Терміново
зателефонувати?

Який стіл купити: письмовий або комп'ютерний?

Якщо Ви вибираєте нові меблі, дуже важливо розуміти, яку саме функцію вона буде виконувати і наскільки вдало впишеться у вже відбулася (або новий) інтер'єр. Ми поговоримо про те, яка різниця між письмовим і комп'ютерним столом і ознайомимося з відгуками про вироби з різними модифікаціями.

Яка різниця між письмовим і комп'ютерним столом?

Тут все дуже просто. Обидва столу цілком походять для установки комп'ютерної техніки. Головне грамотно підібрати розмір і кількість різних полиць. Справитися з цим можна за лічені хвилини. Для цього Вам потрібні будуть фото і основні характеристики моделей.

Письмовий стіл традиційно купується для школярів. Як правило, домашні завдання вони виконують в зошитах, а не на комп'ютері. І при першій же потребі, можна звільнити місце для техніки.

При цьому, стіл повинен бути максимально ергономічним. Що це означає? А це значить, він повинен бути якісним, надійним, містким і зручним.

Зараз багато хто воліє працювати вдома, фріланс став дуже популярний. Але для того, щоб організувати робочу зону в кімнаті, необхідно грамотно розставити меблі, освітлення і техніку. Головним атрибутом при цьому залишається стіл. Можна використовуватися письмовий, якщо в ньому достатня кількість ящиків і простора міцна стільниця. Системний блок можна встановити під стіл або на нього. Тільки переконайтеся, що він не буде Вам заважати і Ви не будете зачіпати його.

Який стіл вибрати?

Головна умова - комфорт. За роботою, іграми або переглядом фільмів ми можемо не помітити, що затекла рука, шия або що ноги знаходяться в незручному становищі. Так, від крісла теж багато що залежить, але далеко не все.

Як Ви вже зрозуміли, можна придбати письмовий стіл замість комп'ютерного та комп'ютерний замість письмового. Все залежить від Ваших індивідуальних переваг. Вам повинно бути комфортно перебувати за ним, а самі меблі повинна органічно вписуватися в інтер'єр і не захаращувати простір, перешкоджаючи вільному пересуванню по кімнаті.

Переконайтеся, що обрана Вами модель столу підходить за розмірами. Вона повинна вписатися у відведений для неї місце. При цьому, відстань від столу до найближчих меблевих атрибутів не повинно бути менше 80 см.

Можна вибрати функціональний зручний стіл для роботи за ноутбуком. Якщо хочете уникнути його перегрівання, звертайте увагу на моделі з загартованого скла. Крім того, виглядають вони досить цікаво і візуально розвантажують інтер'єр.

Пам'ятайте, що навіть компактний стіл може вмістити всю необхідну техніку. Якщо у Вас є обмеження в метражі, можна підібрати модель з надбудовою. В такому випадку, всі необхідні речі будуть займати стіну.

Якщо планується покупка столу для школяра, то вирішальну роль тут відіграватиме стільниця, а не тип самої моделі.

Таким чином, зовсім не важливо на який стіл Ви зверніть свою увагу. Головне, щоб Вам було зручно за ним сидіти, і Ви могли успішно розмістити всю техніку та речі.

2017-07-10 10:10:15
^ Наверх