Терміново
зателефонувати?

Вибираємо туалетний столик за 10 хвилин!

Вибрати якісний і стильний туалетний столик можна навіть в інтернет-магазині. Ми пропонуємо вам три найвірніших способу придбати дійсно якісні корпусні меблі, при цьому не витратити ні хвилини зайвого часу.

Підбираємо матеріал

Перший спосіб - звертати увагу виключно на матеріали, з яких буде виготовлено недороге трюмо. Це може бути натуральна деревина, щит або масив, а може бути і ДСП. Найчастіше другий варіант випускається з доповненням у вигляді фасадів з МДФ. Само собою, модель з дерева буде коштувати трохи дорожче. Але при цьому і деревина входить до складу елітних матеріалів. Саме цей матеріал зарекомендував себе як міцний і надійний. Але не варто відразу відвертатися від моделей з плити. Це справжнісінький аналог натуральної деревини. Після багатоетапної обробки, продукт покривають спеціальним ламінатом, який не тільки підкреслює малюнок на поверхні в вигляді деревних візерунків, а й робить плиту міцніше, захищаючи її від зовнішніх механічних пошкоджень і подальшої деформації. З МДФ найчастіше виготовляють фасади ящиків. А все тому, що фракцію легко обробляти, фрезерувати і інше.

Звертаємо увагу на функціональність

Другий спосіб - дивіться на функціональність. Потрібні додаткові скриньки або відкриті полиці? Тоді сміливо купуйте саме таку модель! У приміщенні не вистачає світла або Ви хочете візуально збільшити його? Тоді підбирайте модель з дзеркалом. Причому останній варіант буде однаково добре доповнювати собою і спальню, і коридор, і навіть вітальню, якщо виникне така необхідність.

Стіл-трюмо може виконувати відразу кілька функцій:

• Письменного столу
• Місця для зберігання косметики
• Місця для зберігання різних дрібниць, в тому числі і канцелярії

Виробник

І третій - звертайте увагу на виробників. Можливо серед тих, які представлені у нас, вже є любиться вам бренд. Тому є сенс виставити відповідний фільтр і приступити до вибору столика саме серед його продукції. Ви ще не знайшли того самого виробника? Тоді віддайте свою перевагу найпопулярнішому! Відомому бренду буде невигідно випускати неякісну продукцію, тому і підступу від нього чекати не доведеться. Ви будете впевнені в тому, що ні через місяць, ні через рік, ні через п'ять років, обрана модель не втратить свою новизну.

5 причин купити туалетний столик

Ще з часів Клеопатри туалетний стіл радував, як жінок, так і чоловіків, зайшли у своїй улюбленій в спальню. Зі всілякими флакончиками і баночками різних форм і відтінків, з прикрасами у вигляді квітів або коштовностей - це чарівне видовище.

Універсальність

Сучасну модель такого столика важко уявити без телефону, ноутбука і ключів від машини. Значить потрібно, щоб вона була досить великою і місткою, і могла виконувати функцію бюро - для роботи з документами, отже, має бути багато ящиків. На фото Ви побачите наскільки той чи інший виріб буде підходити саме Вам. Будь-який предмет потрібно десь розмістити. При цьому, трюмо можна встановити в спальні, передпокої або вітальні. Воно всюди впишеться добре. Такі меблі підходить абсолютно для будь-якої кімнати і абсолютно для будь-яких цілей. У спальні вона послужить місцем для зберігання косметики, а в передпокої - для зберігання ключів, візиток та інших дрібниць. А якщо модель доповнена дзеркалом, то вона ще й наповнить приміщення світлом і зробить його більш просторим.

Ідеальне місце для косметики

Наносячи або знімаючи макіяж потрібно подбати про те, щоб вся косметика була розставлена ​​на своїх місцях. По-перше, так ви її не зачепите, а по-друге, спростите хід цих щоденних процедур. Все, що необхідно, вже буде перебувати під рукою.
Кожну дрібницю - своє місце
І відразу випливає, і друга причина купити цей необхідний меблевий елемент - не можете знайти потрібну Вам річ ​​досить швидко і безперешкодно. Згадайте, коли Ви фарбуєте очі, то доводиться задовольнятися тільки тушшю. А все тому, що сперся нема на що, а проводити чіткі лінії на вазі неможливо - в підводці і декоративному олівці залишається тільки мріяти. Це і буде третім аргументом на користь того, що треба купити туалетний столик. Щоденне нанесення макіяжу, так само, як і його зняття, стане комфортним і приємним.

Економія простору

Четвертий аргумент може здатися Вам досить безглуздим, але він також має місце: Ви звільняєте ванну кімнату для своїх близьких. Досить часто, жінки проводять косметичні процедури саме в ній, а, отже, доступ інших членів сім'ї до неї вельми обмежений.
Ми розповіли Вам все про те, як вибрати туалетний столик для свого будинку. Тепер Ви можете бути впевнені, що покупка буде успішною і буде радувати Вас своєю якістю довгі роки!

2017-11-21 11:13:17
^ Наверх