Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Навіщо дитині комод?

Якщо хочете облаштувати максимально зручну дитячу, то не обійтися без місця для зберігання речей та іграшок. Саме дитячий комод відмінно справляється з двома цими функціями на відмінно.
Отже, чи потрібен дитині комод або можна обійтися звичайним шафою? Давайте разом розберемося в цьому питанні.

5 причин купити дитині комод

1. Організація речей
2. Підійде для іграшок
3. привчити малюка до порядку
4. Замінить повноцінну шафу в невеликій кімнаті
5. Прикрасить і доповнить інтер'єр

Тепер давайте докладніше розглянемо кожен з пунктів, послідовно.

Організація речей

Дитячий комод для речей повинен бути в будь-якій сім'ї. Цьому є одна вагома причина - речі малюків повинні зберігатися окремо від дорослих. По-перше, з міркувань гігієни. Речі повинні знаходиться в ідеальній чистоті. По-друге, з чисто практичних міркувань. У шафі не переплутати одяг Вашого чала і Ваша. Вам не доведеться кожного разу перебиратися всі речі в пошуках необхідної. Зібрати малюка в сад або на прогулянку можна набагато швидше, за умови наявності всього необхідного під рукою.

Підходить для іграшок

Це теж дуже важлива якість. Дитячий комод для іграшок - це зручно. Можна розкласти їх по полках або скриньках, м'які - окремо, машинки чи ляльки - окремо, альбоми, олівці та інше приладдя для творчості - окремо. Таким чином, іграшки не будуть бруднитися, а канцелярія - губитися.

Привчить дитину до порядку

Цікаво оформлений комод допоможе легко і невимушено показати вашому чаду, наскільки важливий порядок і ненав'язливо привчити його збирати за собою всі речі, в тому числі і іграшки. Коли для всього є свій, чітко відведений, місце, тим більше якщо воно яскраве і примітне, то і управлятися з прибиранням буде куди приємніше. Головне, грамотно пояснити малюкові, як і навіщо все це робити.

Дитячий комод замінить повноцінної шафи

У разі, якщо в кімнаті недостатньо місця для того, щоб встановити повноцінну шафу, можна купити дитячий комод. Навіть самі компактні моделі здатні вмістити достатню кількість речей. Плюс, навіть дитині буде зручно ним користуватися. Упоратися з шафою не кожному буде по силам, з огляду на його значні розміри. До того ж, на верхню кришку можна встановити каганець чи будь-який інший, додатковий, джерело світла. А можна поставити сімейні фото або розкласти улюблені іграшки.

Прикрасить і доповнить інтер'єр

Виробники не пошкодували ні сил, ні фантазії. Тільки подивіться, скільки різних моделей корпусних меблів вони випустили! Оформлення може бути, як класичним, стриманим, так і досить яскравим, доповненим яскравими принтами, візерунками і іншим. Ви можете підібрати меблевий комплект або придбати виріб, який добре буде поєднуватися з вже наявними меблевими атрибутами.

Головне - безпека!

У дитячих меблів саме це якість йде номером першим. На сьогоднішній день, такі атрибути роблять в основному з ДСП класу Е1. Що це означає? Це показник безпеки, який вказує на те, що продукт екологічно чистий і повністю відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам. Тому, боятися таким матеріалів як ДСП і МДФ не варто.

Шафа або комод?

В ідеалі, краще поставити в кімнаті обидва цих меблевих атрибутів. Але якщо метраж дозволяє вибрати тільки щось одне, то варто орієнтуватися на кількість речей і призначення.

З одного боку, шафа більше, а значить і ширшими. У нього поміститься не тільки повсякденна і домашній одяг, а й верхня теж. Але дитині, припустимо, років 5-ти, буде не дуже зручно їм користуватися.

З іншого боку, комод - більш компактний варіант, в нього можна помістити достатню кількість речей, але ось верхній одяг доведеться зберігати в іншому місці. Комодом простіше користуватися завдяки його невеликим габаритам. Його можна поставити біля ліжка і встановити зверху нічник.

Як бачите, дитячий комод - досить функціональні меблі. Він буде доречний і в великих і в маленьких кімнатах. А якщо Ви придбаєте його зі спеціальним пеленальним столиком, то істотно спростите завдання.

2017-04-11 16:07:14
^ Наверх