Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Обираємо м'яке крісло за 10 хвилин!

Ми розповімо Вам про те, як скоротити час вибору нового зручного м'якого крісла до 10 хвилин! Ви зможете підібрати меблі, які будуть якісними, комфортними і стильними прямо зараз і не втрачаючи свого дорогоцінного часу! Як? Про це і поговоримо далі!

Відразу визначаємося:

  • Ви хочете, щоб м'яке крісло розкладалося?
  • Чи потрібен Вам короб?
  • Для якої кімнати вибираєте крісло?
  • Приблизно визначитеся з розмірами м'яких меблів
  • Розрахуйте бюджет на покупку


Хочете, щоб у будинку було додаткове місце для сну? Тоді звертайте увагу на розкладні м'які крісла. Найчастіше вони комплектуються такими механізмами:

  • Виїзний
  • Акордеон
  • Єврокнижка

Ці три найбільш популярних з них. Плюс, ними найпростіше користуватися. Викочування і Акорди забезпечить практично ідеально рівне спальне місце. Розкласти таке крісло зможе навіть маленька дитина. Єврокнижка відома нам вже досить давно. Але поверхню для сну сподобається не всім і дитині буде складно впоратися з цим механізмом розкладки.

Якщо хочете звільнити кілька полиць в шафі - вибирайте модель з коробом всередині. Навіть в звичайних м'яких кріслах часто зустрічаються досить місткі ніші для зберігання речей. Такий компонент стане незамінним, особливо, якщо покупка нової шафи або комода не планується, а речі складати вже просто нікуди.

Куди Ви поставите крісло? Якщо Ви шукаєте доповнення до дивану у вітальні, тоді шукайте схожу модель у того ж виробника, що і у дивана. М'які меблі випускаються серійно, тому підібрати комплект, який буде виконаний в єдиному стилі буде просто. Якщо Ви не пам'ятаєте, який бренд купували, тоді потрібно починати самостійні пошуки. І головне тут - підібрати ідентичну тканину. А вже тут складнощів не виникне, оскільки Ви можете самостійно її виділити серед всіх представлених варіантів. А якщо не вийшло - надішліть фото менеджеру, і він допоможе знайти необхідний зразок. Якщо Ви шукайте дитяче м'яке крісло, тоді зверніть увагу на яскраві моделі, які доповнені зображеннями героїв мультфільмів. М'яке крісло-мішок - теж відмінний варіант для дитячої кімнати. Для спальні підійдуть меблі в стриманому, краще класичному, дизайні. Оббивку підбирайте в пастельних тонах, щоб не навантажувати спальню яскравими фарбами.

Визначтеся з габаритами крісла. Це важливо. І цей крок можна зробити тільки після того, як буде пройде попередній крок. Зробіть виміри, будь-яким зручним для Вас способом, того місця, куди плануєте поставити м'яке крісло. Якщо воно розкладне, тоді подбайте про те, щоб спереду площа теж була вільна. Отримані дані краще записати, щоб не забути.

Розрахуйте бюджет для такої покупки. Цей крок не обов'язковий, але він істотно спростить процес вибору м'яких меблів. І тут у Вас є два шляхи:

  • Зателефонувати в інтернет-магазин і сказати суму, яку Ви плануєте витратити
  • Почати вибір м'якого крісла самостійно, виставивши відповідні фільтри

У першому варіанті, менеджер Уточнить розміри майбутнього крісла і виходячи з суми, буде пропонувати Вам різні моделі. Самостійно шукати нічого не доведеться, все знайдуть за Вас. У це і є один з плюсів онлайн-шопінгу.

У другому варіанті, Вам просто потрібно поставити фільтр в каталозі від якої до якої суми потрібно м'яке крісло. Ви можете ввести цифри самостійно. Система швидко оновитися і підбере для Вас товари по заданому параметру.

Користуйтеся фільтрами! Це дуже зручно! Ви самі розставляєте пріоритети, Вам не доведеться довго шукати серед сотень моделей ту, яка потрібна. На сторінці каталогу автоматично буде з'являтися тільки ті меблі, які Вам потрібна!

А якщо хочете заощадити - звертайте увагу на розділ з розпродажем і акціями. Можливо, саме там є розкішне м'яке крісло за доступною ціною, які раніше Ви собі дозволити не могли.

Тепер Ви зможете вибрати м'яке крісло, яке буде походити Вам по всіх параметрах! Як бачите, зробити це дуже просто, особливо, якщо активно користуватися всіма перевагами покупок в мережі.

2017-09-08 09:11:20
^ Наверх