Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Тумба під телевізор в інтер'єрі

Практично в кожній вітальні, центром кімнати є LCD-телевізор. При цьому він виконує не тільки розважально-пізнавальну функцію, але і є невід'ємною частиною інтер'єру. Поговорімо про те, як вибрати відповідну ТВ-тумбу виходячи зі сформованого інтер'єру приміщення і особливостей його планування.

Порівнявши зовнішній вигляд телевізорів, скажімо, 10-15 річної давності і сучасних моделей, не можна не помітити різницю в товщині екрану і розмір його діагоналі. Так, з року в рік телевізори стають тоншими і більше.

ТВ-тумба для маленької кімнати

В умовах малогабаритних квартир доцільно розміщувати телеекрани на спеціальних кріпленнях або стійках для аудіо-відео техніки. Однак якщо простір житла дозволяє, радимо підібрати і купити ТВ-тумбу, яка стала і надійною опорою для Вашого телевізора, і стильним доповненням до інтер'єру.

Підбираємо колір

Отже, щоб тумба гармонійно доповнила інтер'єр приміщення, слід приділити увагу вибору її кольору. Для цього варто врахувати найпростіші правила дизайну: відмінним чином поєднуються срібляста апаратура зі склом чорного кольору, а апаратура з чорним корпусом краще виглядає на прозорому склі. Адже техніка, яка буде розташована на тумбі, повинна виділятися на її тлі, а не зливатися з нею.

Інтер'єр і матеріал для тумби

Тип використаного для виготовлення тумби матеріалу впливає не тільки на її якість і ціну, але і на те, як буде виглядати та чи інша модель в інтер'єрі. Недорогі тумби під телевізор найчастіше виготовляють з деревостружкових плит (ДСП і МДФ). Для виробництва елітних моделей використовують натуральну деревину або скло. При цьому не варто забувати, що чим товще скло, тим воно безпечніше.

Для телевізорів з великою діагоналлю необхідно вибирати тумби з товщиною скла 6 міліметрів і більше. Це забезпечить надійність установки техніки, але і буде виглядати більш естетично. Пам'ятайте, що вирішивши купити тумбу під ТВ, Ви купуєте функціональні меблі та частина інтер'єру, тому вона повинна гармонійно вливатися в загальний ансамбль.

Низька або висока?

Перед тим, як купити який-небудь меблевий атрибут дуже важливо визначитися з його розмірами. Це потрібно не тільки для того, щоб він органічно вписався в відведений для нього місце, але і для того, щоб Вам було комфортно їм користуватися. У нашому інтернет-магазині Ви можете вибрати і купити тумбочку під телевізор самих різних розмірів. Ми поговоримо про те, яку ж модель краще вибрати: низьку або високу? Тут слід враховувати й інтер'єр загалом, і звертати пильну увагу на деталі. Однією з таких є диван. Зараз в Україні дуже модними стали низькі м'які моделі. Природно, в такому випадку і тумба повинна бути теж низькою, щоб зробити перегляд телевізора максимально комфортним і не зіпсувати при цьому собі зір. Такі вироби розраховані на габаритну ТВ-апаратуру, а отже і їх поверхня відмінно витримує навантаження і не деформується.

Навіть скляні ТВ-тумби мають просто феноменальною надійністю. Адже це не просто скло, яке ми звикли бачити навколо нас. Це загартований матеріал, який пройшов багатошарову обробку, перед тим, як потрапити до Вас в будинок. Остерігатися того, що при такій висоті модель не зможе вмістити всієї необхідної техніки не варто. Виробники заздалегідь подбали про це і зробили їх досить глибокими і місткими. Вони стануть доречні в тому випадку, якщо діагональ екрану невелика, а диван знаходиться на пристойному від статі рівня. До того ж, такі тумби можна використовувати і для зберігання всієї необхідної техніки, і книг, преси, та інших дрібниць. Зазвичай високі вироби трохи вже низьких. Але знову ж таки, над їх створенням працювала ціла команда, прагнучи створити ергономічний, красивий виріб.

Які бувають?

Купити тумбочку під телевізор з натурального дерева - значить показати, що Ви цінуєте стиль і якість у всьому. Вона може мати кілька різновидів. Одна з них тумба-комод. Уже за назвою видно, що вона буде виконувати відразу кілька функцій. Перша і ключова - підставка для телевізора і друга - місце для зберігання всіх необхідних Вам дрібниць, в тому числі і ТБ-техніки. Модель-столик стане відмінним придбанням для любителів мінімалізму. Вона часто оснащується декількома секціями в нижній частині для різної апаратури. Особливої ​​уваги заслуговують кутові вироби. І купити таку тумбу під телевізор може дозволити собі кожен, адже коштують вони, знову ж таки, недорого. Для малогабаритних віталень - ідеальний варіант. Адже яке місце в приміщенні задіюється найрідше? Правильно - кут.

Вибір виробів сьогодні дуже великий. Виробники з кожним роком випускають все нові і нові моделі, які дивують споживачів привабливим зовнішнім виглядом і функціональними якостями. Крім іншого, вони можуть бути абсолютно різних кольорів. Це може бути модель, виконана в колір натурального дуба або вільхи, а може бути виріб, яке притягує погляди своїм білосніжним фасадом. Вибирати тільки Вам!

2018-01-24 14:04:18
^ Наверх