Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Як вибрати тумбу з умивальником для маленької ванної?

Погодьтеся, що у ванній кімнаті кожна деталь повинна підбиратися з розумом і особливо це стосується меблів. У цій статті мова піде про тумбі під умивальник. Ми поговоримо про те, на які параметри необхідно звертати свою увагу, щоб вибрати вдалий варіант навіть для самої компактної ванної кімнати.

Яку тумбу вибрати: з умивальником або без?

Ви можете підібрати невелику тумбу окремо, під вже наявною у Вас умивальник. У такому випадку, краще заздалегідь зробити виміри безпосередньо самого умивальника. Отримані дані можна повідомити продавця-консультанта, і він підбере відповідну тумбу. Важливо виміряти:

• Довжину
• Ширину
• Глибину

А краще, якщо Ви загляньте в паспорт виробу. Там вже є всі ці дані і Вам не доведеться заново їх переміряти. Часто, модель умивальника і виробник теж відіграють важливу роль при виборі тумби. В такому випадку, рекомендується підбирати меблі від аналогічного виробника і краще - аналогічної лінійки.

Якщо Ви облаштовуєте ванну кімнату від сантехніки і до меблів, тоді зверніть увагу на готовий комплект. Тумба в комплекті з умивальником заощадить час, який зазвичай йде на підбір відповідних один одному елементів. Само собою, чим менше тумба, тим менше буде і умивальник.

Яка модифікація краще?

При виборі тумби для невеликої ванної кімнати ми рекомендуємо звертати свою увагу саме на підвісні варіанти. В такому випадку, в перспективі Ви зможете покласти теплу підлогу і не переживати, що меблі під постійним впливом високих температур може зіпсуватися. Плюс, тумба, яка кріпиться безпосередньо на стіну, не займає місця на підлозі. Навіть візуально приміщення буде виглядати більш вільним. Згадайте, як складно вимивати підлогу під будь-якими меблями. У випадку з навісною тумбою і умивальником Вам більше не доведеться переживати з приводу того, що Ви можете не дістати шваброю до найскладніших ділянок. Вся площа статі буде вільною, що створить комфортні умови для збирання.

Підбираємо оптимальну кількість полиць

Щоб якомога більше розвантажити приміщення, прибрати з нього всі непотрібні речі, необхідно подбати про місця для їх зберігання. Саме тумба може допомогти Вам з цим. Навіть самі компактні моделі можуть помістити всередину себе досить багато різних предметів. Як правило, там ми зберігаємо миючі засоби, різні серветки, ганчірки та інші предмети побуту. Зберігати під умивальником засоби особистої гігієни недоцільно, а ось побутову хімію загального призначення - можна і навіть потрібно! Адже вона вся повинна знаходитися в одному місця, обов'язково за зачиненими дверима.

Який розмір тумби вибрати?

Ширина найменшої тумби становить 40 см, глибина - 20 см і висота - 30 см. Як бачите, такі меблі може бути зовсім компактною. Ви можете підібрати відповідний атрибут навіть для вузького приміщення. Саме з облаштуванням вузьких і довгих санвузлів виникає найбільше проблем. А завдяки широкій розмірній лінійці, Ви зможете вибрати не просто компактну, але ще і містку тумбу під умивальник.

Дизайн меблів та його роль в інтер'єрі

Всі ми знаємо, що меблі здатні повністю міняти склалася інтер'єр в приміщенні. Іноді, досить оновити дзеркало, щоб ванна засяяла новими фарбами і стала виглядати більш стильно і актуально. З тумбами під умивальник справи йдуть практично так само. При виборі меблів для невеликого приміщення дуже важливо звертати особливо пильну увагу на її дизайн. Для маленької ванної, меблі обов'язково повинна бути:

• Світлого кольору
• Переважно глянсовою
• Чи допустимі яскраві елементи на фасаді, але не весь фасад

Класика - білий колір. Він символізує чистоту, гігієни і буквально несе в собі світло. Він буде відображати його від штучних джерел освітлення. А глянсова поверхня здатна посилити цей ефект подвійно. Якщо Ви вважаєте, що білий колір - це минуле століття, тоді зверніть увагу на бежеві відтінки. Можна підібрати меблі, базовим кольором у якій буде виступати бежевий. Кілька акцентних яскравих плям і звичний білий фасад вже виглядає зовсім інакше!

Отже, давайте підведемо підсумки. Підбираючи тумбу під умивальник для маленької ванної кімнати, звертайте увагу на готові комплекти, виконані в світлих тонах. Пам'ятайте, що завжди заздалегідь потрібно робити виміри майбутніх меблів, щоб знати, на що звертати свою увагу в першу чергу.

2017-10-23 13:44:06
^ Наверх