Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Вибираємо журнальний столик за 10 хвилин!

Зробити вітальню затишною і комфортною дуже просто! Для цього достатньо купити журнальний столик, а про те, як правильно його вибрати, ми і розповімо Вам в цій статті.

Визначаємося з розміром

Насамперед, необхідно визначитися, який розмір столика Вам потрібен? Це важливий параметр вибору, і він завжди йде першим кроком. Справа в тому, що якщо Ви підберете занадто великий або занадто маленький журнальний столик, то користуватися ним буде не так зручно. Неправильно підібрані габарити можуть вплинути на комфорт і на інтер'єр приміщення. Тому завжди, в першу чергу, беріть в руки рулетку або звичайну лінійку і робіть попередні виміри. Вам достатньо буде знати довжину і ширину. Висота журнального столика буде залежати від висоти посадкового місця Вашого дивана. Як правило, підбирають кавовий столик аналогічної висоти. У такому випадку і інтер'єр виглядає органічно, і користуватися меблями цілком зручно.

Який матеріал вибрати?

Вибір відповідного матеріалу повинен йти наступним кроком. Від нього будуть залежати експлуатаційні особливості меблів, її зовнішній вигляд і термін служби. Давайте розглянемо найпопулярніші матеріали, які завоювали довіру споживачів саме завдяки своїй якості та практичності.
ДСП. Цей матеріал відрізняється своєю вартістю і практичністю. Деревно-стружкові плити може приймати абсолютно будь-який колір. Її поверхня покривається ламінатом. Саме він надає їй приємний легкий блиск. Плюс, саме ламінат захищає поверхню від подряпин і інших механічних пошкоджень. Торці журнальних столів з ДСП обробляють кромкою. Він виконує захисну і естетичну функції.

МДФ. Ще один матеріал, який може скласти конкуренцію натуральному дереву. За вартістю фракція дешевше деревини. При цьому, вона може приймати і будь-який колір, і будь-яку форму. МДФ дозволяє створювати столики з елегантними вигнутими ніжками, які можуть декоруватися фрезеруванням.

Дерево. Використовується для меблів різних цінових сегментів. Як правило, всі елітні меблі виготовляються саме з натурального дерева. Насправді, вартість дуже залежати від сорту. Хвойні породи коштують дешевше, а більш тверді сорти - дорожче. Цей матеріал не потребує особливого представлення. Відзначимо лише те, що дерев'яний журнальний стіл може прослужити близько 50 років.

Стекло. Крихкість - це тільки перше враження. Насправді, скляні журнальні столики міцні і надійні. Подряпати або пошкодити їх практично неможливо. Для полиць і стільниць використовується загартоване скло. Він проходить кілька етапів обробки, завдяки чому і набуває разючу міцність. Великий плюс таких моделей - на поверхню можна ставити гарячий посуд. Скло не реагує на вологу, воду і різкі зміни температурного режиму.

Вибір журнальних столиків дуже великий!

Ви можете підібрати модель з круглої, прямокутної, овальної, квадратної або асиметричною стільницею. Чому це так важливо? Вся справа в тому, що саме форма Вашого нового столу зможе зробити інтер'єр набагато затишніше, прикрашаючи його одним своїм виглядом. Само собою, вибір буде залежати і від ряду інших факторів. Наприклад, в будинку, де підростають маленькі діти, буде більш доречна модель без гострих кутів (кругла або овальна стільниця). В інтер'єрі, який потрібно зробити візуально просторіше і легше теж краще користуватися виробами без гострих кутів. Якщо Ви ще точно не знаєте, в якій частині кімнати буде стояти Ваш столик, тоді зверніть увагу на квадратні і прямокутні варіанти. Вони вважаються універсальними і відмінно впишуться в будь-який інтер'єр.

Отже, щоб краще розуміти, як вибрати журнальний столик онлайн, важливо враховувати ряд важливих факторів. Якщо Ви визначитеся з розміром майбутнього виробу, матеріалами, з яких воно буде виконано і формою, то зробити вибір буде дуже легко і просто, Ви точно впораєтеся за 10 хвилин!

2018-02-21 19:05:52
^ Наверх