Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Як правильно вибрати комп'ютерне крісло для дорослого або дитини (ч.2)

Моделі підбираються на основі індивідуальних вимог і переваг. Щоб визначити, яке крісло для роботи за комп'ютером краще, необхідно враховувати кілька важливих факторів:

  • Навантаження. Майже всі вироби розраховані на 110-120 кг. Рідко можна зустріти велику комп'ютерне крісло, яке витримує до 160-200 кг.
  • Тривалість експлуатації. Якщо людина проводить перед монітором не більше 3 годин на день, не варто витрачати гроші на дорогу конструкцію. Якщо гри і спілкування в соціальних мережах займають 4 - 5 годин, доведеться задуматися про зручність. Для постійної роботи за комп'ютером краще підбирати ортопедичні вироби з додатковими функціями.
  • Матеріал опори і механізму регулювання. Повинні володіти високою якістю, надійністю і міцністю. Зазвичай використовуються пластик, хромований алюміній, деревні вставки.
  • Матеріал оббивки. Підійдуть стійкі до зносу, невимогливі у догляді, привабливі на вигляд варіанти. Перед тим як підбирати крісла до дивана, важливо заздалегідь продумати, як вони будуть поєднуватися один з одним.
  • Наявність підголівника. Елемент забезпечує зручність роботи, сприяє розслабленню м'язів.
  • Підлокітники. Будуть корисні при тривалій експлуатації, підвищують комфорт при друку.
  • Підставка для ніг. Стане в нагоді, якщо при оптимальній висоті крісла ноги не дотягуються до статі.
  • Якість і покриття коліщаток. Тверді ролики з поліпропілену і нейлону підійдуть для використання на кам'яних і плиткових поверхнях. М'який поліуретан збереже цілісність ламінату та паркету.
  • Бренд. Сьогодні безліч компаній спеціалізується на випуску меблів для роботи за комп'ютером. Китайські фірми виробляють звичайні стільці і функціональні моделі, італійські - дорогі вироби, європейські - продукцію, яка має оптимальне співвідношення ціни і якості.

Знаючи, як правильно вибрати відповідне крісло для роботи за комп'ютером, можна зберегти власне здоров'я і підвищити працездатність. Що стосується ціни, кожен споживач самостійно вирішує, яку суму він готовий викласти за вподобану модель.

Особливості моделей для геймерів

Крісла для любителів відеоігор відрізняються від аналогічних виробів підвищену міцність конструкції, наявністю металевого корпусу, великою кількістю додаткових функцій, ергономічністю. Моделі дозволяють розташовуватися перед монітором з великою зручністю. За допомогою газліфта посадочне місце встановлюється на оптимальній висоті. Підголівники і підлокітники забезпечують природне розслаблене положення тіла.

Вибираємо комп'ютерне крісло для будинку правильно, обов'язково варто звернути увагу на діапазон регулювання, щоб налаштувати кожен параметр під індивідуальні вимоги. Головна мета виробів - зниження навантажень, яким найбільше піддаються поперек, плечі, зап'ястя.

Комп'ютерні крісла для дому та офісу, для дорослих і дітей повинні мати міцність, надійністю, анатомічними властивостями. При виборі важливі особливості конструкції, матеріали, додаткові функції, дизайнерське оформлення.

2020-05-23 00:48:13
^ Наверх