яку інформацію про виробника, попросити сертифікати якості і т.д. Запитання можна поставити навіть клієнтам нашого інтернет-магазину, для цього є поле з відгуками. Цілком ймовірно, що досвід покупців, які вже встигли оцінити якість того чи іншого меблевого атрибута буде Вам дуже корисний.

Зробіть попередні виміри

Це один з найважливіших етапів вибору. Якщо у Вас вже є умивальник, тоді підбирати тумбочку необхідно виходячи з його розмірів. Габарити можуть бути найрізноманітніші, тому Ви зможете швидко вибрати підходящий варіант. У разі, якщо Ви підбираєте тумбу вже з умивальником, тоді орієнтуйтеся на наявність вільного місця у ванній.

Краще купувати тумбу відразу з умивальником

Як ми вже писали, Вам буде простіше підібрати розмір і не доведеться робити ніяких додаткових маніпуляцій. Досить просто визначитися з розміром. А що стосується дизайну, внутрішнього наповнення і забарвлення - вибір практично нічим не обмежений. Ми рекомендуємо підбирати меблі від одного бренду і бажано - з однієї і тієї ж лінійці. У такому випадку, вона напевно буде поєднуватися між собою і створювати гармонійний інтер'єр.

Тепер Ви зможете швидко вибрати відповідну тумбу під умивальник. Нагадуємо, що Ви можете придбати тумбу вже з умивальником, він буде входить в її базову комплектацію.

2017-10-23 14:54:24
^ Наверх