Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Куди поставити ТВ-тумбу?

Щоб правильно встановити телевізор, необхідно спиратися на такі фактори, як розмір екрану, його призначення та характеристики. Правильному сприйняттю зображення і виключення навантаження на зір сприяє допустима норма відстані між телевізором і місцем відпочинку, а також висота його установки.

На сьогоднішній день існує величезна кількість моделей тумб, що розрізняються матеріалом виготовлення, формою і функціональністю. Як серед такого достатку вибрати модель, яка б грамотно доповнила інтер'єр Вашої кімнати і дозволила б зручно встановити телевізор? Пропонуємо розібратися в цьому питанні разом!

Телевізор і ТБ-тумба, зокрема, є незамінними предметами в кожному будинку і завжди притягують до себе основну увагу. Спільне проведення часу за переглядом улюбленого фільму, серіалу або телепередачі зближують людей і дозволяють розслабитися після робочого дня. Величезне значення в цьому має розміщення телеекрану. Це можна здійснити за допомогою спеціальної конструкції, яка кріпиться до стіни, а можна купити тумбу під телевізор і встановити екран на ній.

Оптимальна відстань від телевізора до дивана

Оптимальна відстань до телемонітора розраховується досить просто. Для цього необхідно збільшити в 3-4 рази показник розміру його діагоналі. Прийнятний рівень розташування екрану - його центр врівень з очима людини.

Кут нахилу екрана повинен бути прямим (плюс-мінус 30 °). На якість картинки впливає також місце розташування телеекрану щодо вікон. Бо пряме попадання сонячного світла спотворює зображення і ускладнює його сприйняття. Таким чином, перш ніж купити ТВ-тумбу і встановити її, слід визначити найкраще для неї місце виходячи з обстановки кімнати, розміщення меблів і освітлення. При виборі самої тумбочки, також необхідно враховувати меблювання і загальний інтер'єр.

Для малогабаритних приміщень в мінімалістському стилі, переважно купувати лаконічні тумби з мінімальною кількістю доповнень. Дуже рідко телевізор встановлюють поодинці. Зазвичай поряд з ним потрібно також місце для супутньої техніки: DVD-програвач, колонки, ТВ-тюнер і т.д. Виходячи з цього, різниться і дизайн тумб, фото яких Ви можете побачити в нашому каталозі.

2018-01-24 13:17:42
^ Наверх