Терміново
зателефонувати?

Все про 3D постільну білизну

Принесіть у свою спальню ще більше затишку, домашнього тепла і стилю. Для цього не обов'язково в корені міняти інтер'єр. Досить просто купити 3D постільну білизну і все! По-перше, це красиво, по-друге - практично, а по-третє - економно! Ви зміните приміщення завдяки постільній білизні і не доведеться купувати нові меблі або дорогий декор.

З чого роблять постільну білизну 3d?

Матеріал - важливий критерій вибору абсолютної будь-якої продукції, будь це меблі, текстиль або сантехніка. Від нього буде залежати якість і довговічність самого виробу, і Ваш комфорт, як користувача. Тому, підбираючи схожий комплект білизни, необхідно, в першу чергу, звертати увагу саме на матеріал.
Популярні матеріали:
• Сатин
• Поплін
Якщо точніше, то це тип плетіння ниток. Він визначає зовнішній вигляд тканини, її технічні та фізичні характеристики. Словом - всі основні властивості.

Сатин - натуральна бавовняна тканина. Вона відрізняється гладкою і дуже м'якою поверхнею. Дуже часто, такі полотно порівнюють з шовком. І це не просто так! Постільна білизна з сатину завжди належала до категорії елітної.

Відзначимо, що воно набагато практичніше шовку. Сатин гладкий і шовковистий тільки із зовнішнього боку. Зворотний бік у нього на дотик, як звичайна бавовна. А це означає, що простирадло нічого очікувати переходити з ліжка. Хоч зовні така білизна може здаватися тонким, воно відрізняється високою щільністю і зносостійкістю. Відзначимо вартість таких комплектів. Вони в рази дешевше шовкових, але трохи дорожче бязевих.

Поплін - тип полотняного плетіння, який за своїми властивостями трохи нагадує бязь. Він теж робиться з 100% натуральної бавовни. Поверхня полотна гладка, на дотик приємна. Нитки переплітаються в співвідношенні 1: 1 і на поверхні утворює дрібні рубчики. Використовується різна товщина ниток, тому й виходить такий узор. Тканина відмінно підходить для нанесення 3Д малюнка. Основна особливість - неймовірна міцність білизни і висока щільність. Тонкі нитки виявляються зверху, а товсті - всередині плетіння.
Тепер поговоримо про бавовну. Що ми про нього знаємо? Це натуральний матеріал, якому немає рівних в текстильному виробництві. Він завоював визнання і популярність саме завдяки своїй властивості пропускати повітря і швидко випаровувати вологу. Тканина дозволяє тілу «дихати» - це головна якість, яке повинно бути присутнім в будь-якому постільній білизні, включаючи 3D комплекти.

Технологія виробництва постільної білизни з 3Д малюнком

Багато хто помилково вважає, що такий яскравий барвистий малюнок може істотно знизити якість самого білизни. Але це не так. Особлива технологія нанесення малюнка ніяк не впливає на початкові характеристики тканини. Фотодрук, або фотопринт, - ось, що робить такі набори унікальними в своєму роді. А ефект присутності та об'ємності забезпечує правильне поєднання фарб, тіней і відблисків.

Що ще добре - такий принт вийде нанести тільки на щільну тканину. А це означає, що, якщо перед Вами постільна білизна з 3Д ефектом, значить воно на все 100% якісне.

Використовується тільки екологічно чиста, безпечна для здоров'я, фарба. Вона не втратить свій колір, не буде тьмяніти навіть після безлічі прань.
Основні переваги 3d постільної білизни:
• Реалістичний барвистий принт
• Великий вибір кольорів
• Щільна якісна тканина
• Приємна до тіла поверхню
• Оригінальний індивідуальний стиль
• Довговічність і зносостійкість
• Білизна може стати незабутнім і доречним подарунком на будь-яке свято
З недоліків можна виділити тільки ціну. Якщо вона вища, ніж на стандартні комплекти. Але повз таку красу складно пройти!
Найпопулярніші розміри:
• Півтора
• Євростандарт

Чому саме вони? Почнемо з полуторного. За своєю суттю - це той же односпальний розмір. Він розрахований на одну людину. Його можна використовувати і як підліткового білизни.
• Підковдра - 160х220 см
• Простирадло - 160х240 см
• Наволочка - 50х70 см (1 шт.)

Євростандарт - один з найбільших наборів. Такі набирають популярність і відсувають на другий план стандартні двопільні комплекти. Кількість наволочок може доходити до 4 шт.!
• Підковдра - 200х220 см
• Простирадло - 200х240 см або 240х260 см
• Наволочка - 50х70 см (від 2 до 4 шт.)

Якщо Вам не походить розмір наволочки, уточніть цей момент у менеджера. Багато виробників можуть підігнати стандартні параметри під необхідні саме Вам.

Вибір принтів вражає. На фото прекрасно видно, наскільки різноманітні колекції постільної білизни з 3д малюнком. Любіть квіти? В одну мить Ви можете опинитися в чудовому ромашковому полі або в оточенні червоних троянд. Мрієте про подорож за кордоном і насолоджуватися чудовими міськими пейзажами? Теж не питання! Віддаєте перевагу абстрактні або фрагментарні елементи? Можна вибрати оригінальний візерунок або зображення. У виборі Ви ніяк не обмежені!

2017-05-12 17:34:42
^ Наверх