Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Все про наповнювачі для подушок

Здоровий і міцний сон дуже важливий для людського організму. А запорукою якісного нічного відпочинку є подушка, якщо бути точніше, то наповнювач, який в ній використовувався.

Ви можете знайти матеріали натурального і синтетичного походження, з самими різними властивостями. Щоб Вам було простіше впоратися з цим завданням - ми зібрали для Вас найпопулярніші їх різновиди в одній статті.

Холлофайбер

Матеріал, який відповідає всім сучасним вимогам текстильної промисловості. Головне - він екологічно чистий. До його складу входять волокна, за допомогою яких подушка їх холлофайбера не втрачатиме свою форму і після прання не втратить своїх властивостей. Холлофайбер регулює температурний режим і швидко випаровує зайву вологу. Подушки з такого матеріалу дуже легкі, що теж плюс. Так само, підійде людям, що страждають алергічними реакціями, оскільки в штучному матеріалі ніколи заведуться пилові кліщі. Що стосується цінової політики, то вона порадує будь-якого покупця. Тепер кожен може дозволити собі комфортний і здоровий сон.

Силіконові кульки

Подушки з силіконовими кульками займають перше місце за якістю. Вони відмінно підтримують форму подушки, що не розвалюються після прання. Такі вироби не бояться машинного прання, потрібно просто вибирати потрібну температуру (40˚C) і делікатний режим прання. Три-чотири рази на рік необхідно прати подушки з силіконовими кульками, просушувати на свіжому повітрі. При правильній експлуатації вони прослужать дуже довго і будуть радувати Вас своєю комфортабельністю. Чим більше Ви будете збивати її, тим об'ємніше вона стає.

Завдяки своїм дихаючим властивостям, наповнювач швидко виводить вологу. У ньому не затримується пил. Матеріал одночасно і м'який, і пружний. Він забезпечить максимальний комфорт сплячій людині. Подушки Springfoam підтримують шийний відділ хребта. Це дуже важливо, адже під час сну голова і шия знаходяться в правильному положенні, м'язи розслабляються, і добре проходить кровообіг.

Memoryfoam і ViscoMemory

Наповнювачі з ефектом «пам'яті». Завдяки своїй текстурі, вони підстроюються під форму тіла. Вони зроблені з високо-еластичної піни, яка «запам'ятовує» положення сплячої людини. Наповнювач забезпечить максимальний анатомічний і ортопедичний ефекти. Догляд за такими моделями дуже простий. Досить протирати їх м'якою ганчіркою, змоченою в мильній воді. Наповнювачі не викликають алергічних реакцій, в них ніколи не заведуться пилові кліщі. І піна Меморі, і Віско відрізняються підвищеними гігієнічними властивостями.

Натуральний латекс

Він чимось нагадує попередній матеріал. Але латекс має натуральне походження. За своєю структурою він нагадує бджолині стільники. Але у випадку з цим матеріалів, ці стільники мікроскопічні. Вони швидко приймають форму голови і плечей сплячої людини, і так само швидко відновлюються. Поверхня еластична, пружна, в міру м'яка. Догляд нічим не відрізняється від виробів з ефектом «пам'яті». Спеціальні перфоровані отвори допомагаю поліпшити вентиляцію.

Штучний пух

Подушки зі штучним пухом підходять людям, з чутливою шкірою і частими алергічними реакціями. Це відмінний аналог натурального наповнювача. Чистити такий виріб можна в домашніх умовах. Для цього, уважно вивчіть етикетку. Пил і кліщі в таких подушках не заводяться. Наповнювач легкий, практичний і зручний.

Натуральні пухо-перові

Цей наповнювач не потребує особливої ​​презентації. Він відрізняється своєю натуральністю, тепловіддачею і довговічністю. Наповнювачі з водоплавних птахів, вважається еластичним, якісним і теплим. Ціна залежить від процентного співвідношення пера з пухом. Алергікам краще не купувати вироби з натурального пуху і пера. Пам'ятайте, що пухо-пір'яні подушки потребують спеціального чищення.

Quadroair

Синтетичний наповнювач. Для нього характерна особлива структура волокна. У ньому чотири порожнини, які забезпечують хорошу вентиляцію, швидке відновлення форми і комфорт для людини. Така подушка буде м'якою, легкої і відмінно підійде для сну навіть влітку. Вам буде зручно і зовсім не жарко відпочивати на ній.

Синтепон

Це дуже м'який наповнювач, він не викликає алергію, і теж відрізняється доступною вартістю. Можна прати як руками, так і в машинці. Після прання швидко сохнуть. Вони мало важать і легко відновлюю свою форму. Тому такі вироби дуже зручно брати з собою в далекі поїздки. Наповнювач добре підтримує шию і голову. Всі вироби виготовляються з високоякісного синтепону, який не викликає алергічної реакції у людини.

Кожен наповнювач має своїх гідності. Але пам'ятайте, що подушка - річ індивідуальна. Комусь подобаються м'які, комусь жорсткі, а хтось любить спати без неї. Перед тим, як купити подушку в інтернет-магазині, уважно вивчіть цікавить Вас наповнювач.

2017-06-05 13:46:42
^ Наверх