Терміново
зателефонувати?

9 помилок при виборі комп'ютерного столу

Вибір меблів, особливо онлайн, для новачка - справа не проста. Ми зібрали в цій статті 9 найпоширеніших помилок, які допускають наші покупці. Їх досвід допоможе Вам швидко і без зусиль купити комп'ютерний стіл, який буде походити Вам по всіх параметрах.

Не зроблено попередні виміри

І цей пункт однаково актуальне і для онлайн, і для оффлайн-магазинів. Навіть якщо Ви бачите перед собою зручний, місткий комп'ютерний стіл і впевнені в тому, що він підійде Вам по всіх параметрах - ігнорувати габарити не варто. Найчастіше, для робочої зони відводиться певне місце в кімнаті. Само собою, його площа буде обмежена. Буде неприємно, якщо письмовий стіл, який Ви замовили і оплатили, просто не поміститься. Протилежна ситуація теж має місце бути. Але надлишок вільного місця ще не кому не заважав, а ось його недолік - викликає дискомфорт.

Занадто вузька стільниця

На стільниці має бути достатньо місця для монітора. При цьому, Ви повинні відчувати себе комфортно, сидячи за комп'ютером. Якщо сумніваєтеся, що подібна техніка поміститься на поверхні столу - вибирайте модель з невеликою надбудовою для монітора. Вона виконана у вигляді невеликої полки. Найчастіше, цей елемент присутній в кутових комп'ютерних столах. Але такі вироби категорично не схожі для ноутбуків. Для них на поверхні місця буде мало.

Мало ящиків або полиць

Комп'ютерний стіл повинен бути не тільки зручним, але і практичним. У ньому має бути достатньо місця для того, щоб Ви могли розташувати всі необхідні речі, включаючи канцелярське приладдя та техніку. Висувні ящики, відкриті полиці, секції, приховані за глухими дверцятами - всі ці елементи зайвими точно не будуть. Якщо найближчим часом Ви плануєте купувати принтер, нові колонки і т.д. - подбайте про те, щоб для них вистачило місця.

Відсутня ніша для системного блоку

Думаєте це не обов'язковий елемент? А ось і ні! Куди ставити системний блок в разі, якщо в конструкції столу для нього не було передбачено місця? Річ у тому, що завдяки ніші, він буде захищений від можливих механічних пошкоджень, ударів і інших неприємностей. Вона не дозволить йому перегріватися, що теж плюс. Відзначимо, що для всієї техніки повинно бути своє, чітко визначене місце. Тільки в такому випадку, вона довше прослужить і буде застрахована від різного роду пошкоджень.

Підібраний не той колір або стиль

Тут все дуже просто. Нову корпусні меблі потрібно підбирати в тон до старої. Тільки в такому випадку, Ви точно зробите правильний вибір. Само собою, це не стосується комп'ютерних столів із загартованого скла. Вони відмінно впишуться в будь-який інтер'єр, крім класичного. Погодьтеся, що оригінальна скляна стільниця, яскраві полки і хромований блиск опор будуть безглуздо виглядати в кімнаті з фрезерованими дерев'яними меблями.

Занадто тонка стільниця

Так, і таке буває. Оптимальна товщина стільниці становить 16 мм. Цього цілком достатньо для того, щоб вона витримувала постійну вагу техніки і не деформувалася в процесі експлуатації. Але якщо Ви плануєте ставити зверху клавіатуру, любите грати або плануєте поставити на поверхню столу ще які-небудь важкі речі - краще зверніть увагу на вироби з товщою стільницею. Вона напевно не прогнеться під всій це вагою і якщо потрібно - витримає азартні удари по клавіатурі.

Невідповідне розташування кута

Як Ви зрозуміли, мова йде про кутові комп'ютерні столи. Тут буде недостатньо просто вибрати вподобану Вам модель. Важливо дізнатися, з якого боку стоїть кутовий елемент і походить це розташування саме Вам. У разі, якщо не походить, потрібно поцікавитися, виготовляють чи вони в дзеркальному варіанті. Річ у тому, що не всі виробники можуть випустити комп'ютерний стіл з нестандартним розташуванням елементів.

Не враховано індивідуальні переваги

Наприклад, Ви відчуваєте себе більш комфортно, якщо можна поставити ноги на зручну підставку. Але стіл вже замовлено, і Ви навіть гадки не мали, що можна було підібрати модель з такою підставкою для ніг. Може Ви любите перестановки? Тоді потрібно вибирати комп'ютерний стіл на коліщатках. Переставити, а вірніше - перекотити, його з місця на місце буде легко, і Вам не доведеться переживати з приводу збереження підлогового покриття.

Чи не походить ціна

Коли вибираєте якісний комп'ютерний стіл, звертайте увагу не тільки на його зовнішній вигляд, а й на вартість. Подивіться розділи з акціями і розпродажами. Цілком ймовірно, що саме там Ви знайдете відповідну модель столу по більш приємною ціною. Порівнюйте характеристики, переглядайте всіх виробників. Це допоможе знайти дешевий і якісний комп'ютерний стіл. На українському ринку багато молодих брендів, які випускають недорогу і добротні меблі. Так чому б не звернути увагу на них?

Підведемо підсумки

Що ми можемо з цього всього для себе винести? Завжди робіть попередні виміри, не ігноруйте представлені характеристики і варіанти забарвлень. Тільки в такому випадку, Ви купите дійсно якісний, надійний і головне - що підходить саме Вам, комп'ютерний стіл. Приємних Вам покупок і гарного настрою!

2017-06-28 13:36:27
^ Наверх