Терміново
зателефонувати?

Вибираємо ванну за 10 хвилин!

З базовими параметрами вибору зможе розібратися кожен. Але потрібно враховувати й інші характеристики: особливості підключення, форму, матеріал і багато іншого. Про те, як швидко вибрати відповідну ванну в онлайн-режимі ми і поговоримо в цій статті.

Яка форма краще?

Всі ванни можна поділити за формами. Це самий явна ознака, від якого Вам буде простіше відштовхуватися при виборі, особливо з огляду на той факт, що в першу чергу ми завжди звертаємо увагу саме на зовнішній вигляд товару.
Ванни бувають:
• Прямі
• Кутові
• Овальні (круглі)
• Асиметричні

В окрему категорію можна виділити окремо стоячі ванни. Вони можуть бути самої різної форми, але при цьому, зовсім не обов'язково розташовувати їх біля стіни. Такі моделі можна висунути на середину санвузла, якщо його розмір це дозволяє зробити. Само собою, підводка комунікацій теж повинна бути відповідна.

Якщо Ваш вибір припав на кутову або асиметричну модель, обов'язково подивіться яка саме вона:
• Правостороння
• Лівобічна
• Симетрична

Як підібрати відповідний розмір?

Отже, як же підібрати оптимальний розмір акрилової ванни? Для одних приміщень цілком буде досить і моделі, яка буде володіти стандартними розмірами, але ось як бути якщо Ваша ванна кімната не дозволяє розмістити саме такий виріб?
Для ванн, які мають нестандартні розміри, відмінно підійде модель кутового типу. В першу чергу, у Вас не повинно виникати проблем з установкою обраної моделі. Для прямокутної ванної кімнати цілком підійде стандартна класична прямокутна ванна.
А ось для кімнати квадратної форми відмінно підійде кутова модель. Бажано, щоб у Вас був відкритий доступ до неї з усіх трьох сторін. По-друге, саме основна вимога до розмірів - він повинен підходити саме Вам.
Враховуйте той факт, що правильне положення тіла в ванні - це напівлежачи. Тому приблизно розрахуйте розмір днища обраного виробу щодо власного зростання. Ви повинні відчувати себе комфортно і затишно приймаючи водні процедури. Якщо лежачи у ванні, Ви можете максимально розслабити м'язи плечового пояса, ніг і головне - спини, значить модель підібрана ідеально.

Який матеріал краще вибрати?

Серед основних параметрів вибору є матеріал, з якого виробляється та чи інша модель ванни. Від нього залежить багато: термін служби, експлуатаційні властивості, зовнішній вигляд і вага. Тому важливо відразу ж визначитися, який із перерахованих варіантів підійде саме Вам. У такому випадку, Ви значно звузите коло пошуку і точно зробите правильний вибір.
З чого роблять ванни?
• Сталь
• Чавун
• Акрил

Сталь або чавун?

Ми поговоримо про те, яке ж виріб краще придбати - чавунну ванну мул іже сталеву. Давайте почнемо з першого варіанту. Це найоптимальніший варіант для середньостатистичного споживача, які вважає за краще моделі класичної форми і за доступною ціною. Крім того, чавунні вироби відмінно будуть виглядати в будь-якому приміщенні завдяки якісній білосніжній емалі. Крім естетичних властивостей, вона володіє ще цілим рядом переваг. Емаль виконує захисну функцію, запобігаючи появи подряпин на поверхні.
Модель з чавуну може прослужити до 50 років! Тільки уявіть, це не малий термін, який свідчить про високу якість і надійність матеріалу. Вибрати чавунну ванну багатьох переконує саме цей аргумент.

Якщо порівнювати зі сталевими, то другі виграють по вазі, завдяки тому, що їх стінки трохи тонше. Вартість так само може відрізнятися в залежності від матеріалу, який використовувався для виготовлення тієї чи іншої моделі.

Універсальні акрилові ванни

Сантехніка з акрилу вже досить давно завоювала провідні позиції на ринку різних виробників. Акрил має масу плюсів, які виділяють його серед інших матеріалів. Неймовірна еластичність даного матеріалу дозволяє виготовляти з нього сантехніку найрізноманітніших форм. Для сімей, в яких підростають діти, ванна з акрилу стане просто неоціненним надбанням. Більш підходящого і безпечного матеріалу для дітей і бути не може.

4 основні переваги:

Акрил відмінно зберігає тепло. Вода в такій моделі буде залишатися теплою набагато довше. Купати дитини стане зручніше, він буде відчувати себе комфортно і цілком затишно.

Поверхня має теплообмінні властивості. Вона буде приймати кімнатну температуру. Ваша дитина не відчує дискомфорту навіть якщо справа обмежиться звичайним душем. Ніжкам буде приємно стояти на теплій поверхні ванни, яка відмінно адаптується до температури людського тіла і води.

Акрил міцний і надійний. Навіть якщо Ви виявите подряпину на поверхні, то її швидко можна буде просто зашліфувати. Для цих цілей на ринку представлена ​​величезна кількість наборів для реставрації виробів з даного матеріалу.

Моделі з акрилу дуже легко миються. Це якість стане дуже до речі, якщо дитина повернеться брудним з прогулянки і залишить сліди на їх поверхні. Просто промийте її теплою водою. Безліч варіантів недорогих красивих ванн зустрінуть Вас своїм білосніжним блиском на сторінках нашого каталогу.

Як бачите, замінити стару сантехніку на сьогоднішній день не буде важко, було б бажання і час. І до речі, час на її вибір істотно можна скоротити просто, зробивши замовлення через Інтернет.

2017-11-06 17:57:57
^ Наверх