Терміново
зателефонувати?

З якого матеріалу вибрати комп'ютерний стіл?

За комп'ютерним столом людина проводить велику кількість часу і на роботі, і вдома. Тому необхідно підібрати якісний комп'ютерний стіл, який ідеально впишеться в інтер'єр кімнати і стане зручним в експлуатації. Одним з головних чинників при виборі комп'ютерного столу буде його матеріал. На світовому ринку представлені моделі з ДСП, МДФ, дерева і скла (загартованого).

З чого роблять якісні комп'ютерні столи?

  • ДСП, МДФ - доступна ціна, різноманітний дизайн, довговічність в експлуатації;
  • Дерево - екологічно чистий матеріал, надійність, презентабельний зовнішній вигляд;
  • Загартоване скло - міцність, оригінальний дизайн, екологічна чистота.

Один з найпопулярніших і універсальних матеріалів - ДСП і МДФ. Користувачів привертає доступна ціна, якість і оригінальний дизайн. Тому ДСП-столи займають лідируючі позиції в продажах, але не варто забувати про сучасні технології і унікальному дизайні, з якого зроблені скляні і дерев'яні комп'ютерні столи. Дерево завжди залишається актуальним, а моделі з загартованого скла принесуть в інтер'єр нотку оригінального стилю.

Комп'ютерний стіл з ДСП

ДСП - це ламінована деревинно-стружкова плита. При її виготовленні використовують використовуються тільки екологічно чисті матеріали. Плита стійка до вологи і відрізняється довговічністю. Не рекомендується часто розбирати і збирати комп'ютерні столи з ДСП, бо матеріал, де розташовані з'єднання, і кріплення, до цього не схильна. Найчастіше, комп'ютерні столи з ДСП окантовуються спеціальної пластикової або ПВХ стрічкою (кромкою), яку або приклеюють до торця, або вставляють в пази. Їх зовнішній вигляд дуже добре копіює структуру натурального дерева, з першого разу важко відрізнити, що це ДСП.

Основні переваги:

  • Доступна ціна
  • Великий вибір забарвлення
  • Актуальний дизайн

Комп'ютерний стіл з МДФ

МДФ - це дрібнодисперсна фракція, яка має відмінні експлуатаційні якості, низьку теплопровідність і добре утримує крепежі. Саме МДФ славиться своїми звукоізоляційні властивості, оскільки може поглинати звуки клавіш і вібраційні шуми. Якщо матеріал покритий шпоном, його вигляд нічим не відрізняється від натуральної деревини, при цьому ціна набагато приємніше, ніж на комп'ютерні столи з дерева. Фракцію покривають ламінатним шаром. Плюс, вона легко піддається фрезеруванні, що дозволяє робити оригінальні фасади.

Основні переваги:

  • Доступна ціна
  • Довговічність
  • Оригінальний дизайн

Комп'ютерний стіл з дерева

Моделі комп'ютерних столів з натурального дерева не тільки привертають покупця вишуканим стилем. Меблі з дерева може служити більше 50 років, само собою, при правильному догляді і дотриманні всіх експлуатаційних характеристик. Натуральна деревина відрізняється екологічною чистотою, не несе шкідливих речовин і створює сприятливий мікроклімат в приміщенні. Це ідеальний варіант для кімнати з класичним стилем.

Вироби з дерева мають тривалий експлуатаційний термін, відрізняються від інших матеріалів своєю надійністю і міцністю. Не всі виробники розкривають поверхню столу лаком, щоб не зіпсувати натуральний вигляд дерева, але при цьому, рекомендують після покупки розкривати захисним лаком виріб, щоб уберегти його від подряпин. Натуральне дерево завжди відрізнялося своєю дорожнечею, але погодьтеся, що презентабельний вигляд комп'ютерного стола стане прикрасою домашнього кабінету.

Основні переваги:

  • Термін служби більше 50 років
  • Надійність
  • Високі експлуатаційні показники
  • Комп'ютерний стіл з загартованого скла

Загартоване скло - це скло з певною товщиною, яке гартують для кращої міцності. Прозорі меблі мають оригінальний вигляд і привабливість. Загартоване скло можна комбінувати з іншими матеріалами (метал, дерево, ДСП, МДФ).

Загартоване скло - сучасний матеріал, який тільки починає завойовувати популярність. Він візуально економить простір і практично підходить для будь-якого інтер'єру. За ним легко доглядати, при цьому не обов'язково використовувати спеціальні засоби і дуже складно нанести подряпин.Прі допомогою спеціальної обробки, такий матеріал може витримати механічні дії і статистичне навантаження до 100 кг.

Як опори використовуються металеві ніжки. Всі елементи кріплення виготовляються з аналогічного матеріалу. Його поверхня покривається хромом. Він захищає її від механічних пошкоджень, забруднень. Крім захисної функції, хром несе ще й естетичну. Він прикрашає собою цю різновид меблів.

Основні переваги:

  • Візуально робить простір «легким» і світлим
  • Цікавий і неординарний дизайн
  • Міцність

Щоб комп'ютерний стіл був надійним помічником і радував око довгі роки, необхідно визначиться як з матеріалом, так і маркою виробника.

2017-06-23 16:33:41
^ Наверх