Терміново
зателефонувати?

Вибираємо комп'ютерний стіл за 10 хвилин!

Ви можете вибрати якісний стіл всього за 10 хвилин! Як? Про це і піде мова в нашій статті. Відразу скажемо, що покупка меблів через Інтернет стала буденною справою для українських споживачів. Це швидко, недорого і зручно! Купити комп'ютерний стіл можна сидячи вдома, в улюбленому кріслі. Ви не обмежені в часі, Вас не турбують погодні умови, затори на дорогах та інші фактори. Ви просто відкриваєте онлайн-каталог і купуєте.

Крок 1: розмір це важливо!

Насамперед, Вам потрібно взяти в руки рулетку або звичайну лінійку. Без попередніх вимірів вибрати відповідний стіл буде неможливо. Ви можете підібрати нові меблі виходячи з габаритів старої. А якщо планується перестановка - заміряйте периметр того місця, куди плануєте поставити письмовий стіл.

Які габарити важливі?

  • Довжина
  • Ширина
  • Висота стільниці
  • Висота загальна (в разі, якщо є надставка)

Крок 2: вибираємо форму

Традиційно, існує два типи форми для комп'ютерних, письмових або офісних столів, а саме:

  • пряма
  • кутова
  • підвісні

Яка з них краще? Тут визначати Вам і тільки Вам. Перший варіант - традиційний. Це вибір більшості наших покупців. Такий стіл зручно ставити до стіни. Він підійде для вузьких довгих кімнат, і відмінно доповнить собою навіть самі невеликі приміщення. Само собою, за умови, якщо приміщення не захаращене меблями.

Кутова модель стане тільки в кут. Саме ця частина кімнати найрідше функціонально заповнена. Підібрати кутовий комп'ютерний стіл можна і для компактних, і для більш просторих приміщень. І найчастіше, такі моделі йдуть в комплекті зі зручною надставкою.

Третій варіант стосується не стільки до форми, скільки до модифікації. Якщо хочете заощадити площа - настійно радимо Вам звернути увагу саме на навісні комп'ютерні столи. Вони кріпляться до стіни. Стільницю можна регулювати по висоті, відкривати або закривати. Багато моделей в складеному вигляді представляють невеликий ящик, в якому можна зберігати різні дрібні предмети.

Крок 3: підбирає колір

Складнощів тут виникнути просто не може. Ви просто вибираєте колір, який підходить до вже наявної в приміщенні корпусних меблів. Це практичний і правильний варіант. Але якщо Ви хочете зробити письмовий або комп'ютерний стіл акцентною деталлю інтер'єру - можете підбирати яскраві помітні кольори. Чому б і ні?

Крок 4: вибираємо матеріал для комп'ютерного столу

Вибір у Вас є, і він великий. Хочете стіл з дерева? Буде з дерева. Хочете знайти більш дешевий варіант? Звертайте увагу на моделі з ДСП або МДФ. Шукали щось оригінальне і незвичайне? Зверніть свою увагу на комп'ютерні столи з загартованого скла.

Дерево - надійно і якісно

Цей матеріал не потребує якоїсь особливої ​​реклами. Природні властивості натуральної деревини - гарантія того, що меблі прослужить Вам дуже довго.

ДСП і МДФ - красиво і недорого

Якщо письмовий стіл з натурального дерева Вам не по кишені, або Ви не знайшли підходящу модель, тоді зверніть увагу на аналогові матеріали. ДСП і МДФ коштують недорого, легко обробляються і приймають самі різні кольори і відтінки. Стіл може бути виготовлений тільки з ДСП, або в поєднанні з МДФ. При цьому, з першого може бути зроблений корпус і фасади, а з другого - стільниця і фасади.

Загартоване скло - цікаво і оригінально

Якщо шукали дійсно оригінальне рішення для оформлення робочої зони, тоді ось воно! Це столи з загартованого скла на хромованих ніжках. Причому колір полиць і стільниці Ви підбираєте самі. Вони можуть бути прозорими, тонованими або з візерунками. Як опори виступають міцні металеві ніжки, покриті хромом. Поєднання дуже вдале!

Крок 5: вибираємо кількість полиць і ящиків

Ось тут дуже важливо не помилитися. Кількості вільних відділень повинно бути достатньо для того, щоб Ви могли розташувати всі необхідні речі. Якщо полиць буде занадто мало - доведеться додатково купувати приставні столи або надставки, а це зайві витрати.

Що обов'язково повинно бути в комп'ютерному столі?

  • Висувна полиця для клавіатури
  • Ніша для системного блоку

Ці два елементи обов'язкові! Додатково в конструкції може просовувати підставка для ніг, надбудова, приставних поворотний стіл.

Якщо найближчим часом Ви плануєте купувати будь-яку техніку (принтер, колонки і т.д.), то подбайте про те, щоб для неї вистачило місця.

Крок 6: порівнюємо ціни, переглядає акційні моделі

Ціна - важливий параметр вибору. Особливо актуальним він стає в тому випадку, якщо письмовий стіл потрібен терміново, а грошей на його покупку практично немає. Тут є два три шляхи: кредит, розстрочка або оплата частинами. Якщо хочете спростити завдання - подивіться розділ з акціями розпродажами.

Як бачите, підібрати зручний комп'ютерний стіл дуже просто і головне - швидко. Вам не доведеться спеціально виділяти час на те, щоб поїхати по магазинах і підібрати підходящу модель. Приємних і практичних покупок!

2017-06-23 16:08:11
^ Наверх