Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

З якого матеріалу обрати столик?

При виборі корпусних меблів дуже важливо визначитися з матеріалів, з якого вона буде зроблена. Чому саме з ним? Все просто. Саме від нього буде залежати те, наскільки просто доглядати за меблями, як можна її використовувати і наскільки довго вона прослужить. Який матеріал краще? Розберімось разом!

Дерев'яний журнальний столик - універсальні меблі

Саме дерево вважається класикою меблевого виробництва. Цей матеріал виглядає дорого і солідно. Навіть якщо столик виконаний в простому і лаконічному дизайні - вже тільки той факт, що він з натурального дерева, істотно змінює зовнішній вигляд і вплив на інтер'єр. Натуральні матеріали наповнюють кімнату теплом і затишком, приносячи в неї неповторну атмосферу. Поверхня дерев'яних меблів обробляють лаком. Виробники використовують покриття на водній основі, що робить його абсолютно безпечним для людини. Лак виконує дві функції: захисну і естетичну. На поверхні не з'являться подряпини або відколи. Вона завжди буде виглядати просто приголомшливо, адже лак виділяє натуральних деревний малюнок.

Скляний журнальний столик - оригінально і практично

Такі моделі приковують до себе погляд. Вони виглядають дуже незвично і оригінально! Переконайтеся в цьому самі і подивіться на фото. Погодьтеся, що вигляд у журнальних столів зі скла стильний і вони можуть стати гідною прикрасою для будь-якого інтер'єру. Чому саме цей матеріал? Про зовнішній вигляд ми вже написали. Тепер поговоримо про практичні властивості. Загартоване скло абсолютно не реагує на підвищену вологість, прямий контакт з водою, гарячі предмети на поверхні. Навіть якщо Ви проллєте гарячу каву або капніть соусом на стільницю - з нею нічого не станеться! Досить буде просто видалити пляму за допомогою серветок і все!

Столики з ДСП - доступна ціна і великий вибір

Меблеві фабрики все частіше використовують ДСП для виготовлення корпусних меблів. Попит на неї зростає з кожним роком і моделей стильних журнальних столів з ДСП стає все більше. І це добре, адже Вам буде з чого вибрати! Різноманітність колірної гами, форм і розмірів сподобається навіть самим виборчим клієнтам. А найголовніше - вартість! Вона Вас точно приємно здивує. Деревно-стружкові плити витримує великі навантаження, не вимагає особливого і має приємні зовнішніми характеристиками. Відзначимо, що журнальні столики ДСП представлені як в економ, таки і в більш дорого сегменті. Тому вибрати Вам точно буде з чого!

Журнальні столики з МДФ - надійність і якість

Для тих, хто шукає усереднений варіант між ДСП і натуральним деревом, пропонуємо звернути свою увагу на МДФ. Цей матеріал зовні дуже нагадує деревину. Колір, текстура, обробка - по фото їх практично не відрізнити! Як правило, з МДФ виготовляється стільниця, а всі інші частини робляться або з деревинно-стружкової плити, або з дерева. При цьому, Ви отримуєте кавовий столик, який прослужить дуже довго і не втратить з часом своїх зовнішніх якостей. Фракція дуже проста в обробці. Саме тому з неї виходять моделі з самими мудрими формами, часто доповнені фрезерованими візерунками. МДФ може доповнюватися шпоном - тонким листом натурального дерева. Таке поєднання перевершує всі очікування! Меблі виходить міцна і надійна.

Так який же матеріал вибрати? Все буде залежати від Ваших переваг, інтер'єру і бюджету. Якщо Ви хочете підібрати щось оригінальне, тоді звертайте увагу на скляні журнальні столики, якщо цінуєте натуральність - моделі з дерева, хочете заощадити - з ДСП, хочете стильну і практичні меблі - МДФ. Приємних покупок і гарного настрою!

2018-02-21 19:15:17
^ Наверх