Терміново
зателефонувати?

Куди поставити комод?

Для комода знайдеться місце в будь-якій кімнаті, будь це спальня, вітальня, передпокій або дитяча.
«Сommode» з французької мови як «зручний». Тому відразу стає зрозумілим призначення комода.
Ви можете максимально ефективно розташувати велику кількість речей, які не задіють при цьому багато площі. Зручно, чи не так?

Комод в спальні

Що для нас важливо в облаштуванні спальні? Комфорт, затишок і спокій, яке буде випромінювати кожен меблевий атрибут. Для цієї кімнати зазвичай підбирається меблювання в спокійних тонах, частіше класичного стилю. Не варто підбирати масивний виріб, воно може візуально захаращувати простір.

Навіщо потрібен комод в спальні?

• Це просто знахідка для невеликих кімнат. Якщо вам нікуди поставити шафу, то для комода, напевно, знайдеться вільне містечко.
• Комод здатний принести нотки додаткового затишку, завершити інтер'єрне оформлення
• Цей меблевий елемент може виступати в якості доповнення до вже наявній шафі.

Якщо ви вирішили поставити комод в вітальню, то непогано було б підібрати якийсь цікавий фасад. Це може бути класична фрезерування, хитромудрі вигнуті обриси, шовкографія або глянець.

Навіщо потрібен комод у вітальні?

• Як і в попередньому випадку, він може виступити в якості вдалого доповнення до шафи
• Комод може стати родзинкою кімнати завдяки одному своєму зовнішньому вигляду
• Він може доповнити вже наявні меблеві атрибути, завершити інтер'єр

Комод в передпокої

Це одне з найбільш вдалих і доречних приміщень для установки даного різновиду корпусних меблів. Саме коридор - одне з найменших приміщень в наших оселях. При цьому, зберігати речей в ньому доводиться досить багато і не для всіх знаходиться своє, чітко відведений, місце.

Навіщо потрібен комод в коридорі?

• В першу чергу, він необхідний для грамотної організації простору і речей.
• Комод відмінно підійде для різних дрібниць, ключів, косметики і навіть аксесуарів для взуття
• Саме ці меблі можуть замінити вам повноцінну шафу. У неї поміститься досить речей, в тому числі шапки, рукавички, шарфи. Але пам'ятайте, що окреме місце для зберігання вірніше одягу в не сезон все одно має бути.
• На простору стільницю можна поставити дзеркало, розставити на ній косметичні засоби або просто використовувати в якості підставки під сумки.

Комод в кутку

Кут - одне з найбільш незадіяних місць в будь-якій кімнаті. Ми завжди намагаємося все розмістити біля стіни, але, чомусь, минаємо кут. А ось і даремно, адже в ньому досить багато місця, яке пустує без діла. Для такого випадку радимо придбати кутовий комод. Він відмінно доповнить собою інтер'єр і займе те саме, незадіяний, але корисне, місце в приміщенні.

Комод біля дверей в передпокої

Ви можете поставити цей функціональний елемент біля вхідних дверей, а над ним розмістити гачки. На стільницю можна поставити дзеркало. Таким чином, ви зможете при вході або виході з житла швидко надіти / зняти одяг, поставити сумку і ще раз окинути себе поглядом у дзеркалі.

Комод разом ТВ-тумби

Хто не хоче заощадити? Так чому б не використовувати комод в якості підставки під телевізор! Це дуже зручно. Ви отримуєте і місце для зберігання речей, і місце для ТВ. Причому, різноманітність оформлення цих атрибутів настільки велике, що ви зможете зробити кімнату не тільки функціональніша, але і красивіше.

Комод біля ліжка

Ще одне популярне місце для розміщення. У такому випадку, ви можете складати в ящики постільна білизна, і воно буде одразу під рукою. А на стільницю можна поставити нічник або класти туди різні гаджети. Знову ж таки, вони завжди будуть під рукою, це дуже зручно.

Комод навпроти ліжка

Цей хід підійде для великих і маленьких приміщень. Ви просто встановлюєте комод біля стіни, відразу навпроти вашого місця для сну. При цьому, над комодом можна повісити плазму або просто красиву картину. При цьому, доступ до ящиків буде відкритий і можна позбавити себе від покупки громіздкої шафи.

Ще кілька корисних порад:

• У невелику кімнату краще підбирати високий витягнутий комод. Він візуально підніме стелю і розвантажить простір.
• Ви хочете додати приміщенню солідності, ґрунтовності? Тоді зверніть увагу на широкі масивні моделі.
• І ще раз нагадаємо про кут. Чому б не зробити його функціональним і не поставити комод?

Ми розповіли про самих доречних способах розміщення комода. Сподіваємося, що наша статися буде корисною для вас. Гарного настрою вам, і теплої атмосфери вашого будинку!

2017-04-05 10:21:35
^ Наверх