Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Як обрати зручне геймерське крісло?

У цій статті ми розповімо Вам про основні особливості геймерських крісел, розглянемо відгуки і цінову політику, поговоримо про те, яке підійде саме Вам. Давайте почнемо!

Зручне геймерське крісло: яке воно?

Тільки уявіть, як зручно грати сидячи кріслі, яке ніби створено спеціально для Вас! І навіть якщо Ви далекі від комп'ютерних ігор, кращого варіанту для роботи або тривалого перебування за комп'ютером точно не знайти!

Геймерське комп'ютерне крісло можна регулювати по висоті, зберігаючи здорову поставу. Пам'ятайте, що Ваші коліна повинні бути зігнуті строго під прямим кутом.

Підлокітники можуть регулюватись і по висоті, і навіть по куту нахилу. Як би Ви не сіли - завжди зможете зручно розташувати лікті, зайняти максимально зручне положення. Якщо вважаєте, що ця опція необхідна, то вибрати Вам точно буде з чого!

Спинка у зручного крісла висока, її кут нахилу регулюється, і вона обладнана механізмом гойдання. Всі ці фактори забезпечать Вам максимальне задоволення від гри. Похитування заспокоюють нервову систему, зручний кут нахилу зніме напругу зі спини, а висока спинка і підголівник - з шийного відділу.

Втомилися? Потрібен тайм-аут? Тоді вибирайте моделі, які можуть фіксуватися в горизонтальному положенні. Ви зможете набратися сил, заспокоїтися і просто приємно відпочити.

Сидіння в геймерських кріслах виконується виходячи з анатомічних особливостей людини. Глибока прошивка, округлі краї і високі бічні здебільшого не буту перешкоджати нормальному кровотоку. Кожна клітинка буде насичуватися киснем і доставляти його до всіх внутрішніх органів, що позитивно позначається на здоров'ї людини.

Прогумовані колеса захищають підлогу і його покриття від подряпин і забезпечують безшумну експлуатацію крісла. Широка хрестовина робить його стійким. Ця опція доступна в більшості таких виробів. А якщо немає - можна замовити її за додаткову плату, зайвою вона точно не буде.

Навіщо Вам ігрове крісло?

Погодьтеся, що ті, хто дійсно захоплюється віртуальною реальністю проводить за монітором не годину і не два, а набагато більше. Тіло постійно знаходиться в напрузі, причому і через постійне сидіння, і з-за стресових ситуацій в самій грі. Вже зрозуміло, що без необхідної підтримки точно не обійтися. Плюс, гравець повинен бути зосереджений практично весь час. Дискомфорт може привести до зниження уважності і поганого результату гри. Саме тому ми рекомендуємо купити геймерське крісло. Якщо комп'ютерні ігри - Ваше хобі, Ваше дозвілля і Ваше, нехай не основне, але розвага, тоді задумайтеся над таким придбанням.
Користувачі, які далекі від таких розваг, не розуміють, навіщо потрібні геймерські крісла. Стандартні моделі теж цілком зручні, багато хто з них виконані з урахуванням анатомічних особливостей людини, але цього недостатньо.

Особливості геймерських крісел

Так, серед стандартних моделей зустрічаються ортопедичні комп'ютерні крісла, але цього недостатньо. У геймерських є свої відмінні риси і особливості, які і роблять їх такими затребуваними серед покупців.

Основні відмінності:
• Надійність конструкції
• Здатність витримувати великі вагові навантаження
• Більш щільна оббивка
• Особлива форма спинки і сидіння
• Ергономічні підлокітники
• Підголівник і валик під поперек
• Прогумовані ролики
• Підставка для ніг (є не у всіх моделях)

І найголовніше - все це є в одному кріслі. Починаючи від стійкої міцної конструкції каркаса, закінчуючи роликами - кожен з цих елементів необхідний.

Різновиди ігрових комп'ютерних крісел

• Прості геймерскі крісла. На перший погляд вони дуже схожі на звичайний офісні моделі. Але якщо порівняти, то у першого варіанта буде більш витончений дизайн. Він буде доповнений або цікавою спинкою, або більш широким сидінням і відрізняти його буде нестандартна колірна гамма.
• Крісла підвищеної комфортності. Такі можна дізнатися по аеросітці на спинці. При цьому, сама спинка буде високою, вона повинна доходити до лопаток і вище. Сітка забезпечить не тільки хорошу повітропроникність, а й анатомічний ефект.
• Геймерські крісла з повною комплектацією. Вище ми розглядали таку модель. У вироби даного типу є все, абсолютно все! Підставка для ніг, підголівники, підлокітники, які можна відрегулювати не тільки по висоті і багато іншого.

Відзначимо, що ці ж крісла ідеально підходять і для ігор, і для щоденної роботи за комп'ютером.

Як вибрати зручне геймерське крісло?

Тут все дуже просто. Основні параметри вибору:
• Максимально допустиме навантаження. І чим вона більша - тим краще. Значить крісло, яке перед Вами виконано якщо не з хромованого металу, то точно з посиленого поліпропілену.
• Якісна оббивка, яка пропускає повітря і швидко випаровує вологу. В цілому, всі сучасні оббивні матеріали підпадають під цей критерій. Єдине, що може їх відрізняти один від одного - рівень зносостійкості. А оскільки за монітором Ви будете проводити багато часу, то чим він вищий - тим буде краще.
• Регулювання вгору / вниз сидіння. Тут все зрозуміло без зайвих слів. Ми вже писали, що в правильному положенні тіла, коліна повинні знаходитися під кутом в 90 градусом. Бажано, щоб ступні були опущені на підлогу.
• Підлокітники, які можна підлаштувати під себе. Якщо Ви часто опускаєте лікті на підлокітники або просто любите розташуватися зручніше, то зверніть увагу на те, що підлокітники в багатьох моделях можуть не просто міняти свою висоту, але ще і кут нахилу.
• Підголівник і валик під спину. Щоб Ваш хребет під час гри отримував необхідну підтримку, ці дві деталі просто необхідні! Підголівник зніме напругу з шиї і попередить можливі головні болі, а валик під спину - розслабить поперек і нормалізує кровотік.
• Стійкість. Цей параметр в багато залежить від хрестовини. Зверніть увагу, у геймерських крісел вона ширше, ніж у офісних. Навіть якщо Ви почнете сильно розгойдуватися в запалі азарту, крісло не перевернеться. Вона буде щільно стояти на підлозі.
• І комфорт! Без комфорту нікуди! І про його ступеня можна судити виходячи з форми сидіння і спинки. Чим більше виражений на них рельєф - тим Вам буде зручніше. Ми не беремо до уваги анатомічну аеросітку.
• Підбираємо вдалий дизайн. Комп'ютерні крісла для ігор не відрізняються широкою палітрою кольорів. У них є інша перевага. Такі моделі відрізняються нестандартною яскравим забарвленням і комбінацією кольорів. А цим може похвалитися далека не вся меблі такого типу.
• Порівнюйте ціни і читайте відгуки. Саме так Вам буде простіше визначитися з вибором. Вартість може бути найрізноманітнішою, а відрізняючи між моделями при цьому - мінімальними. А ось відгуки все відразу розкажуть і покажуть, які в тому чи іншому виробі плюси чи мінуси.

Можна замінити геймерське крісло звичайним комп'ютерним?

Якщо Ви проводите за комп'ютером мінімальну кількість часу, не відчуваєте при цьому ніякого дискомфорту, то чому ні? Головне, щоб Вам було зручно! Навіть якісне офісне крісло може забезпечити належну підтримку шиї, спині і зняти зайву напругу з м'язів. Ось тільки коштувати він буде практично стільки ж, скільки і варіант для геймерів. Все залежить від бюджету, який Ви плануєте виділити на покупку і комфорту, який очікуєте отримати надалі. І звичайно, не забувайте про статус! Коли друзі або знайомі побачать у Вас геймерське крісло, вони точно будуть здивовані і може навіть позаздрять Вам. Так що вибір залишається саме за Вами.
Отже, що ще можна сказати про геймерських кріслах? Їх сміливо можна віднести до дизайнерських, вони дарують приголомшливий комфорт і забезпечують максимальну концентрацію на процесі гри. Ми розповіли Вам все, що може стати в нагоді при виборі таких меблів. Якщо Ви вже користувалися таким - поділіться з нами враженнями і фото!

2017-07-31 12:52:13
^ Наверх