Терміново
зателефонувати?

Вибираємо дзеркало в ванну

Підібрати якісне дзеркало в ванну можна навіть в мережі. Все більше українців віддають перевагу саме онлайн-шопінг звичайному. Це зручно, адже можна робити покупки прямо з дому. Про те, як вибрати відповідне дзеркало для ванної кімнати в онлайн-режимі ми і поговоримо далі.

Дивимося на характеристики

Так, перше, на що ми звертаємо свою увагу - зовнішній вигляд дзеркала. Але враховуйте той факт, що красиве стильне дзеркало може виявитися занадто великим або занадто маленьким конкретно для Вашої ванної кімнати. Правильно оцінюйте вихідні дані при виборі і тоді покупка точно буде Вас радувати своїм зовнішнім виглядом і функціональністю.

Визначаємо розмір

Отже, у Вас є стіна, яку потрібно доповнити дзеркалом. Найчастіше, дзеркало вішають на вільну частину стінки відразу над умивальником. Що потрібно зробити? Ви повинні взяти лінійку і заміряти всю площу стінки. Обов'язково запишіть ці дані, щоб вони завжди знаходилися під рукою, і Ви про них не забули. Отже, у Вас вже є передбачувана висота і ширина майбутнього дзеркала. А тепер найголовніше - додаткові опції.

Ще пару слів про габарити

Отже, у Вас є попередні виміри, але це ще не все. Ви отримали загальне значення. Але якщо Ви відкриєте каталог, то побачите, що більшість моделей укомплектовані полицями або шафами. Тепер стає зрозуміло, що отримані дані - це і розмір майбутнього дзеркального полотна, і розмір додаткових комплектуючих. При виборі моделі з шафкою або полицею поцікавтеся глибиною цих додаткових елементів. Ці дані можуть стати в нагоді в тому випадку, якщо Ви хотіли повісити дзеркало прямо над умивальником з високим змішувачем, наприклад.

Функціональність - це важливо!

Саме багатофункціональність є основною відмінною рисою всіх меблів, яку розробляють спеціально для ванних кімнат. Це пов'язано, в першу чергу, з розмірами приміщення. Більшість санвузлів досить компактні, тому доводиться продумувати інтер'єр до найдрібніших деталей. Отже, дзеркало може включати в себе:

• Закриту шафку
• Відкриту шафку
• Полку
• Підсвічування

Закрита шафка може бути двох типів: прихований і відкритий. Що це означає? Перший знаходиться прямо за дзеркалом. Простіше кажучи, саме дзеркало виконує роль фасадної частини. У таких секція найчастіше зберігають ліки або різні засоби гігієни, які повинні бути захищені від випадкового потрапляння вологи і приховані від сторонніх очей. У другому випадку, шафка розміщується збоку дзеркала. Він виглядає як зовсім маленький пенал, про які йшла мова в попередній статті. Фасад і корпус виконуються з міцних вологостійких матеріалів. Поверхня може бути глянцевою або матовою, фрезерованной або рівною, з фурнітурою або без неї. Вибір практично не обмежений. А найголовніше - Ви не займаєте жодного вільного квадратного метра на підлозі, залишаючи досить місця для вільного переміщення по ванній.

Відкрита шафка схожа на другий варіант закритого, різниця тільки в тому, що фасадна частина буде відсутній. Перед Вами буде знаходитися невеликий стелаж, який допоможе впорядкувати різні косметичні засоби та інші дрібниці, які завжди повинні знаходитися під рукою.

Класична полка знаходиться в самому низу дзеркала. Як правило, її виготовляють зі скла, рідше - з ДСП або МДФ. На ній може бути розташований спеціальний хромований бортик, який вбереже речі від випадкових падінь.

Дзеркало для ванної з підсвічуванням допоможе наповнити приміщення додатковим освітленням, зробити його більш світлим і затишним. Плюс, наносити макіяж стане набагато зручніше. Підсвічування знаходиться в самому верху дзеркала. Найчастіше, це спеціальні точкові світильники, які відрізняються економним режимом.

Ми розповіли про основні моменти, на які потрібно звертати свою увагу при виборі дзеркала в ванну кімнату. Нагадуємо, що потрібно враховувати кожну деталь і пам'ятати про необхідність робити попередні виміри.

2017-10-27 09:19:27
^ Наверх