Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Куди краще поставити шафу для одягу?

Поговорім про те, куди краще поставити нова шафа для одягу. Такі меблі всюди буде доречна, головне - зручність використання. У цій статті ми обговорити всі можливі варіанти її розміщення.

Шафа для одягу в передпокої

Передпокій неможливо уявити без місця для зберігання речей. Тому шафа там просто необхідний. Встановлюють його біля стіни або вибирають кутову модель, якщо коридор дуже тонкий. Як правило, всередині досить місця для речей в складеному вигляді, є полиці для взуття, полки для різних аксесуарів (шапки, шарфи, рукавички) і відділення зі спеціальними штангами для верхнього одягу. Як доповнення, можна окремо придбати підлогові або настінні вішалки, які стануть просто незамінним елементом в холодну пору року. Вам не доведеться кожного разу відкривати і закривати шафа, щоб зняти або надіти куртку. Досить повісити або зняти її з гачка. Плюс, в передпокої стане помітно чистіше, адже Вам не доведеться ходити взутими щоб повісити громіздку верхній одяг.

Шафа для одягу в спальні

У спальні у таких меблів зовсім інше застосування. В такому випадку, шафа буде використовуватися для зберігання білизни, в тому числі і постільної, костюмів, штанів, суконь та інших речей. І погодьтеся, що в цьому випадку, куртками, шубами або плащами займати всередині місце буде дуже нераціонально. Зате у Вас з'явиться достатньо місця для всього, що має перебувати саме в спальні: подушки, ковдри, постільна білизна, халати і т.д. Напроти ліжка не рекомендується встановлювати меблі з дзеркальними або глянцевими фасадами. Це пов'язано не тільки з різними прикметами і забобонами, але ще і з моральним комфортом. Не всі відчувають себе затишно, коли бачать своє ж відображення. А якщо це почуття буде присутній в спальні, то і про здоровий сон мови бути не може. Підійде моделі шаф з фрезерованими фасадами в спокійних тонах. Ви можете купити кутовий шафа для одягу. Він компактний, але при цьому досить місткий. Поставте його недалеко від ліжка, щоб не потрібно було далеко ходити за постільною білизною.

Шафа для одягу в вітальні

Часто можна зустріти стандартну шафу саме у вітальні. Це може бути пов'язано з тим, що в спальні не завжди для нього вистачає місця. В такому випадку, не залишається іншого виходу, як тільки встановлювати його саме в залі. В такому випадку, потрібно особливо пильну увагу звертати на дизайн і стиль корпусних меблів. Підбирайте її під колір вже наявних в приміщенні атрибутів. У вітальні доречним варіантом стануть дзеркальні розсувні дверцята. Вони візуально зроблять кімнату набагато світліше і просторіше. Головне, грамотно розставити джерела штучного освітлення. Можна встановити шафу навпроти вікна. Якщо його фасади будуть покриті глянцевим лаком, то Ви в одну мить наповніть приміщення світлом. Найчастіше, такі меблі ставлять біля стіни або в кут. Вона не повинна привертати до себе зайвої уваги (основний меблевий атрибут у вітальні - диван), і нею має бути зручно користуватися.

Шафа для одягу в дитячій

Дитячі меблі - окрема категорія, яка порадує Вас вибором моделей і їх забарвлень. Такі шафи для одягу обов'язково будуть відрізнятися свої зовнішнім оформленням. Фасади можуть бути виконані в яскравих кольорах і доповнені різним принтами. Великою популярністю користуються зображення різних казкових героїв, персонажів з мультфільмів або комп'ютерних ігор. Фурнітура у таких меблів - окрема тема. Ручки, як правило, обтічної форми. Про такі неможливо травмуватися і їх легко обхопити навіть маленькій дитині. А деякі моделі зовсім без ручок! І це дуже зручно, плюс - стильно. У дитячій кількість меблів з виступаючими деталями або гострими кутами має бути зведено до мінімуму. Шафи для одягу без фурнітури цьому посприяють найкраще. Шафа рекомендується встановлювати біля робочої зони дитини або його ліжка. У першому випадку, комплект буде гармоніювати і створювати затишний інтер'єр, а в другому - буде зручно добиратися до аксесуарів для сну.

Шафа для одягу в офісі

В офісі всі меблі повинна бути і солідна, і практична, і зручна. У разі з шафою - великий і місткою. Як правило, в офісному приміщенні є гардеробна або просто невелика кімната, куди співробітники можуть повісити верхній одяг. Часто, такі шафи встановлюють прямо в кабінетах. В такому випадку, працівникам нікуди не доведеться ходити, щоб зняти або надіти куртку. Офісні шафи для одягу відрізняються стриманим дизайном. Часто їх доповнюють дзеркальними фасадами і в них можуть бути відсутні полки для одягу в складеному вигляді. І правда, вони там просто не потрібні. Головне, щоб усередині було достатньо місця для верхнього одягу, змінного взуття та аксесуарів, в тому числі і парасольок.

Пам'ятайте, що головне в установки корпусних меблів - подальша зручність використання. Вам повинно бути комфортно її експлуатувати, вона повинна бути практичною, стильною і справно виконувати свої функції.

2017-09-01 11:54:38
^ Наверх