Терміново
зателефонувати?

Як обрати дитяче комп'ютерне крісло?

Подбайте про здоров'я спини Вашої дитини і підберіть йому зручне комп'ютерне крісло. У цій статті ми поговоримо про те, на що слід звертати увагу при виборі і які функції має виконувати крісло.
Поспостерігайте за своєю дитиною. Чи правильно він сидить за комп'ютером? Якщо ні - значить пора міняти комп'ютерне крісло і пояснити своєму чаду, ніж небезпечно постійно перебувати в неправильному положенні за монітором.
Чому краще вибирати ортопедичне комп'ютерне крісло для школяра?

Які функції виконує дитяче комп'ютерне крісло?

• Сприяє формуванню правильної постави
• Забезпечує профілактику порушень кровотоку
• Розвантажує хребет
• Знімає зайву напругу з м'язів

Яким має бути зручне комп'ютерне крісло?

У виборі важливо абсолютно все. Дизайн, функціональність і анатомічні властивості - три головних параметра, на які Ви повинні звертати свою увагу в першу чергу.

Підбираємо дизайн крісла для дошкільнят

Діти люблять цікаві меблі. Так чому б не підібрати крісло з оригінальним яскравим дизайном? Для дошкільнят та учнів 1-3 класів підійдуть моделі з цікавими принтами тварин. Навіть коліщатка можуть бути оригінальними! Виробники часто роблять їх різнокольоровими.

Підбираємо дизайн комп'ютерного крісла для підлітків

Для підлітків підійдуть моделі, виконані в яскравій колірній палітрі. Сині, червоні, лілові, жовті, помаранчеві - які завгодно! Комп'ютерне крісло можна підібрати під будь-який інтер'єр. Зверніть свою увагу на моделі зі спеціальною аеросеткой на спинці. Про її ергономічності ми поговоримо трохи пізніше. Але подивіться на фото! Виглядає таке комп'ютерне крісло дійсно незвично!

Функціональність - запорука комфорту

Під функціональністю ми розуміємо різні механізми, якими комплектуються дитячі комп'ютерні крісла, регульовані підлокітники, підголівники і т.д. Ваш школяр або підліток повинен сам підлаштувати крісло під свої індивідуальні потреби. Сидіння можна підняти або опустити, то ж можна зробити і з підлокітниками, якщо вони з механізмом. Бажано, щоб в районі попереку на крісло мало спеціальний вигин. Підголівник атрибут не обов'язково, але в деяких випадках вкрай необхідний. Якщо Ви бачите, що Ваша дитина за комп'ютером любить відкидатися назад, то спеціальна підтримка для шиї зайвої точно не буде.

Ще кілька корисних рекомендацій:
• Краї сидіння повинні бути закруглені. Вони не повинні тиснути або створювати будь-які дискомфортні відчуття.
• Комп'ютерне крісло може бути з підлокітниками або без них. Якщо для рук потрібна додаткова опора - тоді вибирайте модель з ними. А якщо такої необхідності немає, то можна обійтися і без них.
• На хрестовині має бути не менше 4 опорних точок. В такому випадку, крісло буде стійким і дійсно безпечним.
• Спинка обов'язково повинна регулюватися по відношенню до положення спини. У багатьох моделях вона автоматично стає саме в такому положенні, при якому хребет буде отримувати максимально ефективну опору.
• Анатомічна форма спинки може досягатися або завдяки спеціальній аеросітці, яка буде повторювати всі природні вигини хребта, або анатомічної формою.
• І пам'ятайте про веселий неординарний дизайн! Вибирати комп'ютерне крісло для своєї дитини краще разом з ним. Онлайн-шопінг дозволяє без праці це зробити. Вам навіть не доведеться нікуди виходити з дому. Все, що потрібно для вибору - вже перед Вам! А головне, Ви напевно зможете зробити правильний вибір, адже Ваша дитина, із задоволенням, з цим допоможе!

Пам'ятайте, що зараз діти пізнають світ за коштами комп'ютера. Тому важливо стежити не тільки за тим, яку інформацію від черпає для себе з мережі, а й за правильною поставою.

2017-07-27 11:41:08
^ Наверх