Терміново
зателефонувати?

Вибираємо меблеву стінку в передпокій

Якщо квадратні метри обмежені, то необхідно підібрати передпокій таким чином, щоб він не захаращував собою приміщення і при цьому відрізнявся функціональністю і практичністю. Стандартне планування більшості коридорів не відрізняється великими розмірами, в ній практично немає вільних стін і природного освітлення.

Підбирайте модель з дзеркальним фасадом. Таке рішення дозволить зробити приміщення не тільки візуально більше, але і світліше. Недолік природного освітлення - найпоширеніша проблема. А дзеркало допоможе зробити передпокій набагато світліше, а значить і затишніше. А головне, дзеркало на фасаді несе в собі суто практичну функцію. Перед виходимо з дому Ви зможете з ніг до голови окинути себе поглядом.

Вибирайте тумбу для взуття з м'яким сидінням. Якщо в приміщенні мало місця, то взуватися і роззуватися стоячи буде дуже незручно. Тут Вам на допомогу прийде спеціальна тумбочка для взуття. Багато виробників випускають стінки саме з таким меблевим атрибутом. Зверху тумби для взуття буде знаходитися м'яке сидіння. У якості наповнювача виступає ППУ. Це гіполлергенний наповнювач, що не втрачає своїх властивостей з часом.

Звертайте увагу на світлі тони. Всім відомо, що білі, кремові, бежеві та інші світлі кольори візуально розширюють простір. Особливо актуальним таке рішення буде для вузьких коридорів. Відмовтеся від кольору венге, темний горіх і інших, схожих з ними. Білі гарнітури виглядають не менш солідно.

Функціональність і практичність - понад усе! Завдання не з легких: потрібно невелику площу заповнити меблями, яка буде нести в собі відразу кілька функцій і забезпечувати Вам комфортні умови. Передпокої стінки можуть бути обладнані шафою, комодом, тумбою для взуття, дзеркалом, вішалками і полицями. Ваше завдання - підібрати меблі, яка підійде за розмірами і буде влаштовувати Вас своїм призначенням.

Пам'ятайте про естетичну складову. Це теж важливий фактор при виборі меблів в передпокій. Практичність і ергономічність повинні йти в першу чергу, а й про красу інтер'єру забувати не варто. Звертайте увагу тільки на ті стінки, який дійсно Вам подобаються.

5 критеріїв виборі меблевої стінки в передпокій

Щоб Ви могли в максимально стислі терміни підібрати передпокій онлайн, ми розповімо про 5-ти важливі критерії, на які потрібно обов'язково звертати свою увагу. Перед тим, як купити стінку в передпокій, перегляньте їх, і тоді Ви точно не прогадаєте з придбанням.

Правильно вибираємо розмір

Вибрали місце, на яке плануєте встановити стінку? Тоді візьміть рулетку або звичайну лінійку і виміряйте його. Висота стін теж має значення. Коли у Вас буде приблизна висота, ширина і глибина майбутнього гарнітура - саме час відкривати каталог і дивитися фото товару.

Підбираємо схожий дизайн

Ми завжди звертаємо увагу на зовнішній вигляд. І дивимося ми на нього в першу чергу. Тільки тоді, коли ми переконалися, що меблі нам подобається, ми починаємо вивчати ціни і характеристики. Вибір дизайну - справа суто індивідуальна. Комусь більше до душі світлі тони, а комусь темні. Хтось хоче фрезеровані фасади, а хтось - ідеально рівні.

Вивчаємо цінову політику

Якщо Ви відклали на покупку певну суму і хочете точно в неї вкластися, в каталозі можна виставити відповідний фільтр. Якщо Вам дуже сподобалася передпокій, але повної суми Ви не маєте, то товар завжди можна взяти в розстрочку або оформити кредит. Якщо цей варіант Вам не підходить, тоді відкривайте розділ з акціями і розпродажами. Перегляньте моделі всіх виробників. Трапляється так, що меблі у них може бути дуже схожа, а ціноутворення різний. Як правило, меблі для передпокою виготовляється з ДСП і МДФ. Це екологічно чисті матеріали, які коштують набагато дешевше натурального дерева. Таким чином, Вам вдасться заощадити на майбутню покупку.

Визначаємося з необхідними меблевими елементами

Стінки відрізняються між собою не тільки ціною, розмірами і дизайном. Вони всі складаються з різноманітних елементів, які і створюють цілу композицію. До складу може входити велика або компактна шафа для одягу, тумба для взуття, дзеркало, комод, полиці або вішалки. Залежно від цих складових буде змінюватися розмір і ціна.

Не бійтеся занадто світлих або темних відтінків

І останній наш порада - не бійтеся експериментувати! Занадто яскраві або темні меблі можуть принести певну родзинку в інтер'єр. Зрозуміло, не варто захоплюватися темними тонами в разі, якщо передпокій з маленькою площею. І не обходьте стороною білі меблі. Вони прості в догляді, а з інтер'єром здатні творити справжні чудеса! Тільки уявіть, як перетвориться приміщення, якщо поставити в нього білосніжний вишуканий гарнітур, з дзеркалом і оригінальним фасадним оформленням.

 

2017-07-10 14:21:25
^ Наверх