Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Все про гідромасажні ванни

Гідромасаж - відмінний спосіб розслабити і як слід відпочити після важкого трудового дня.

Гідромасаж добре позначається на загальному самопочуття людини. Вранці - це прекрасний спосіб зарядитися енергією. Увечері - розслабитися і підготуватися до сну. Такі моделі нададуть просто неоціненну користь для Вашого організму.

Переваги гідромасажу

Практично будь-яка ванна, яка виконана з акрилу, може бути додатково обладнана спеціальними форсунками для якісного гідромасажу.

• Ця функція сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, позитивно позначається на роботі опорно-рухового апарату, і просто заряджає хорошим настроєм.
• Гідромасаж позитивно позначиться на вашій фігурі.
• Гідромасаж сприятиме швидкому розщепленню жирів і целюліту. Більш того, клітини шкіри, завдяки такій функції, насичуються киснем.
• Зробить краще стан шкіри і її колір. Збільшується її тонус і суттєво покращується кровообіг.

Як правильно приймати гідромасажну ванну?

Для початку пам'ятайте, що спочатку слід помитися з мочалкою, щоб змити з себе весь бруд. При включеному гідромасажі цього краще не робити. Адже через вбудовані форсунки миючі засоби можуть проникнути в систему. Це може негативно позначитися на її справності і довговічності роботи. Оптимальний час для гідромасажних процедур - 20 хвилин. Саме стільки часу фахівці радять проводити в гідромасажних ванн. І варто запам'ятати, що чим вище температура води, що подається - тим менше повинна бути тривалість сеансу. Чому не можна більше 20 хвилин? Активізується робота кровоносної системи, активне насичення киснем клітин, а значить йде додаткове навантаження на серце і нервову систему. Якщо Ви проведете в ванні годину, то ризикуєте неоціненну користь перетворити в неоціненний шкоду.

Як почистити гідромасажну ванну самостійно?

Уявіть, що після напруженого дня, який переповнений стресовими ситуаціями, Ви прийшли додому і захотіли розслабитися в своїй улюбленій гідромасажною ванні. Ось, Ви вже наповнили воду і додали ароматну піну, але зручно розмістившись у ванні, раптом виявили, що масажні струмені працюють не на повну потужність. Поспішаємо Вас порадувати! Форсунки дуже легко очистити, не докладаючи при цьому особливих зусиль. Ми розповімо Вам, як за допомогою простих прийомів очистити гідромасажні ванни, не вдаючись до допомоги фахівців.

• Перед тим, як перейти безпосередньо до процесу очищення вироби, необхідно наповнити саму модель. Воду необхідно набрати таким чином, щоб вона приблизно на десять сантиметрів перебувала над самими верхніми форсунками.
• Для чищення можна використовувати приблизно 50 мл порошкоподібного миючого засобу, який слабо піниться. Відмінно підійде спеціальний миючий засіб для посудомийної машини.
• Якщо Ви хочете купити гідромасажну ванну, а після користування очистити, то не варто використовувати кислотні миючі засоби, адже вони можуть стерти герметик з поверхні, внаслідок чого, вона може потьмяніти.
• В якості дезинфікуючого засобу прекрасно підійде побутовий відбілювач. Але використовувати його необхідно тільки в крайньому випадку.
• Після того, як Ви виконали всі перераховані вище маніпуляції з додаванням різних засобів, необхідно запустити систему гідромасажу приблизно на 15 хвилин. Систему необхідно встановити на найвищу потужність. Не лякайтеся, якщо побачите бруд, адже, таким чином, можете бути впевнені в тому, що труби дійсно чистяться.
• Що робити далі? Просто злийте всю брудну воду, якої наповнена гідромасажна ванна, потім очистіть дно від осаду і знову наповніть ванну холодною водою, так само на десять сантиметрів вище верхніх форсунок.
• Після цього, знову необхідно запустити систему гідромасажу, тільки на десять хвилин. Це необхідно для того, щоб максимально ретельно все вимити. Після цих дій можете злити ванну.

Ретельно вимитий ванна знову готова до того, щоб нею скористатися. Можете сміливо наповнити її гарячою водою (попередньо протестувавши всю систему). Таким чином, Ви переконалися, що ванну з гідромасажем можна легко очистити в домашніх умовах.

Здоров'я - найцінніше, що у нас є. І багато хто погодиться з тією думкою, що на ньому ну ніяк не можна економити. На сьогоднішній день цілком можна назвати певним трендом турботу про власне тіло. Ми намагаємося правильно харчуватися, стежити за тим, щоб вживана нами їжа була екологічно чистою і нешкідливою. Ми відвідуємо басейни, фітнес-зали, танці в гонитві за красивим і здоровим тілом. Але все це можна хвилі доповнити за допомогою акрилових ванн. Багато моделей комплектуються такої чудової і корисною функцією, як гідромасаж.

2017-11-07 11:23:20
^ Наверх