Терміново
зателефонувати?

Який змішувач вибрати для ванної кімнати?

Купуючи змішувач важливо розуміти, що користуватися ним будуть постійно і інтенсивно. Він повинен володіти хорошими показниками якості. Бажано купувати моделі від відомих брендів зі світовим ім'ям. В такому випадку, в добротності покупки можна бути впевненим напевно.

Які бувають змішувачі?

Ці вироби можна поділити по багатьом критеріям. Вони можуть бути одні важелі або двохважелі, таємного або зовнішнього монтажу, з термостатом або без нього, сенсорні або класичні, з керамічним або стандартним картриджем.
Можна поділити їх по місцю монтажу: ванна або умивальник. Деякі встановлюються прямо на корпус сантехніки, деякі - на стіну. Тут все залежить від розмірів самої ванни або умивальника і того, наскільки зручно Вам надалі буде користуватися краном.

3 причини придбати змішувач прихованого монтажу

Вбудовувані змішувачі дуже виділяються серед загального представленого модельного ряду, а все саме завдяки вищепереліченим якостям. Комфортне відвідування санвузла Вам забезпечено, адже на очах залишається тільки важіль і виглядати він буде відмінно, завдяки здатності гармонійно вписуватися в будь-яке оформлення.
• Стильний дизайн.Купіть змішувач прихованого монтажу коштує вже заради тільки одного його привабливого зовнішнього вигляду.
• Економія вільного місця. Ви любите комфорт і не терпите зайвих деталей в приміщенні? Тоді моделі даного типу - саме те, що потрібно. Адже вони зовсім не займають корисної площі у ванній кімнаті. Громіздкі виступаючі елементи в них просто відсутні. Це означає ще й те, що Ви отримуєте вільний доступ до самої ванни. І знову ж таки, на стіні набагато красивіше буде виглядати непомітний і акуратний важіль, ніж повноцінний змішувач з усіма випирають складовими.
• Наявність додаткових опцій. І третє - термостат, яким може комплектуватися такі змішувачі, істотно підвищує функціонал моделей.

Змішувач для душу з термостатом - безпека і комфорт

Якщо Ви придбаєте змішувач для душу з такою опцією, то більше не доведеться крутити вентилі або налаштовувати джойстик, намагаючись відрегулювати комфортну для себе температуру знову і знову. Ви налаштовуєте його всього один раз і все - цього буде цілком достатньо для того, щоб потім день у день гігієнічні процедури приносили виняткове задоволення.
Принцип роботи такого пристрою досить простий. В його основі лежить спеціальний змішує клапан, який управляється патроном, що містить віск. Сам же клапан складається з пластин, які моментально реагують на зміну температур.
Потрібний Вам градус встановити досить просто. Для цих цілей на корпусі знаходяться дві ручки або одна суцільна рукоятка. Запобіжник стоїть на регульованому вентилі, тому подача води повністю припинитися якщо хоч один з компонентів (холодний або гарячий) буде відсутній. Як тільки подача відновитися, все знову справно запрацює. З змішувача НЕ поллється окріп, так само так само, як і крижана вода. Це дуже зручно, особливо якщо в будинку є діти. Та й для Вашого ж комфорту - найкраще рішення. Плюс, робота такого типу обладнання для ванної кімнати абсолютно не залежить від зовнішніх чинників, таких як натиск в комунікаційній системі, наприклад. Приймаючи душ Ви не відчуєте ні перепаду температур, ні ослаблення або посилення напору води, що подається.

Змішувач для ванни з комплектом

Функціональність і якість - ось що важливо, особливо коли мова йде про ванну кімнату. Це приміщення з екстремальними умовами, витримати які під силу тільки добротному обладнанню. Постійні перепади температур, підвищена вологість, а скільки разів ми туди заходимо? Уявляєте, яке навантаження доводиться витримувати звичайному, часом непоказному, змішувача щодня. Це і на ряду з постійною можливістю утворення грибків і плісняви. Їм відмінно протистоїть хромоване покриття, яке відрізняється підвищеними гігієнічними властивостями.

Ви знайдете моделі, які доповнені комплектами, що включають душ. Це дуже зручно в тому випадку, якщо Ви любитель швидко прийняти водні процедури і побігти по своїх справах. Плюс, якщо душовою шланг буде перебувати під рукою, то прибирання ванни стане набагато простіше. Вам достатньо буде змити спрямованої струменем води бруд або миючий з її поверхні і все. І у Вас вже як мінімум дві причини купити змішувач для ванни з повноцінним комплектом. Навіть якщо Ви бажаєте придбати один пристрій на раковину і ванну, то душ зайвим точно ніколи не буде і при цьому утримувати його в чистоті досить просто, знову ж таки, завдяки спеціальному покриттю.

Змішувач для умивальника з гнучким підведенням

Чому саме такі пристрої часто рекомендують встановлювати фахівці? Почнемо з того, що розберемося, що ж собою являє гнучка підводка. Це гумовий шланг в металевій обробці. До її складу входять штуцери - спеціальні патрубки для з'єднання перетворюють систем, прокладки і накидні гайки. Простіше кажучи, це просто трубка з гуми в армованій обробці. Але це тільки одна з різновидів таких виробів. Існують ще й сильфонні підводки. Це гофрований рукав з нержавіючої сталі з завальцованними гільзами, які приварені до втулок.

Основні переваги

Чим же вони гарні? Вони забезпечують надійну експлуатацію змішувача для раковини. Висока якість всіх складових забезпечує йому тривалу та надійну експлуатацію на довгі роки.
Гнучка система дуже практична і нею зручно користуватися. При бажанні, Ви без зусиль зможете демонтувати її. Завдяки своїй еластичності, система легко переміщується і піддається різним маніпуляціям. Ви можете переміщати її в різні боки і при цьому не переживати з приводу того, що вона може деформуватися.

Якщо справа стосується прихованого монтажу, то гнучкий підвід легко його забезпечить. Він легко поміститься в спеціальний бокс, не викликаючи зайвих незручностей. Якщо раптом, Ви вирушаєте в подорож або на відпочинок і тривалий час нікого не буде вдома, воду краще перекрити. Підведення постійно знаходиться під тиском і, якщо він лопне - проблем не уникнути.

Сенсорний змішувач для раковини - принцип роботи

Чи варто купувати сенсорний змішувач для умивальника? Щоб однозначно відповісти на це питання, слід вивчити всі доступні його характеристики, серед яких головна - принцип роботи.

Від знайомих нам всім моделей, він відрізняється тим, що крім виливу нічого більше не має. Інакше кажучи, перед Вам звичайний кран, без вентилів, важелів, кнопочок, паличок і іншого. На корпусі виробу встановлений спеціальний датчик, його ще називають фотоелементом. Якщо конкретніше, то це інфрачервоний датчик, який ловитиме відповідне випромінювання.
Він реагує на рух, а зона його чутливості може становити від 1 до 25 см. Зазвичай вона встановлюється автоматично, але в багатьох моделях можлива і ручна настройка. А ще Ви можете задати час, в перебігу якого вода буде литися з крана.

Як регулювати температуру?

Головне питання, на який варто відповісти перед тим, як Ви вирішите купити змішувач для умивальника даного типу, полягає в тому, а як же налаштовувати температуру води, що подається?

Зазвичай, де-небудь збоку, знаходиться невеликий важіль. Ви налаштовуєте комфортну для Вас температуру і все! Більше не доведеться витрачати багато часу на те, щоб відрегулювати температуру і нарешті вимити посуд або руки. А що ж знаходиться усередині? Найчастіше такі моделі працюють від литтєвий батарейки. Вона забезпечує майже 4 000 включень води на місяць, а це, ні багато ні мало, майже 110 в день! Для звичайної, середньостатистичної сім'ї цього буде більш ніж достатньо. І до речі, якщо Ви все ж зважитеся придбати саме сенсорний змішувач для раковини, питання про те, чи вимкнули Ви воду, після того як вийшли з дому, відпадуть самі собою. А ще їм дуже приємно, а головне - гігієнічно користуватися. Чи не доведеться чистими руками щось крутити і чіпати. Дуже зручно!

2017-11-07 11:51:48
^ Наверх