Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Выбираем мебельную стенку в детскую

В облаштуванні дитячої важлива кожна деталь. Орієнтуєтеся не тільки на свої запити, але і на смаки дитини. У цій статті ми поговоримо про те, як вибрати меблеву стінку, яка сподобається і дітям, і батькам. Розглянемо їх функціональні можливості, популярні розміри і матеріали, з яких вони виготовляються.

У дитячій, дитина спить, відпочиває, робить уроки і проводить час з друзями. Тому кімната повинна бути затишною і комфортною. Інтер'єр в цьому плані відіграє вирішальну роль. Меблі важливо підбирати таким чином, щоб вона позитивно впливала і на фізичний, і на розумовий розвиток Вашого чада. Практичні меблеві стінки відповідають всім цим вимогам.

Якою має бути меблева стінка для дитячої?

В першу чергу, вона повинна подобатись саме дитині! А Ви, як грамотний турботливий батько, можете підштовхнути малюка до прийняття правильного рішення. Дитині ж не важливо скільки меблі варто і наскільки вона практична в побуті. Йому важливо, щоб вона була красивою і зручною.

Корпусні меблі такого типу повинна бути:

  • Безпечної
  • Гіпоалергенної
  • функціональної
  • Практичною в догляді
  • Зносостійкого і довговічної

Що являють собою безпечні меблі? У ній не повинно бути гострих кутів або виступаючих частин, через які можна ненароком травмуватися. Всі елементи, включаючи фурнітуру, повинні надійно кріпитися до корпусу і фасаду. Ручки зобов'язані щільно фіксуватися.

Всі матеріали, що використовуються у виготовленні меблевої стінки не повинні викликати алергічних реакцій. Якщо вони відрізняються екологічною чистотою і мають всю підтверджуючу документацію, то проблем точно не виникне.

Дитяча кімната повинна вміщати в себе відразу кілька функціональних зон. Це і спальня, і ігрова, і вітальня і робочий кабінет, хоч і для дитини. Головна перевага корпусних стінки - вона може виконувати відразу кілька важливих функцій. У ній є місце для зберігання канцелярії, книг, іграшок, а деякі навіть включають в свою конструкцію комп'ютерний стіл!

Правильний догляд - запорука довгої служби для будь-якого типу меблів. Подбайте про те, щоб обрана Вами модель не накопичувала пил, а плями бруду не усмоктувалися в її поверхню. Досить переконатися в тому, що дерево покрите спеціальним лаком, а плита або фракція - ламінатом. В такому випадку, проблем з прибиранням точно не виникне.

Кому захочеться щороку купувати нові меблі? Це недоцільно. Тому підбирайте атрибути з якісних матеріалів і від перевірених виробників. Не забувайте вивчати відгуки клієнтів, які вже встигли купити меблеву стінку в дитячу. В такому випадку, вона прослужить Вам довгі роки.

Що входить в зручні дитячі стінки?

Дитячі меблеві стінки можуть цілком замінити майже всі, що повинно знаходитися в кімнаті. Вибір залежить тільки від Вас, Ваших можливостей і побажань. Виробники представили широкий асортимент даного різновиду корпусних меблів. Що може бути включено в конструкцію?

  • Стелаж
  • Шафа для одягу
  • Пенал
  • Полиці
  • Комод
  • Комп'ютерний або письмовий стіл
  • Ліжко

Тільки подумайте, набуваючи всього лише одну таку стінку, потреба купувати інші меблі просто зникає! Ви економите гроші, адже комплектом завжди дешевше, і час - вибирати окремо кожен виріб не потрібно.

З чого роблю стінки в дитячі?

Виробники найчастіше використовують ДСП і МДФ. Ці два матеріали відрізняються доступною ціною і простотою в обробці. Тому вони так популярні у багатьох відомих брендів.

ДСП - екологічно чистий матеріал. Плиту класу Е1 покривають ламінатом, а її торці обробляють спеціальною кромкою. Таким чином, вдалося отримає міцний і надійний матеріал для виготовлення корпусних меблів. Як правило, з ДСП роблять корпус і фасадну частину.

МДФ - ще один матеріал, який відрізняється екологічною чистотою. Зовні він більше схожий на натуральне дерево. Головна відмінність від ДСП: фракцію можна фрезерувати і при її виготовленні не використовують синтетичні склеює речовини.

Як підібрати розмір меблевої стінки?

Підібрати відповідний розмір для меблів - задача, яка повинна йти номером першим перед здійсненням покупки. Оскільки вибирати належить модель габаритну, потрібно виміряти довжину і ширину кімнати. Потім, виміряти ту частину, яку Ви плануєте відвести під установку комплекту. А вже виходячи з отриманих даних підбирати підходящий виріб. Пам'ятайте, що багато моделей модульного типу. Це означає, що розташування їх елементів Ви можете вибирати самостійно, переставляючи їх в будь-яку зручну або вільну частину приміщення.

Якщо у Вашої дитини вже є матрац, то ліжко потрібно підбирати саме виходячи з розмірів спального місця ліжка.

2017-07-17 10:37:30
^ Наверх