Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Які бувають стільці для кухні?

Багато користувачів вважають за краще класичні моделі з високими спинками. Дійсно, виглядають вони розкішно. Однак, щоб відчувати себе комфортно, сидячи за обіднім столом, досить і того, щоб спинка доходила до лопаток. М'якої або твердої вона буде - не важливо. До того ж, ми рідко приймає їжу більше 30 хвилин.

Якщо підбираєте вироби для кафе, тоді краще купувати моделі з м'якими спинкою і сидінням. Так, з практичної точки зору, це буде не дуже зручно, адже догляд за такими стільцями буде кілька ускладнюватися можливими плямами. Але ж комфорт гостя понад усе! Зверніть увагу на матеріал. Це може бути дерево, метал або пластик. І вибір цього параметра - теж справа смаку.
Для класичних кухонь перший варіант підійде найкраще. А ось для більш сучасних рішень - інші два припадуть як не можна до речі.

Яким повинен бути комфортний стілець?

Всі меблі для кухні випускається за певними стандартами, які вироблялися і розроблялися роками. А все для того, щоб порадувати користувачів зручним і ергономічними кріслами для Кухіна. Що важливо? Для початку - висота. Середній оптимальний показник - 45 - 47 см. Йдеться про висоту посадкового місця. Відносно загальної висоти стільця, то тут жорстких критеріїв не буде.

3 переваги металевих стільців

Зручні меблі повинна бути красивою. Чому ми вирішили звернути Вашу увагу саме на металеві кухонні стільці? Цьому є цілих три вагомих причини:

1. Міцність і надійність. Саме цими якостями повинна володіти абсолютно всі меблі для кухні. Що ми знаємо про метал? Цьому матеріалу немає рівних, він знаходиться на перших щаблях серед самої міцної сировини для виробництва меблів. Ударостійка поверхня гідно витримає будь-які удари. Якщо Ви будете переїжджати в новий будинок або квартиру, то можете бути спокійні - навіть недорогі металеві стільці гідно витримають це випробування.
2. Довгий термін служби. Цей метал не схильний до корозії. Він буде відмінно себе вести навіть в приміщеннях з підвищеною вологістю і вкрай нестабільними мікрокліматичними умовами. Скажемо більше - їй байдуже навіть пряме попадання води. А що ще потрібно для кухні? Плюс, такі вироби здатні витримувати колосальні вагові навантаження, при цьому щодня. Вони будуть добре тримати свою форму, міцні опори залишаться такими ж прямими і витонченими.
3. Зручність в експлуатації. Ви заощадите на покупці різних миючих засобів, адже металу вони зовсім ні до чого. Все, що вам потрібно - це волога серветка для різних плям і суха м'яка ганчірочка для того, щоб скидатися час від часу пил.

В якості оббивки для м'яких елементів тих чи інших моделей використовують штучну шкіру. Вона не вбирає вологу, не накопичує пил, добре пропускає повітря і найголовніше - теж не вимагає особливого догляду або надмірно дбайливого ставлення. Для користувачів, які цінують гігієнічність і комфорт, металеві стільці для кухні - саме те, що потрібно. Плюс, їх опори покривають хромом. Поверхня не сприяє утворенню цвілі або грибка, перешкоджає розмноженню шкідливих і патогенних мікроорганізмів, що вже підвищує цінність таких виробів.

Дерев'яні стільці - універсальний варіант

Дерево - це завжди модно і актуально, не забувайте про це. М'які стільці для кухні будуть відмінно виглядати поряд з великим обіднім столом, зробленим з масиву.

Вибрали вироби з бука? Відмінний вибір! Сосни або гевеї? Теж чудово! Деревина в одну мить наповнить кухню своїм приємним тонким ароматом, Ви зможете насолоджуватися їм деякий час.

Можна підібрати колір стільців в колір стін або гардин, як це прийнято робити. Можна навпаки, зробити контраст, і за допомогою кольору виділити саме обідню зону із загальної обстановки. Світлі меблеві атрибути будуть візуально розширювати простір, роблячи його більш легким і в той же час просторіше. Догляд за дерев'яними стільцями займає не так багато часу, так що Вам точно є над чим замислитися.

Оббивна тканина на представлених в нашому інтернет-магазині моделях теж відрізняється широкою гамою кольорів, а про форми і говорити не варто. У зручний для Вас час можна відвідати наш інтернет-каталог і купити стільці для кухні потрібного Вам відтінку і форми.

Складаний або звичайний?

Для невеликих кухонь відмінним варіантом стане складаний стілець. Його каркас виготовляється з металу і обробляється або хромом, або спеціальної порошковою фарбою. Обидва варіанти добре захищають метал від подряпин, корозії та інших неприємностей. Такі моделі, як правило, випускаються з м'якою спинкою і сидінням, тому Вам і Вашим близьким буде комфортно.

Стілець або табурет?

Якщо кухня компактна і в ній кожен квадратний метр на рахунку - купуйте табурети. Їх можна легко засунути під стіл, звільнивши прохід в приміщенні. Можна придбати набір табуретів, щоб при необхідності забезпечити своїх гостей місцями.
Серед такої великої різноманітності стільців і табуретів можна легко і просто підібрати саме ті, які відмінно впишуться на Вашу кухню. При цьому, можна вибрати вироби під будь-який інтер'єр, стиль, колірне рішення і розмір приміщення.

2017-11-21 10:59:19
^ Наверх