Терміново
зателефонувати?

Яку оббивку вибрати для комп'ютерного крісла?

Саме від якості оббивки буде залежати зовнішній вигляд комп'ютерного крісла і Ваш комфорт. У цій статті ми поговоримо про те, як правильно її вибирати, розглянемо властивості різних оббивних матеріалах і дізнаємося, який з них краще.

Підбираємо виходячи з типу комп'ютерного крісла

Щоб зробити процес вибору максимально простим, потрібно розуміти, з якою метою, для кого і для якого приміщення вибирається такі меблі.
• Крісло керівника. Такі моделі ми зустрічаємо і вдома, і в офісі. Як правило, обтягують їх натуральною шкірою або її штучним аналогом. Обидва матеріали виглядають презентабельно і солідно. А що ще важливо - вони прості в догляді і відрізняються довговічністю.
• Дитяче комп'ютерне крісло. Для їх оббивки використовують меблеву тканину або мікрофібру. В такому випадку, вдається не тільки зробити меблі практичніше і зручніше, але ще і цікавіше для дитини. Яскраві малюнки, строкаті відтінки - краще рішення для інтер'єру дитячої кімнати.
• Офісний стілець або стандартне комп'ютерне крісло. Тут може бути використана тканина, мікрофібра або спеціальна аеросетка. І обидва варіанти однаково добре підходять і для будинку, і для офісу. Стаціонарний стілець з м'яким сидіння і спинкою може стати досить оригінальним доповненням до оформлення приміщення, якщо правильно підібрати оббивку для нього. Те ж можна сказати і про комп'ютерні крісла.

Популярні різновиди оббивки

Виходячи з типу тканини можна виділити основні її властивості. Саме від них буде залежати експлуатаційні особливості самого комп'ютерного крісла і то, наскільки комфортно Ви себе будете почувати в ньому.

Натуральна шкіра - солідно і довговічно

Саме вона завжди актуальна, ніколи не виходить з моди і не втрачає свій статус. Така оббивка «дихає», відмінно пропускаючи повітря і швидко випаровуючи вологу. При цьому, колір її поверхні може бути найрізноманітнішим: від класичного чорного або бежевого, до нестандартного червоного або зеленого. Воздухопропускной здатність зберігається завдяки особливій технології нанесення барвника. Він проникає крізь пори, не закупорюючи їх, тим самим зберігаючи всі основні властивості натуральної шкіри.

Шкіра SPLIT

Відрізняється щільністю і вираженою текстурою. Основна перевага цього різновиду натуральної шкіри - ціна. Вона одна з найдоступніших в цій категорії. Велика кольорова палітра дозволить підібрати комп'ютерне крісло або крісло керівника будь-якого тону.

Шкіра вищої якості Lux

Назва цієї категорії говорить сама за себе. Вона відрізняється неперевершеною якістю, цікавою текстурою і широким діапазоном колірних рішень. На дотик такий матеріал м'який, відрізняється еластичною структурою.

Давайте виділимо основні переваги цього матеріалу:
• Здатність «дихати»
• Широка кольорова палітра
• Респектабельний зовнішній вигляд

З недоліків можна виділити тільки високу вартість. Зовнішні характеристики і якість її повністю виправдовують.

Еко шкіра - практично і яскраво

Цей матеріал створювався як альтернатива натуральній шкірі. Відрізняється більш низькою, порівняно з попереднім варіантом, вартістю. Його вдалося отримати зі спеціального синтетичного волокна. І матеріал, і процес його виробництва відрізняється екологічною чистотою. Як синтетичної оббивки вдається зберегти «дихаючі» властивості шкіри? Все просто. На тканинну (найчастіше бавовняну) основу наноситься шар поліуретану. Його структура складається з мікропор, які відмінно пропускають повітря. За своїми властивостями еко-шкіра мало чим відрізняється від попереднього варіанту.

Еко шкіра  Rodeo

Цю категорію оббивки для комп'ютерних крісел відрізняє легке глянсове покриття і виражена фактурність. Вона не втратить своїх властивостей від впливу ультрафіолетових кращої або низьких температур. На дотик м'яка, швидко підлаштовується під температуру тіла.

Еко шкіра Extra ECO

Приємна на дотик поверхню, простота в догляді і доступна ціна - ось, що характерно для цієї категорії тканини. Вона не вицвітає, не тріскається від перегріву або низьких температур. У догляді невибаглива. Якщо дотримуватися всіх експлуатаційні рекомендації, то екошкіра довго буде радувати Вас комфортом і красою.

Основні переваги еко шкіри:

• Відмінно пропускає повітря
• Великий вибір кольорів
• Екологічна чистота

З недоліків можна відзначити лише те, що для цінителів ексклюзивного стилю і прихильників натуральних матеріалів воно точно не підійде.

Меблева тканина - простота в догляді і довговічність

Якщо Ви шукайте крісло для своєї дитини або просто для роботи за комп'ютером вдома, тоді зверніть увагу на цей різновид оббивного матеріалу. Великий вибір не тільки забарвлень, але і фактур, точно оцінять навіть самі виборчі користувачі.

Тканина Cagliari

Це один з найбільш доступних за ціною варіантів. На дотик вона нагадує знайому всім нам мішковину. Тільки оббивка серії С набагато приємніше на дотик.

Тканина Zesta

На дотик більш гладка, фактура менш виражена. Відрізняється міцністю і зносостійкість. Чи не вицвітає з часом.

Тканина Japan

Головна відмінна риса - виражена фактура. За формою візерунки нагадують дрібні ромби. На дотик дуже щільний, при цьому викликає виключно приємні тактильні відчуття. Належить до середньої цінової категорії і має підвищену зносостійкість.

Тканина Contract

Яскрава щільна оббивка, яка відрізняється довговічністю і практичністю. Вона не вицвітає і не протирається згодом. Фактура нагадує мішковину, але на дотик значно приємніше.

Тканина LUSSO

За своїми експлуатаційними характеристиками трохи поступається попередньому варіанту. В цьому є свій плюс - ціна теж нижче. Колір яскравий, насичений. Фактура поблизу нагадує дуже щільну мішковину. Як і всі тканини, така оббивка приємна на дотик, не викликає дискомфорту.

Основні переваги текстильної оббивки:
• Виражена фактура
• Екологічна чистота
• Великий вибір і квітів

Тканина-сітка - максимальна підтримка і оригінальний дизайн

Цей тип оббивки використовується виключно для спинки. Еластична структура забезпечить максимальний контакт з тілом. Сітка облягає спину, підтримуючи її і знімаючи зайве навантаження. Сітка виготовляється з акрилу, який відомий завдяки своїй міцності, довговічності і надійності. Тканина-сітка виділяється серед інших варіантів завдяки тому, що вона:

• Еластична і пружна
• Міцна і оригінальна
• Забезпечує хорошу підтримку спині

Мікрофібра - оксамитова м'яка поверхня і комфорт

Ви точно знайомі з такою тканиною. Її активно застосовують не тільки в меблевому виробництві, а й у виготовленні побутових приладів. На дотик вона неймовірно м'яка, нагадує оксамит. Виготовляється з тонких волокон поліестеру, які не залишають слідів або плям на одязі і не електризується. Основна особливість - щільність волокон. Вони відштовхують бруд і вологу. Плями не вбираються всередину і легко видаляються звичайною серветкою. Чому ми рекомендуємо звернути увагу на мікрофібру?

• М'яка на дотик
• Відштовхує воду і бруд
• Довговічна

У цій статті ми розглянули найпопулярніші різновиди оббивної тканини для комп'ютерного крісла. Тепер Ви точно не розгубитеся, коли побачите будь-яка з цих назв в каталозі. Ви будете точно знати, чого очікувати від того чи іншого матеріалу.

2017-07-27 12:47:58
^ Наверх