Терміново
зателефонувати?

Який умивальник вибрати для ванної?

Умивальники для ванної кімнати можна поділити за способом монтажу. Врізна раковина - раковина або умивальник, встановлені в стільниці. Накладна раковина - накладається на опору: тумбочку, стільницю. Підвісна раковина встановлюється на кронштейни. Під раковиною, закріпленої таким способом, можна встановити п'єдестал або підлозі п'єдестал.

Раковини бувають великі, середні, малі і дуже маленькі. Дуже маленькі бувають ще і кутовими. Кутова раковина зазвичай виконана в формі чверті кола. Це гарне рішення для тісного приміщення.

Переваги підвісних умивальників

Такі моделі стали дуже популярні завдяки своїй зручності. Великий вибір розмірів дозволить підібрати модель для великих і маленьких санвузлів. Підвісні умивальники рекомендують для компактних ванних кімнат. Вони не займають корисної площі, тому економлять дорогоцінні квадратні метри. До основних переваг цих моделей можна віднести:
• Комфорт
• Доступну ціну
• Економію простору

Зверніть увагу на кутові моделі. Якщо система підведення дозволяє, то можна встановити такий умивальник прямо в кут. Саме це місце найчастіше пустує у ванній і саме його можна функціонально наповнити.

Особливості монтажу

Умивальник в ванну - пристосування повсякденного використання, тому установка його повинна бути виконана максимально надійно. Користуватися кривим або хитким виробом буде практично неможливо. Встановлюватися умивальник може по-різному:

• на стільницю (з них найчастіше використовують високі або вбудовані змішувачі)
• підвісним способом (консольні раковини з п'єдесталом називають тюльпанами)
• врізним способом (при цьому потрібна обов'язкова герметизація шва)
• на спеціальні тумби (їх роблять виробники меблів для ванн)

Перед установкою нового умивальника потрібно видалити старий. Раковина умивальник демонтується так: спочатку відгвинчується кріпильна гайка змішувача, потім від'єднується проводка, потім знімається сам змішувач; відкрутити гайки з нижнього боку умивальника, від'єднайте сифон і злийте з нього воду; заткніть трубу пробкою або ганчіркою; зніміть стару раковину.

Монтаж раковини залежить від її типу. Якщо для виробу потрібен п'єдестал, потрібно його додаткова установка. Раковина на п'єдесталі може не розташовуватися безпосередньо біля стіни. Якщо умивальник монтується на п'єдестал, раковина приєднується до системи каналізації довгими трубами, потім пристосовуватися сифон, а потім умивальник фіксується на кронштейнах, після чого місця стиків закладаються.

При монтажі до стіни відзначте в обраному місці положення кріпильних елементів, просвердлите потрібні отвори, упровадите дюбелі, а потім зафіксуйте умивальник болтами. Потім встановіть сифон зі змішувачем.

Раковина на кронштейнах монтується як настінна, тільки потрібно більш чітке проведення розмітки.

Найпростіший монтаж умивальника - на тумбу. Заздалегідь виконайте кріплення раковини, помістіть виріб в виріз стільниці, підключіть сифон і змішувач.

Як бачите, підібрати форму, розмір і модифікацію майбутнього умивальника для ванної кімнати дуже просто. І для цього достатньо буде мати перед очима основні характеристики і фото товару.

2017-11-07 12:04:51
^ Наверх