Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Вибираємо шафу для одягу за 10 хвилин!

Від матеріалу корпусу і фасаду буде залежати те, наскільки довго гардеробна шафа буде радувати Вас своєю новизною. Вибір буде залежати ще і від суми, яку Ви маєте в своєму розпорядженні.

Дерево - якість, перевірена віками!

Натуральне дерево завжди залишається в моді. Шафа з цього матеріалу походи абсолютно для будь-яких інтер'єрних рішень. Широкий модельний ряд, велика палітра кольорів дозволить без зусиль підібрати варіант, який повністю і цілком Вас влаштує.

Вам походить шафа з натурального дерева, якщо:

  • Ви цінуєте елітні меблі
  • У кімнаті, для якої Ви підбираєте шафа для одягу, всі меблі з дерева
  • Ви любите благородний стиль
  • Шукаєте соліді, але не химерні меблі

МДФ і ДСП - є і стильно!

Корпусні меблі з МДФ і ДСП коштує дешевше попереднього варіанту. Якщо Ви хочете заощадити, тоді звертайте увагу саме на такі шафи для одягу. З приводу екологічної чистоти можете бути спокійні. Виробник за першим же Вашою вимогою може надати відповідну документацію, яка підтвердить факт безпеки, придбаної Вами меблів.

Чому плита і фракція доступніше дерева? Все просто. Вони менш затратні в виробництві. Після дерева залишається багато відходів, що і впливає на кінцеву вартість. А ось після обробки ДСП або МДФ відходів немає, а це означає, що корпусні меблі, зроблені з цих матеріалів, буде коштувати дешевше.

Вам походить шафа з ДСП або МДФ, якщо:

  • Ви хочете заощадити на покупці
  • Ви не знайшли схожий колір меблів серед моделей з натурального дерева
  • Цінуйте різноманітність і яскраво-виражений стиль
  • Підбираєте шафа для офісу або дачі
  • Хочете вибрати доступний і красивий шафа для одягу

Припустимо, Ви вже вирішили, з якого матеріалу хочете купити шафу для одягу. А що далі? Тепер саме час визначатися з його модифікацією.

Вибираємо модифікацію гардеробної шафи

Під модифікацією ми розуміє форму майбутньої шафи. Він може бути:

  • прямим
  • кутовим

Пряма шафа для одягу - більш звичний варіант. Його можна встановити під стінку, він підійде під будь-яке планування і вибір таких моделей завжди дуже великий.

Кутовий шафа стане справжньою знахідкою в разі, якщо у Вас немає вільної стіни або в приміщенні не вистачає місця для великого прямої шафи. Але в таких приміщеннях, напевно, є вільний кут! Ось туди ми і можемо поставити місткий кутовий шафа. Зовні він таким зовсім не виглядає, але це тільки на перший погляд. Насправді, всередині досить місця для того, щоб розмістити всі необхідні Вам речі.

Після того, як Ви визначилися, яка шафа походить, настав час приступати до попередніх вимірах.

Визначаємося з розмірами гардеробної шафи

Це важливий і відповідальний крок, особливо, якщо квадратура приміщення не відрізняється простором. Візьміть лінійку або рулетку і заміряйте довжину і ширину того місця, куди хочете встановити нова шафа. Якщо Ви його купуєте на заміну старому, тоді просто скористайтеся його габаритами.

Коли Ви будете вибирати нова шафа, перове, ніж поцікавиться менеджер або продавець-консультант - розмірами майбутніх меблів. Про всяк випадок, можете визначитися ще й з висотою шафи. Коли Ви будете мати у своєму розпорядженні усіма цими цифрами, можна рухатися далі.

Для чого Вам потрібна шафа?

Це питання не таке просте, як здається. Подумайте, скільки всього Вам потрібно помістити в свою нову шафу. Це може бути тільки верхній одяг або тільки повсякденна. Ви можете підбирати місце для зберігання постільної білизни або інших аксесуарів для сну. Підбирати шафа для одягу в дитячу або шафа для одягу і взуття в передпокій. Скільки Вам потрібно полиць? Чи повинна бути всередині штанга для вішалок і відділення для зберігання взуття? Скільки секцій хочете? Чи шукаєте Ви шафа з великим дзеркалом або в немає ніякої необхідності? Подумайте над цим і приступайте до наступного кроку.

Підбираємо дизайн нової гардеробної шафи

Коли Ви вже знаєте, з якого матеріалу Вам потрібна шафа, визначилися з його модифікацією і підібрали розмір, значить настав час приступати до вибору безпосередньо моделі. Тут важливо все: колір, стиль, дизайн, принти, візерунки. Шафа для одягу не повинен вибиватися із загального інтер'єру. Найпростіше вибрати його в колір, до вже наявної в приміщенні корпусних меблів. Зробити це досить просто, адже виробники представляють великий вибір всіляких відтінків. Шафа може бути виконаний в колір натурального дерева або мати зовсім нестандартну розмальовку.

Якщо Ви шукаєте місце для зберігання дитячих речей, тоді обов'язково зверніть увагу на вироби з яскравими цікавими фасадами. На них можуть бути зображені герої улюблених казок або мультфільмів Вашої дитини. Вашому чаду точно сподобається нестандартний і яскрава шафа, плюс, Ви можете зробити вибір разом, адже в цьому і є одна з основних переваг онлайн-шопінгу.

Пам'ятайте, що, якщо Ви не знайшли саме ту шафу, який шукали - виробник може зробити для Вас меблі за індивідуальним побажанням.

Ми розповіли Вам все про найважливіші етапи вибору гардеробної шафи. Сподіваємося, що завдяки нашій статті Ви зможете підібрати меблі, яка буде радувати Вас своєю красою і функціональністю. Приємних покупок і гарного настрою!

2017-08-28 14:55:06
^ Наверх